søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
London

Fly til London

Inkluderet i dit fly til London

Skal du en tur til London? SAS flyver til London morgen, middag og aften hver dag. Det tager kun 2 timer, og byen er et oplagt sted til en forlænget weekend. Få ekstra billige flybilletter til London og ekstra fordele, når du flyver med os – vi giver endda op til 90% børnerabat.

Hos SAS kan vi godt lide, at du har det godt – også når vi ikke er i luften. Derfor har vi inkluderet en masse fordele i din flybillet på SAS Go:

 

Har du kun håndbagage – vælg SAS Go Light

Optjen EuroBonus-point på flybilletter til London

EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver til London eller en af vores mange andre destinationer. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel – helt gratis. Jo mere du flyver, desto flere fordele opnår du. Faktisk får du ikke kun point, når du flyver. Du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. Indløs dine EuroBonus-point til nye flyrejser, opgraderinger af billetter, hotelophold eller gavekort. Du kan også bruge dem på spændende tilbud fra vores partnere.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

Inspiration til din rejse

Fly til London-Heathrow op til 6 gange dagligt

Hos SAS har vi helt op til 6 daglige flyafgange til London. Vi flyver til London-Heathrow Airport både morgen, middag, eftermiddag og aften. Du kan derfor altid finde et fly til London, som passer ind i dine planer. Heathrow er byens største lufthavn, og det tager ingen tid at komme både til og fra lufthavnen.
 

Fly til London fra flere danske lufthavne

Du kan flyve fra flere lufthavne i Danmark til den engelske hovedstad – det er både nemt, hurtigt og billigt at flyve med SAS. Du kan booke fly til London fra Aalborg, Aarhus, Billund og København, dog er det kun muligt at flyve direkte til London fra København.

Find din afgang til London her
 

Billige fly til London – book i god tid

Når du flyver til London med SAS, kan du sagtens gøre det med billige flybilletter. Bestil dine billetter i god tid, så kan du få fat i vores flybilletter til den bedste pris.

Husk at du altid har 24-timers fortrydelsesret, når du bestiller flybilletter hos SAS. Så du kan trygt booke de billige billetter og høre kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter.

Vores lavpriskalender gør det endda endnu nemmere for dig at finde de billigste flybilletter til London.

Tjek lavpriskalenderen for billige fly til London
 

Flyv direkte til London på under to timer

Det tager faktisk ikke mere end lige godt 2 timer at flyve til London fra København.

SAS lander både i Londons hovedlufthavn Heathrow og i lufthavnen Stansted, så du hurtigt og nemt kan komme videre ud og opleve byen, eller hvad der ellers er planlagt for din tur. Den korte rejsetid gør London til det perfekte rejsemål til en forlænget weekend eller en spontan tur.

Vi sørger for, at du kommer hurtigt og godt frem, så du kun skal bruge et minimum af tid på transport. Du kan endda selv vælge, hvornår på dagen du vil flyve til London.

Find din afgang til London
 

Få op til 90% i børnerabat på fly til London

Skal du også bestille flybilletter til London til dine børn? Hos SAS er der en lang række fordele at hente, hvis du rejser med børn. 

  • Børn under to år (0–23 måneder) rejser uden omkostninger, eller får 90% i rabat afhængig af destinationen, hvis barnet rejser på samme sæde som en forælder.
  • Børn i alderen 2–11 år får op til 25% i rabat på deres flybillet til London.

Men det er ikke kun rabat på børnebilletter du får, hvis du flyver med os. Hos SAS optjener du også EuroBonus-point på dine børns rejse, som du senere kan bruge til at bestille nye flybilletter. 


Læs mere om vores rabatter, bonusser og gode råd, når du rejser med børn


SAS Go Light, SAS Go & SAS Plus – en enklere rejse for dig

Vi vil gerne gøre din rejse til London så enkel og bekvem som muligt. Derfor har vi indført forskellige typer flybilletter, så du kan vælge lige præcis den, der passer bedst til dig. Er du i tvivl om, hvilken type rejseklasse du skal vælge, når du booker fly til London, kan du danne dig et hurtigt overblik over de forskellige typer nedenfor.

  • SAS Go Light – hvis du kun rejser med 8 kg håndbagage
  • SAS Go – ændre din billet mod gebyr og op til 23 kg indchecket bagage
  • SAS Plus – billet kan refunderes, 2 x 23 kg indchecket bagage samt adgang til Fast Track og SAS Lounge


Læs mere om SAS Go og SAS Plus

 

Fly til Heathrow lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 22 km. vest for London centrum, og er den mest travle i hele Storbritannien. Der er mulighed for at shoppe og spise i lufthavnen samt handle Tax-Free. Der er også fri WiFi i hele lufthavnen. Når du lander i Heathrow, og gerne vil hurtigt videre til London, er der flere muligheder med offentlig transport.
Det letteste er hurtigtoget fra Heathrow, Heathrow Express. Der er dog også mange andre muligheder såsom metro, busser og taxa. Du kan selvfølgelig også leje din egen bil, mens du er i London.

 

Transport til og fra London Heathrow lufthavn

Når du lander i London, kan du tage Heathrow Express direkte fra lufthavnen. Det tager ikke mere end 15 minutter, før du befinder dig på Paddington Station.

Metroen går også direkte til lufthavnen. Den gennemsnitlige rejsetid til det centrale London er mellem 50-60 minutter. Picadilly Line kører ca. hvert femte minut i myldretiden og hvert niende minut i lavtakst-perioderne.

