Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Washington

Fly til Washington

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Washington

Velkommen om bord på vores fly til den amerikanske hovedstad. Din rejsetid er ca. 9 timer. Vi flyver vi dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Washington D.C.

På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

• 1 x à 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
• Online check-in
• Sædevalg i forbindelse med check-in
• Kaffe, te, og dagens avis
• Optil 90 % børnerabat
• 24 timers fortrydelsesret

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Washington direkte på mobilen.

Fly til Washington

USAs hovedstad kaldes i daglig tale Washington DC (District of Columbia) - ofte for at undgå forveksling i forhold til staten Washington, der ligger på den amerikanske vestkyst. (Vil man rejse med fly til Washington State, skal man rejse til Seattle).

At gå rundt i Washington DC, navnlig i området omkring The Washington Monument, er som at gå rundt i en filmkulisse. Og det er da også en enestående oplevelse at se de berømte monumenter in real life. Derudover kan Washington DC byde på en række af verdens allerbedste museer, hvoraf en stor del har gratis adgang.

Selvom Washington DC i sig selv har meget at byde på, vælger mange USAs hovedstad som et glimrende udgangspunkt for en rundrejse i Nordamerika.

FÅ GODE TILBUD OG RABATTER

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Bruxelles – tilmeld dig EuroBonus gratis
Leder du efter billige flybilletter til Washington fra København?

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.


Fly København-Washington

SAS har 5 ugentlige direkte fly-afgange København-Washington med ankomst i Washington Dulles Airport. Turen tager ca. 8 timer. Du kan også vælge at flyve via New York og flyve videre til Washington Dulles (IAD).

 

Daglige flyafgange fra København til Washington

Vi flyver fra København til Reagan International eller Dulles International Airport i Washington (WAS) de fleste af ugens dage. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Washington.

Vælg mellem op til 2 daglige afgange til Washington. Fra Washington Dulles lufthavnen er der 42 km til centrum af Washington D.C. Transportmulighederne – bl.a. med bus – er mange, ligesom du naturligvis kan springe i en taxi ind til centrum.

Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Washington.

transport

Washington Dulles Lufthavn ligger 42 kilometer vest for den amerikanske hovedstad Washington D.C.

Tog

Der er ingen togforbindelse mellem centrum og lufthavnen, men Washington Flyer-busserne forbinder lufthavnen med undergrundsbanerne.


Bus

Der er adskillige muligheder for at komme med bus til Washington. MetroBussen (tlf: +1(0)202 638-3780) har en servicebus der kører mellem lufthavnen og centrum af byen. Washington Flyer busserne kører til metrostationen West Falls. Desuden, er der taxa mini-busser, som du kan dele med andre passagerer. Disse kører til alle ønskede destinationer i Washington.

Greyhound forbinder Dulles Lufthavn med adskillige destinationer i Virginia (Warrenton, Culpepper, Charlottesville, Lynchburg, Roanoke, Winchester og Harrisonburg).


Taxa

Det er kun taxaer fra Washington Flyer (tlf: +1(0)703 661 6655) der må køre til/fra Dulles Lufthavn. En tur til Washington tager ca. 30 - 60 minutter. Du kan betale med kreditkort.

Billige flybilletter til Washington

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 
Øvrigt

Fly til USA
RejseforsikringFlere SAS-destinationer