Fly til England

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til England fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Birmingham, London og Manchester i England. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Birmingham, London eller Manchester

Fodbold? Shopping? I Shakespeares fodspor? Uanset om du vil se en Premier League-kamp, på pubcrawl eller vandretur, får du på vores destinationer i England det hele lige i nærheden.

Flyv til Birmingham, Manchester eller London med Scandinavian Airlines, og oplev forskellige egne af England.

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er bedst kendt som William Shakespeares fødeby. Og Shakespeares fans bliver ikke skuffede. Besøg Shakespeares fødeby, hans mors gård, hans hustru Anne Hathaways barndomshjem, hans datter Susannas hjem og stedet, hvor Shakespeare døde i 1616.

For Shakespeare-fans er det selvfølgelig et must at se et af hans stykker opført af Royal Shakespeare Company i et af deres tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

England

Smukke Brighton ligger 60 minutters togtur fra London. Her finder du shopping, kultur og underholdning. Et af de mest populære steder er Brighton Palace Pier. Molen åbnede i 1899 og er 525 meter lang. Besøg en af restauranterne på molen, eller kør i forlystelsesparkens rutsjebane.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Birmingham, London eller Manchester med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til England.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer