Fly til Kina

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Kina fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo).

SAS flyver hele året til Beijing og Shanghai i Kina.

Flyv med SAS til Beijing og Shanghai

Hop på et fly til Beijing, og gå en tur på den kinesiske mur. Besøg Shanghai, og oplev byens multikulturelle puls.

Terrakottahæren i Xi’an

Terrakottahæren i Xi’an anses som et af de vigtigste arkæologiske fund i det 20. århundrede. Hæren består af omkring 8.000 kampklare terrakottakrigere i fuld størrelse i selskab af hundredvis af heste, stridsvogne og våben. Hver soldat har sit eget unikke ansigtsudtryk, og de står efter rang.

Terrakottahæren stammer fra 3. århundrede f.Kr. og blev fundet af lokale landmænd i 1974. Den blev skabt for at beskytte Qin Shi Huang, den første kejser af Kina, i efterlivet ved at stå vagt ved hans grav.

Kina

Du bør helt sikkert prøve noget kinesisk streetfood, mens du er på besøg – her finder du alt fra dumplings og lagret tofu til kandiserede bær.

Du har sikkert allerede prøvet kinesisk streetfood, for eksempel dumplings, nudler og stegte ris. Men hvad med Jlan og Xi’an bing? Pandekager fra Beijing og Xi’an. Hvad med et kinesisk æg? Det er et kogt æg, hvor skallen knækkes, og ægget koges igen i te, soyasauce og krydderier.

Du kan også prøve dampede boller, baozi eller riskugler, cífàntuán.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Shanghai og Beijing med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kina.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer