søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til England fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).
 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyver til Birmingham, Cornwall, London og Manchester i England. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Birmingham, London eller Manchester

Fodbold? Shopping? I Shakespeares fodspor? Uanset om du vil se en Premier League-kamp, på pubcrawl eller vandretur, får du på vores destinationer i England det hele lige i nærheden.

Flyv til Birmingham, Manchester eller London med Scandinavian Airlines, og oplev forskellige egne af England.

  • cl--locator Hovedstad: London
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: UTC/UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er bedst kendt som William Shakespeares fødeby. Og Shakespeares fans bliver ikke skuffede. Besøg Shakespeares fødeby, hans mors gård, hans hustru Anne Hathaways barndomshjem, hans datter Susannas hjem og stedet, hvor Shakespeare døde i 1616. 

For Shakespeare-fans er det selvfølgelig et must at se et af hans stykker opført af Royal Shakespeare Company i et af deres tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

Flyv til England med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om England