Fly til Svalbard

We are travelers.

SAS flyver til Longyearbyen/Svalbard i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Longyearbyen/Svalbard – book nu

Jo før du booker din billet hos SAS, jo mere sandsynligt er det, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Longyearbyen/Svalbard med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

fly til Longyearbyen/Svalbard og nyd nordlyset eller midnatssolen

Det norske øhav ved Svalbard befinder sig i havet mellem Norge og Nordpolen, hvilket gør det til et af verdens nordligste beboede områder. Her er forrevne landskaber, kæmpe gletsjere og nok flora og fauna til at holde dig beskæftiget en måned. Svalbard er udendørsentusiastens drøm.

Når du ikke lige er på udkig efter isbjørne på en frossen tundra eller øjner polarræve og rensdyr i det fri, så er du helt sikkert på jagt efter nordlyset eller nyder aftenaktiviteter under midnatssolen.

Listen over ting at foretage sig i Svalbard er lang, og der findes noget for enhver.

Longyearbyen/Svalbard

Svalbard er et isparadis med isdækkede fjorde, tronende bjerge og sjældent dyreliv, herunder isbjørne. Hvis du nogensinde har drømt om et arktisk eventyr, som kaster dig ud i det bedste, den skandinaviske natur kan tilbyde, så er det sandsynligvis en ferie på Svalbard-halvøen, du drømmer om.

Flyv med SAS til Svalbard lufthavn og du vil være mere end klar til at begynde din ferie afslappet og udhvilet.

Svalbard lufthavn

Dette polarparadis er, selvom det ligger langt fra alt, overraskende kosmopolitisk. Nyd byens usædvanlige design og oplev gastronomi i verdensklasse i dette vinterlandskab.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Longyearbyen/Svalbard

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Svalbard.

Hvis du kunne tænke dig en endnu mere behagelig rejse, så opgrader din billet til den næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounges, prioriteret boarding, såvel som gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud