Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Manchester

Fly til Manchester

SAS sender op til to gange dagligt fly til Manchester med en flyvetid på omkring 1,5 time. Men selvom flyveturen er kort, synes vi, at du skal forkæles lidt undervejs. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du blot kan læne dig godt tilbage i sædet og nyde dagens avis, som vi giver dig mulighed for at downloade i vores app – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Manchester. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

•    1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe og te
•    Op til 90% børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Manchester direkte på mobilen.

 

Op til 2 daglige flyafgange til Manchester

Vi flyver til lufthavnen ”Manchester International Airport” de fleste dage året rundt, og du kan altid finde et fly, der passer ind i dine planer.

Uanset om der er fodbold eller forretninger i luften, kan du ofte vælge mellem 2 daglige afgange til Manchesters Lufthavn. Fra lufthavnen er der ca. 15 km til centrum.


Få gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Manchester – tilmeld dig EuroBonus gratis.
transport

Taxa

Det er ikke besværligt at tage en taxa til Manchester Lufthavn eller at få en til at samle dig op, når du ankommer. Taxastandende finder du lige udenfor alle tre terminaler, hvilket gør det nemt at få prajet en.

Du har 3 muligheder:

  • For alle privat hyrede taxaer er det gratis at sætte dig af ved afgangsterminalen, hvorimod opsamling skal ske ved parkeringszonerne, hvor det koster penge. Alle private taxaer bør bookes på forhånd, og det anbefales at få chaufføren til at møde dig I ankomsthallen, hvor der er et mødespot.
  • Hackney Cabs er tilgængelige ude foran alle tre terminaler, hvor taxameter er et must i Manchester-området. For ture ud af Manchester er det ikke et must med taxameter, og du kan derfor forhandle dig frem til en favorabel pris. For yderligere information: +44 (0) 161 489 2313 eller +44 (0) 161 499 9000
  • Lufthavnen har ligeledes en aftale med PCS Airport Transfers, der har telefoner I bagagehallen, og stande i alle ankomsthaller hvor du kan booke din transport.


For yderligere information: 0845 223 2000

Sporvogn

Metrolink, Manchester’s sporvognssystem, opererer i bycentrum, og går videre ud til Altrincham, Bury og Eccles. Lufthavnen er ikke forbundet med netværket pt., men det er planen at det snart vil være tilfældet, som en del af den nye lokalplan.

 

Tog

Manchester lufthavns station, tilbyder hurtige og fleksible tog, der forbinder den med over 100 destinationer på tværs af Nordengland. Der kører mange tog dagligt til Sheffield, York, Newcastle, Leeds, Huddersfield, Bolton, Preston, Blackpool og Lake Distriktet. Disse forbindelser varetages af TransPennine Express og Northern Rail, og kører døgnet rundt, året rundt.


Billige flybilletter til Manchester – book i god tid 

Du kan sagtens rejse billigt til Manchester i det nordvestlige England. Bestil dine billetter i god tid, hvis du vil have fingre i flybilletter til de bedste priser.

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.


Billiga flybilletter til Manchester

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

England
RejseforsikringFlere SAS-destinationer