Fly til Kina

Flyv med SAS til Shanghai og oplev byens multikulturelle puls. Shanghai ligger på Kinas centrale kyst og er landets største by.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Kina fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Shanghai.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok og Tokyo).

Flyv til Kina og prøv det kinesiske gadekøkke

Du bør helt sikkert prøve noget kinesisk streetfood, mens du er på besøg – her finder du alt fra dumplings og lagret tofu til kandiserede bær.

Du har sikkert allerede prøvet kinesisk streetfood, for eksempel dumplings, nudler og stegte ris. Men hvad med Jlan og Xi’an bing? Pandekager fra Beijing og Xi’an. Hvad med et kinesisk æg? Det er et kogt æg, hvor skallen knækkes, og ægget koges igen i te, soyasauce og krydderier.

Du kan også prøve dampede boller, baozi eller riskugler, cífàntuán.

Terrakottahæren i Xi’an

Terrakottahæren i Xi’an anses som et af de vigtigste arkæologiske fund i det 20. århundrede. Hæren består af omkring 8.000 kampklare terrakottakrigere i fuld størrelse i selskab af hundredvis af heste, stridsvogne og våben. Hver soldat har sit eget unikke ansigtsudtryk, og de står efter rang.

Terrakottahæren stammer fra 3. århundrede f.Kr. og blev fundet af lokale landmænd i 1974. Den blev skabt for at beskytte Qin Shi Huang, den første kejser af Kina, i efterlivet ved at stå vagt ved hans grav.

Fly til <em>Kina</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Shanghai og Beijing med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kina.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.