søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til London i England fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til London – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Bemærk, at SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: London Heathrow (LHR)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/BST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev London med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til London. 

fly til London, og nyd en ægte storbyferie

London tiltrækker mere end 27 millioner besøgende om året og er en af verdens mest mangfoldige byer. Den pulserende storby er fuld af kultur, og her ligger gamle paladser, lange shoppinggader og hyggelige engelske pubber. 

Når du ikke står ved Buckingham Palace eller sejler ned ad Themsen, spiser du måske streetfood på Camden Market eller besøger dyrene i London Zoo. 

Listen over ting at lave i London er lang, og der er noget for enhver. 

Flyv til London med SAS
  • Weekend i London
  • Tower Bridge i London
  • Udforsk London

Altid inkluderet på din rejse til London

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til London.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i London

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til London bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om London