Fly til New York

New York er virkelig en by, der aldrig sover, så lige meget hvornår du ankommer, er der altid noget at lave! Glæd dig til at komme op i toppen af Empire State Building, nyde en slice af byens bedste pizza og beundre Frihedsgudinden.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til New York i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til New York

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder en billigere flyrejse. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender.

Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke med at booke – du kan altid foretage ændringer senere, hvis datoen eller tidspunktet ikke passer dig.

Rabatbilletter for børn

Oplev New York med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til New York.

Fly til New York, og se frem til en ferie i storbyens jungle

New York, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en af de mest forskelligartede byer i verden, en kulturel smeltedigel, hjemsted for døgnåbne restauranter og barer, spektakulære grønne områder og endeløse indkøbsmuligheder. Når du ikke lige er på osetur ned ad 5th Avenue, så udforsker du nok Central Park til fods eller på cykel!

New York er noget for alle, uanset om du er en madelsker, kulturgal eller historieekspert. Listen over ting at foretage sig er lang.

Fly til <em>New York</em>

Flyv med SAS til Newark Liberty internationale lufthavn eller John F. Kennedy internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet i “Big Apple”, og klar til at tage hul på ferien.

Newark Liberty internationale lufthavn

John F. Kennedy internationale lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til New York

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til New York.

Nyd endnu mere komfort, og opgradér din rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounge i lufthavnen og inkluderede måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.