Der går lufthavnsbusser til og fra lufthavnen hver halve time – om natten kan du tage N97-bussen. Der er også taxaholdepladser ved alle fem terminaler i Heathrow.


Biludlejning i London Heathrow lufthavn

Når du lejer en bil til ferien i London, er du sikker på, at du kan komme hurtigt frem og tilbage – også selvom du skal uden for byen. Du kan både hente og aflevere din bil i lufthavnen.

Du kan lave en hurtig søgning over lejebiler i London via vores hjemmeside. Her får du en simpel oversigt med priser, biludlejningsselskaber og ledige biler.

Adresse til Heathrow lufthavn

Heathrow Airport Limited
The Compass Centre
Nelson Road
Hounslow
Middlesex
TW6 2GW
Telefon: +44 20 3368 8968
Website


Fly til Stansted 

Leder du efter flybilletter til Stansted? Hos SAS finder du flere ugentlige afgange til Stansted. 

Stansted er en af Londons populære lufthavne, og er placeret 50 km nord for London. På trods af distancen er det hurtigt og let at komme fra Stansted lufthavn ind til centrum af London. Det er derfor en oplagt lufthavn at flyve til, hvad end du skal på storbyferie, eller ønsker at opleve den engelske ”countryside”. 

Ofte er det også muligt at finde billige flybilletter til Stansted, så du har flere penge til din ferie. Her kan vi anbefale, at du altid tjekker vores lavpriskalender, inden du booker fly til Stansted, da der ofte er en del penge at spare. 
 

Transport til og fra Stansted lufthavn

Der findes flere forskellige transportmuligheder, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at komme fra Stansted lufthavn til centrum af London. Den hurtigste løsning er toget, som går flere gange i timen. Men der går også mange busser, selvom dette er en smule mere tidskrævende, vælger en del denne transportform, da der er meget at se undervejs.  


Adresse til Stansted lufthavn: 

Bassingbourn Rd, Stansted Mountfitchet CM24 1QW, England

Telefon: +44 844 335 1803

Hjemmeside

 

Transport i London

Både turister og de lokale bruger bus og metro, når de skal rundt i London. The Tube, som den kaldes, har 12 linjer, og er den klart hurtigste måde at komme rundt i byen på – især i myldretiden. Den kører dog kun indtil midnat, så skal du hjem derefter, skal du enten med bus eller taxa.

Hvis du gerne vil opleve noget af byen, og du ikke har travlt, kan det anbefales at bruge de kendte røde dobbeltdækkerbusser. Det er en hyggelig og interessant måde at komme rundt i byen på, og du får samtidig set en masse af byen. Det kan især være en oplevelse om natten at køre på første etage af de røde busser.

De sorte taxaer i London er også værd at overveje på din tur. Du får en utrolig behagelig oplevelse samt masser af plads til benene og indkøbsposerne. Du kan med fordel køre med minitaxi i London, hvis du gerne vil spare nogle penge. De skal dog bestilles i forvejen, da du ikke kan praje dem på gaden.
 

Køb et London TravelCard

Hvis du skal rejse med offentlig transport i London, er det en rigtig god ide med et Travelcard.

Du kan nemlig rejse ubegrænset med et væld af transportformer med kortet. Du kan bruge metro, nationale toge, Docklands Light Rail og Tramlink ubegrænset i al den tid, du har brug for.

Dit London Travelcard er gyldigt i enten en eller syv dage, og du kan også få et til en enkelt rejse. Det er en god ide at købe dit Travelcard hjemmefra, da nogle kort ikke kan købes, når du er ankommet.

Har du ikke fået bestilt et London Travelcard, kan du bruge et Oyster Card. Her betaler du for hver tur, og det kan købes over hele byen.
 

Værd at se i London

Er du vild med storbyferie? Tag til London på en fantastisk storbyferie. London er byen der har det hele, hvad end du er på jagt efter skønne vintagebutikker, historiske seværdigheder, god mad, spændende teatre og museer, så vil du uden tvivl finde noget, der falder i din smag. Blandt de mest populære seværdigheder kan nævnes: Big Ben, Hyde Park, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Leicester Square, Tower Bridge og Piccadilly Circus.
Vi har lavet et kort overblik over steder, du er nødt til at besøge i London.
 

Sky Garden

Oplev Sky Garden der er ”Londons højeste offentlige have” og nyd den smukke udsigt over London. Det er ganske gratis at besøge Sky Garden i London, men det er en god idé at booke en tid forinden. Udover den flotte udsigt er det muligt at besøge en af restauranterne eller nyde en drink i baren, når du besøger Sky Garden.
 

National Gallery

Når du er i London, er du nødt til at besøge National Gallery, som huser en af de mest imponerende samlinger i verden. På National Gallery kan du få lov at opleve værker af store kunstnere som van Gogh, Renoir, da Vinci og Michelangelo.
 

Portobello road market

Besøg det populære marked i Notting Hill, som byder på alt fra vintage tøj til streetfood. Det stemningsfulde marked er bestemt et besøg værd.

Få flere gode råd og inspiration til spændende steder at besøge i London med vores rejseguide Scandinavian Traveler.

Fakta om London

Valuta: Pund
Tidsforskel: - 1
Sprog: Engelsk

Ambassade: British Embassy, Kastelvej 36-40, 2100, København Ø
 

Øvrigt

Fly til England
Rejseforsikring
 

Flere SAS-destinationer