LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  New York

  Fly til New York

  Direkte fly til New York fra København på ca. 8 timer. Book i god tid, så du kan få fat i vores ekstra billige flybilletter. Vi har op til 90% børnerabat, mange ting inkluderet i billetten samt yderligere fordele med EuroBonus.

  DIREKTE FLY TIL NEW YORK ÅRET RUNDT

  Vi flyver direkte fra København til New York med en flyvetid på ca. 8 timer. Vi lander i lufthavnen Newark Liberty International Airport (EWR) – ca. 27km. til downtown Manhattan. Du kan nemt finde en flyafgang, som passer ind i din plan. Vi flyver nemlig hele døgnet rundt. Én af vores afgange er en aftenafgang, som flyver alle dage undtagen tirsdag. Når du er ankommet, er det nemt at komme fra lufthavnen med offentlig transport og bil. 

  Find afgang

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL NEW YORK

  Hos SAS har vi gjort det nemt at finde de billige flybilletter til New York. Når du søger i vores lavpriskalender, kan du se alle vores afgange samt de billigste flybilletter de forskellige dage. Du kan se de billigste priser for hver dag – både for udrejse og hjemrejse. Hust at vi har 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du kan slå til med det samme, du finder vores billige billetter. Så kan du spørge kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter.

  Tjek lavpriskalenderen

  OP TIL 90% BØRNERABAT

  Når du booker flybilletter til New York hos SAS, får børn store rabatter. Afhængig af deres alder kan de få op til 90% rabat på deres flybillet. 

  Er barnet under to år (0-23 måneder) får du op til 90% rabat på flybillettens pris. Børn under to år deler sæde med en forælder undervejs. Skal barnet have eget sæde, er rabatten 25%. 

  Børn under 12 år har deres eget sæde ombord på flyet. Du får en rabat på op til 25% på deres flybillet. 

  Læs mere om rejser med børn  YDERLIGERE RABAT OG FORDELE MED EUROBONUS

  Det er gratis at blive medlem af EuroBonus – nordens største loyalitets- og frequent flyer-program. Som medlem af EuroBonus optjener du point på både dine flyrejser, hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

  Du kan bruge dine optjente point hos SAS og vores mange samarbejdspartnere. Her kan du indløse dem til nye flyrejser, hotelophold, opgraderinger af billet, gavekort og mange andre ting. 

  EuroBonus gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel.

  Få flere fordele, jo mere du flyver

  BILLEJE I NEWARK LIBERTY INTERNATIONAL AIRPORT

  Du kan selvfølgelig også leje en bil, når du skal på ferie i New York. Det er noget af en oplevelse at køre i New York. En lejebil er en rigtig god ide, hvis du ikke kun skal være i Manhattan. 

  Skal du helt uden for New York, kommer du let og hurtigt rundt med en bil. Bestiller du hjemmefra, står den klar til dig, når du lander. 

  SAS har et samarbejde med de største biludlejningsfirmaer i verden. Det er nemt at søge efter en lejebil, og du kan klare booking og papirarbejdet derhjemme. Når du søger via SAS, får du en samlat oversigt over bilmodeller og priser fra alle udlejningsfirmaer.

  TRANSPORT I NEW YORK

  New York er en storby, men den er samtidig dejlig nem at komme rundt i. 

  Når du er på Manhattan, er afstandene ofte ikke større, end du kan klare på gåben. Når tiden eller fysikken ikke er til at gå, kan du nemt komme frem og tilbage med eksempelvis metro og taxa. 

  Der kører også busser i New York, men langt de fleste, både lokale og turister, bruger metro og taxa, når de skal rundt med offentlig transport i byen.  NEW YORK CITY SUBWAY – KØB ET METROCARD

  Subway-systemet er sikkert og stabilt. Det er nemt at komme rundt i alle New Yorks forskellige bydele, og en billet koster kun ca. $2.00. 

  Der er mange forskellige metrolinjer, der forbinder flere af bydelene, og du kan nemt skifte på de forskellige stationer. Især i Manhattan er der mange forskellige linjer. 

  Hvis du regner med at bruge metroen mere end et par gange, når du er i byen, er det en rigtig god ide at investere i et MetroCard. 

  Et MetroCard gælder både til metroen og busserne. Du kan købe kort, hvor du frit kan benytte metroen i 1, 4, 7 eller 30 dage. Foretrækker du at betale per gang, kan du købe et kort som Pay-Per-Ride. Her kan du sætte mellem 4-80 dollars ind på kortet og genopfylde efter behov. 

  Du kan få fysiske oversigtskort over metroen på Manhattan ved billetlugerne på stationerne. 

   

  NEW YORKS KENDTE GULE TAXAER

  De gule taxaer i New York er ikoniske, og de fylder gaderne i byen døgnet rundt. Det er nemt at se, om en taxa er ledig. Lyser skiltet på taget, er den ledig. 

  Hvis du gerne vil have en taxa på gaden, skal du løfte armen, så taxachaufføren tydeligt kan se dig. 

  Priserne er lavere end i Danmark, men vær opmærksom på, at prisen hurtigt kan løbe op, hvis I sidder fast i en trafikprop i myldretiden. 

   

  BUSSER I NEW YORK

  Ligesom al anden offentlige transport i New York City, er busserne også velfungerende og kører overalt. De sidder dog ofte fast i trafikken, og det kan nemt fordoble transporttiden i myldretiden. 

  Frister en bustur i New Yorks gader, er busruten M4 en af de bedste. Den bringer dig rundt til mange forskellige seværdigheder, og priserne er de samme som i metroen.

   

  Finde billige flybilletter til New York

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Altid med SAS

  Uanset hvilken klasse du vælger ombord, er komforten altid i højsædet - du har bl.a. din egen skærm til underholdning på alle klasser. Husk også, at du får 24 timers fortrydelsesret på sas.dk.

  SAS Go

  23 kg bagage

  Mad og drikke ombord

  EuroBonus-point

  SAS Plus

  2 x 23 kg bagage

  SAS Fast Track og SAS Lounge

  Bredere sæder og mere benplads

  Fri WiFi

  Mad og drikke ombord

  EuroBonus-point


  NEW YORK CITY 

  Valuta: US Dollar

  Tidsforskel: +6

  Telefonkode: +1

  Sprog: Engelsk

  Ambassade: Embassy of the United States, Dag Hammarskjolds Alle 24, 2100 København Ø

  Danmarks ambassade: 845 3rd Ave, New York, NY 10022, USA


  Flere USA-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik