søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
London

Fly til London

Billige flybilletter til London

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS flyver til London morgen, middag og aften hver dag. Det tager kun 2 timer, og byen er et oplagt sted til en forlænget weekend. Få ekstra billige billetter og ekstra fordele, når du flyver med os – op til 90% børnerabat.

Hos SAS kan vi godt lide, at du har det godt – også når vi ikke er i luften. Derfor har vi inkluderet en masse i din flybillet på SAS Go, når du flyver med os:

 

Find dit fly med vores app, eller brug sas.dk til at finde den bedste pris og afgang.

Har du kun håndbagage – vælg SAS Go Light

 

Tilbud og fordele med EuroBonus

EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver. Nordens største loyalitets- og frequent flyer program gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel – helt gratis.

Du får flere fordele, jo mere du flyver. Faktisk får du ikke kun point, når du flyver. Du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb.

Indløs dine point til nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. Du kan også bruge dem på spændende tilbud fra vores partnere.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

Op til 6 daglige flyafgange til London–Heathrow

Hos SAS har vi helt op til 6 daglige afgange til London. Vi flyver til London Heathrow Airport både morgen, middag, eftermiddag og aften. Du kan altid finde et fly, som passer ind i dine planer.

Heathrow er byens største lufthavn, og det er nemt at komme både til og fra lufthavnen. Du kan flyve fra flere lufthavne i Danmark til den engelske hovedstad – det er både nemt, hurtigt og billet at flyve med SAS.

Find afgang

Billige flybilletter til London – book i god tid

Når du flyver til London med SAS, kan du sagtens gøre det med billige flybilletter. Bestil dine billetter i god tid, så kan du få fat i vores flybilletter til den bedste pris.

Husk at du altid har 24-timers fortrydelsesret, når du bestiller flybilletter hos SAS. Så du kan trygt booke de billige billetter og høre kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter.

Vores lavpriskalender gør det endda endnu nemmere for dig at finde de billigste flybilletter til London.

Tjek lavpriskalender

 

Flyv direkte fra København til London på 2 timer

Det tager faktisk ikke mere end lige godt 2 timer at flyve til London fra København.

SAS lander i Londons hovedlufthavn, så du hurtigt kan komme videre ud og opleve byen. Den korte rejsetid er perfekt til en forlænget weekend eller en spontan tur.

Vi sørger for, at du kommer hurtigt og godt frem, så du kun skal bruge et minimum af tid på transport. Du kan endda selv vælge, hvornår på dagen du vil flyve.

Find din afgang

Op til 90 % børnerabatt

Rejser du med børn, har vi forskellige rabatter og gode råd til dig. Børn samler også EuroBonus-point på deres rejse.

Børn under to år (0–23 måneder) rejser uden omkostninger eller får 90 % rabat på flybillettens pris afhængig af destinationen. Barnet rejser på samme sæde som en forælder.

Børn 2–11 år, får rabat op til 25 % på deres billet, og de har deres eget sæde.

Rabat, bonus og gode råd, når du rejser med børn


SAS Go Light, SAS Go & SAS Plus – enklere rejse for dig

Vi vil gerne gøre din rejse så enkel og bekvem som muligt. Derfor har vi indført forskellige typer flybilletter, så du kan vælge lige præcis den, der passer bedst til dig.

  • SAS Go Light – hvis du kun rejser med 8 kg håndbagage
  • SAS Go – ændr din billet mod gebyr og op til 23 kg bagage
  • SAS Plus – billet kan refunderes, 2 x 23 kg bagage samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

Mere om SAS Go og SAS Plus

London Heathrow lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 22 km. vest for London centrum, og er den mest travle i hele Storbritannien. Der er mulighed for at shoppe og spise i lufthavnen samt handle Tax-Free. Der er også fri WiFi i hele lufthavnen. 

Når du lander i Heathrow, og gerne vil hurtigt videre til London, er der flere muligheder med offentlig transport. 

Det letteste er hurtigtoget fra Heathrow, Heathrow Express. Der er dog også mange andre muligheder såsom metro, busser og taxa. Du kan selvfølgelig også leje din egen bil, mens du er i London.

Transport i London

Både turister og de lokale bruger bus og metro, når de skal rundt i London. The Tube, som den kaldes, har 12 linjer, og er den klart hurtigste måde at komme rundt i byen på – især i myldretiden. Den kører dog kun indtil midnat, så skal du hjem derefter, skal du enten med bus eller taxa.

Hvis du gerne vil opleve noget af byen, og du ikke har travlt, kan det anbefales at bruge de kendte røde dobbeltdækkerbusser. Det er en hyggelig og interessant måde at komme rundt i byen på, og du får samtidig set en masse af byen. Det kan især være en oplevelse om natten at køre på første etage af de røde busser.

De sorte taxaer i London er også værd at overveje på din tur. Du får en utrolig behagelig oplevelse samt masser af plads til benene og indkøbsposerne. Du kan med fordel køre med minitaxi, hvis du gerne vil spare nogle penge. De skal dog bestilles i forvejen, da du ikke kan praje dem på gaden.

 

Køb et London Travelcard

Hvis du skal rejse med offentlig transport i London, er det en rigtig god ide med et London Travelcard.

Du kan nemlig rejse ubegrænset med et væld af transportformer med kortet. Du kan bruge metro, nationale toge, Docklands Light Rail og Tramlink ubegrænset i al den tid, du har brug for.

Dit London Travelcard er gyldigt i enten en eller syv dage, og du kan også få et til en enkelt rejse. Det er en god ide at købe dit Travelcard hjemmefra, da nogle kort ikke kan købes, når du er ankommet.

Har du ikke fået bestilt et London Travelcard, kan du bruge et Oyster Card. Her betaler du for hver tur, og det kan købes over hele byen. 

 

London

Valuta: Pund 

Tidsforskel: - 1

Telefonkode: +44

Sprog: Engelsk

Ambassade: British Embassy, Kastelvej 36-40, 2100, København Ø

Danmarks ambassade: Embassy of Denmark, 55 Sloane Street, London, SW1X 9SR