Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Boston

Fly til Boston


Altid inkluderet i din flybillet til USA: 1 stk. bagage á 23 kg, valg af sæde 22 timer før afgang og meget mere …

Flyv til Boston, en af USA's ældste byer og kendt som en af USA's mest respekterede universitetsbyer samt for sine sports- og kulturarrangementer. At flyve til Boston tager 8 timer og 30 minutter. Uanset om du er ombord på en kort- eller langdistanceflyvning ønsker vi, at du får en så bekvem flyrejse som muligt. Vi byder på mad og drikkevarer ombord, og vi giver dig den bedst mulige service. Der er adgang til et stort udbud af underholdning i form af video-on-demand og musik, så din rejse bliver ekstra behagelig.

Vi tænker på det meste før, under og efter flyrejsen. En lang række ting indgår i din flybillet, når du flyver til USA med os:


Find din flyrejse til Boston og se priserne direkte i booking-dialogen her på siden, eller download vores App. På den måde kan du altid finde din næste rejse til Boston direkte på mobilen!

 

København–Boston, 4 dage om ugen

SAS flyver mandag, torsdag, fredag og søndag til Boston Logan International Airport som ligger ca. 6 km øst for centrum. Fra lufthavnen kan du køre gratis med MBTA Silver Line SL1 til South Station på 20-30 min. Herfra er der gode forbindelser med både bus, tog og undergrundsbane. Vi flyver ruten med vores Airbus A330.

 

 

Masser af fordele med EuroBonus

Tilmeld dig EuroBonus, vores gratis bonusprogram, hvor du optjener point, hver gang du flyver med os. Faktisk kan du også optjene point på alt, du køber i dagligdagen med et SAS EuroBonus-kreditkort. Du får desuden en række fordele som f.eks. eksklusive tilbud til medlemmer via e-mail og mobile tjenester med praktisk flyinformation. 

Du kan også optjene point, når du booker hotelværelser og udlejningsbil hos vores partnere over hele verden. Brug dine point til flybilletter, hotel, indkøb ombord eller i vores online-shop.

Optjen point før din flyrejse til Boston – tilmeld dig EuroBonus gratis.

 


Vigtige råd før din USA-rejse

Ved rejse til USA er der en række ting, du skal tænke på, som f.eks. at angive adressen for din første overnatning samt ansøgning om indrejsetilladelse (ESTA). Læs mere om rejser til USA her.


Billige fly til Boston

Der er altid masser af billige flybilletter til Boston til salg på sas.dk! Husk, at vi tilbyder 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du kan føle dig fri til at booke direkte, hvis du finder et godt tilbud her på sas.dk – senere kan du få styr på, om dagen, afgangstidspunktet og prisen passer din familie eller dine venner.


Op til 90% børnerabat

Flyv med SAS til Boston – med os får du altid rabat på dine børns flybilletter. Har du børn under to år, får de op til 90% rabat, og børn mellem 2 og 11 år får op til 25% rabat på flybilletten. Er dit barn under 2 år, kan du desuden altid gratis medtage en klapvogn eller barnevogn som indchecket bagage.


Altid med SAS

Uanset hvilken klasse du vælger ombord, er komforten altid i højsædet - du har bl.a. din egen skærm til underholdning på alle klasser. Husk også, at du får 24 timers fortrydelsesret på sas.dk.

SAS Go

23 kg bagage

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Bredere sæder og mere benplads

Fri WiFi

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

Billige flybilletter til Boston

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til USA
Tilmeld EuroBonus
RejseforsikringFlere SAS-destinationer