søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Longyearbyen/Svalbard i Norge fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Longyearbyen/Svalbard – book nu

Jo før du booker din billet hos SAS, jo mere sandsynligt er det, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Svalbard lufthavn (LYR)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Longyearbyen/Svalbard med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge. 

fly til Longyearbyen/Svalbard og nyd nordlyset eller midnatssolen 

Det norske øhav ved Svalbard befinder sig i havet mellem Norge og Nordpolen, hvilket gør det til et af verdens nordligste beboede områder. Her er forrevne landskaber, kæmpe gletsjere og nok flora og fauna til at holde dig beskæftiget en måned. Svalbard er udendørsentusiastens drøm.

Når du ikke lige er på udkig efter isbjørne på en frossen tundra eller øjner polarræve og rensdyr i det fri, så er du helt sikkert på jagt efter nordlyset eller nyder aftenaktiviteter under midnatssolen. 

Listen over ting at foretage sig i Svalbard er lang, og der findes noget for enhver.

Gå på opdagelse i Svalbard
  • Flyv til Longyearbyen med SAS
  • Spektakulær natur i Longyearbyen
  • Vintereventyr i Longyearbyen

Altid inkluderet på din rejse til Longyearbyen/Svalbard

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Svalbard. 

Hvis du kunne tænke dig en endnu mere behagelig rejse, så opgrader din billet til den næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounges, prioriteret boarding, såvel som gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Longyearbyen/Svalbard

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Longyearbyen