søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Longyearbyen

Fly til Longyearbyen

Flyv til Longyearbyen – en af de nordligste byer i verden 

Flyv fra København eller Billund til Longyearbyen via Oslo og oplev, hvordan livet er i en af de nordligste byer i verden. Hos SAS binder vi Skandinavien sammen, og vi har derfor mange ugentlige afgange til Longyearbyen året rundt. Om vinteren kan du blandt andet se nordlyset danse på himlen, og om sommeren skinner solen natten lang. 

Find dine billetter i vores lavpriskalender 

 

Få billige flybilletter med SAS Go 

Med SAS Go får du billige flybilletter med en række fordele inkluderet, så du kan læne dig tilbage og nyde din rejse fra start til slut.

I din flybillet har vi blandt andet inkluderet et stykke ind-checket bagage på op til 23 kg, et stykke håndbagage på op til 8 kg, dagens avis i vores app og gratis kaffe og te ombord på flyet. 

Læs mere om fordelene ved SAS Go

Få op til 90% børnerabat på flybilletter

Vil du gerne vise dine børn verden? Vi gør det muligt med rabatter på helt på til 90% på flybilletter til børn under to år, der sidder på skødet af en voksen. Børn på 2–11 år får 25% børnerabat på flybilletter. Hvis du gerne vil have, at dit barn på under 2 år har sit eget sæde, er prisen den samme som for børn mellem 2–11 år. 

Læs mere om børnerabat på flybilletter

 

Opdag Longyearbyens unikke natur

Naturen i Longyearbyen er storslået og smuk året rundt, men også vild og rå. Tag derfor altid på organiserede ture, hvis du ikke har erfaring med det ekstreme klima og den vilde natur. Hvis du tager ud på egen hånd, er det vigtigt at medbringe det rette udstyr, herunder isbjørnebeskyttelse, så du kan opleve den spektakulære natur i sikkerhed.

Book billetter til storslåede Longyearbyen

Longyearbyen – på ferie i det høje nord

Uanset hvilken årstid, du vælger at tage til Longyearbyen, byder din tur på unikke oplevelser. Om sommeren kan den vilde natur blandt andet opleves til fods, på hesteryg eller i kajak, mens vinteren blandt andet byder på luftballonture, skiture og bådture. Både sommer og vinter har du mulighed for at nyde en middag i vildmarken, hvor du enten kan se midnatssol eller nordlys.

Husk pas, idet Svalbard ligger i Schengen-samarbejdets yderområde, hvilket betyder, at der foretages paskontrol. Nordmænd kan nøjes med at vise gyldigt ID udstedt af Norge med navn, billede og fødselsdato, eksempelvis kørekort udstedt efter 1998, indtil nationalt ID-kort indføres. 

Find dine billetter til fantastiske Longyearbyen
 

EuroBonus – en verden af fordele

Som medlem af SAS EuroBonus ligger verden for dine fødder. Jo mere du rejser, des flere fordele får du. Med vores pointsystem kan du spare op til din drømmeferie. Du kan optjene point på alt fra flybilletter til dagligvarer – point, du kan bruge på flybilletter, billeje og hotelophold. 

Oplev verden med EuroBonus

 

Fakta om Longyearbyen 

Valuta: Norske kroner

Tidsforskel: +0

Sprog: Norsk og russisk 

 

Den norske ambassade: Dampfærgevej 10, 4. sal, 2100 København Ø

Tlf.: 72 11 19 00

 

Den danske ambassade: Olav Kyrres gate 7, 0273 Oslo

Email: oslamb@um.dk

Tlf.: +47 22 54 08 00

Øvrigt

Norge
RejseforsikringFlere SAS-destinationer