Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Chicago

Fly til Chicago

Flyv direkte til Chicago med SAS

SAS flyver dig til Chicago dagligt, og flyveturen tager 8-9 timer. Chicago er en af USAs mange berømte byer - blandt andet som hjemby for Barack Obama og Al Capone. Brug eventuelt byen som udgangspunkt for en rundrejse i USA. Det er billigt at leje bil - og så er drenge-drømmen ikke langt væk. Find billige flybilletter til Chicago og USA på sas.dk og din rejse kan begynde!



Storbystemning i Chicago

Stemningen i Chicago er unik med dens etniske mangfoldighed. Her er livligt, og der er massevis af ting at se. Oplev atmosfæren i eller på de mange caféer Eller bryd ud af storbyen og tag en tur langs Lake Michigan - en af de berømte "Great Lakes".



Chicago O'Hare Airport

Chicagos lufthavn, O'Hare (ORD), er en af verdens travleste lufthavne med mere end to et halvt tusind flyvninger på en gennemsnitsdag. SAS flyver fra Concourse M.




lufthavn

Chicago O'Hare Airport (ORD) er en af USAs mest travle lufthavne med forbindelser til hele USA, Europa og resten af verden. Over 70 mio. mennesker rejser hvert år til eller fra Chicago O’Hare lufthavn, der ligger ca. 32 km. nordvest for Chicago. Chicago O’Hare består af fire terminaler med alle moderne faciliteter. Hver terminal har et udvalg af restauranter, barer, kiosker og tax-free butikker. Det er også muligt at finde banker/hæveautomater, vekslekontorer i de forskellige terminaler og et posthus i terminal 2. Chicago O’Hare tilbyder ydermere lounges til forretningsrejsende i hver terminal.

Transportmuligheder til og fra Chicago O’Hare lufthavn

Chicago O’Hare lufthavn har gode transportforbindelser med tog, taxa, shuttle og bus til Chicagos centrum. Lokaltoget Chicago Transit Authority's Blue Line (CTA) går døgnet rundt mellem Chicago O'Hare lufthavn og Chicagos centrum. Toget afgår med 8 minutters mellemrum i hverdage mellem 05:00 og 20:00, og hvert 10. minut fra 05:00 til 23:00 i weekenden. CTA stationen ligger på stueetagen i parkeringshuset og kan nås via gangtunneler fra terminal 1, 2 og 3.

Service for forretningsrejsende i Chicagos O’Hare lufthavn

I Chicago O’Hare lufthavn har hvert flyselskab sine egne lounges. SAS råder over business lounges United’s Red Carpet Club Lounge og Concourse C i terminal 5 og 1. Chicago O’Hare huser desuden to Business Centre for forretningsrejsende – Laptop Lane og Hilton Business Center, der begge indeholder alle faciliteter nødvendige for forretningsmøder eller kontoropgaver.


Internet

Laptop Lane tilbyder plug-ins for bærbare computere og har en T1-linje for højhastighedsinternet.

Fax og kopiering

Både Hilton Business Center og Laptop Lane tilbyder fax-, print- og kopieringsfaciliteter. Som forretningsrejsende kan du desuden få hjælp med pakning og shipping af gods.


Post

Der ligger et amerikansk postkontor på øverste etage af Terminal 2. Postkontoret er åbent fra 7:00 -19:00, mandag til fredag.





Transport

Der er flere forskellige måder at komme til og fra O'Hare International Airport. Beliggende kun 27 km nordvest for downtown Chicago, er O'Hare International Airport tilgængelig via lokale transitlinier, regionale tog og busser, downtown- og forstads-busservices og motorveje. De fleste afgangsstationer for de forskellige transportmuligheder er placeret ved hovedindgangen til hver enkelt terminal.

Busservice

Airport Express tilbyder daglig, dør-til-dør service til/fra O'Hare Airport og det meste af byen og forstaderne. Servicen er tilgængelig fra 06:00 til 23:30, med afgang ca. hver 5. minut udenfor terminalerne. Lift-udstyrede vogne er tilgængelige, hvis der er brug for det. Det anbefales at give besked herom på forhånd.

Taxa

Taxaer er tilgængelig efter først-til-mølle princippet fra nederste etage på alle terminaler. Det er ikke muligt at aftale en pris, da de alle kører på taxameter. 

Billige flybilletter til Chicago

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

Fly til USA
Rejseforsikring



Flere SAS-destinationer