Fly til England

Fodbold? Shopping? I Shakespeares fodspor? Uanset om du vil se en Premier League-kamp, på pubcrawl eller vandretur, får du på vores destinationer i England det hele lige i nærheden.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til England fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Birmingham, Cornwall, London og Manchester.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til England – besøg Brighton ved havet

Smukke Brighton ligger 60 minutters togtur fra London. Her finder du shopping, kultur og underholdning. Et af de mest populære steder er Brighton Palace Pier. Molen åbnede i 1899 og er 525 meter lang. Besøg en af restauranterne på molen, eller kør i forlystelsesparkens rutsjebane.

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er bedst kendt som William Shakespeares fødeby. Og Shakespeares fans bliver ikke skuffede. Besøg Shakespeares fødeby, hans mors gård, hans hustru Anne Hathaways barndomshjem, hans datter Susannas hjem og stedet, hvor Shakespeare døde i 1616.

For Shakespeare-fans er det selvfølgelig et must at se et af hans stykker opført af Royal Shakespeare Company i et af deres tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

Fly til <em>England</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Birmingham, London eller Manchester med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til England.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.