TUR RETUR FRA
New York

Fly til New York

Altid inkluderet i din flybillet fra København til New York

Vil du med os til New York? Vi flyver dig direkte til New York på 8,5 time. Hvis du vælger et fly med mellemlanding, skal du regne med længere rejsetid.

På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 1 x 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go) 
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Mad og drikke ombord
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90% børnerabat
  • Online check-in


Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til New York direkte på mobilen.

DIREKTE FLY TIL NEW YORK ÅRET RUNDT

Vi flyver direkte fra København til New York med en flyvetid på ca. 8 timer. Vi lander i lufthavnen Newark Liberty International Airport (EWR) – ca. 27km. til downtown Manhattan. Du kan nemt finde en flyafgang, som passer ind i din plan. Vi flyver nemlig hele døgnet rundt. Én af vores afgange er en aftenafgang, som flyver alle dage undtagen tirsdag. Når du er ankommet, er det nemt at komme fra lufthavnen med offentlig transport og bil.

Find afgang

 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL NEW YORK

Hos SAS har vi gjort det nemt at finde de billige flybilletter til New York. Når du søger i vores lavpriskalender, kan du se alle vores afgange samt de billigste flybilletter de forskellige dage. Du kan se de billigste priser for hver dag – både for udrejse og hjemrejse. Hust at vi har 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du kan slå til med det samme, du finder vores billige billetter. Så kan du spørge kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter.

Tjek lavpriskalenderen

OP TIL 90% BØRNERABAT

Når du booker flybilletter til New York hos SAS, får børn store rabatter. Afhængig af deres alder kan de få op til 90% rabat på deres flybillet.

Er barnet under to år (0-23 måneder) får du op til 90% rabat på flybillettens pris. Børn under to år deler sæde med en forælder undervejs. Skal barnet have eget sæde, er rabatten 25%.

Børn under 12 år har deres eget sæde ombord på flyet. Du får en rabat på op til 25% på deres flybillet.

Læs mere om rejser med børn

 

Opgrader din flybillet og nyd ventetiden i loungen

Hvis du flyver SAS Plus vil du automatisk have adgang til at besøge vores Lounge uden ekstra beregning. I Loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre.

I New York finder du Loungen i terminal B (B3) ved gate 60. Loungen lukker ca. en halv times før vores sidste flyafgang. Vær dog opmærksom på, at du kun kan anvende Loungen i New York Newark, når du flyver hjem fra Newark, men ikke når du ankommer.

Opgradér din flybillet
OPTJEN POINT PÅ DIT FLY TIL NEW YORK OG FÅ RABAT 

Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med os. Og når du flyver langt, optjener du naturligvis rigtig mange point. Dem kan du bruge i vores webshop eller næste gang, du skal ud at flyve. Du får også her-og-nu-fordele med et medlemskab: f.eks. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk information under din flyrejse.

Optjen point på dit fly til New York – tilmeld dig EuroBonus

BILLEJE I NEWARK LIBERTY INTERNATIONAL AIRPORT

Du kan selvfølgelig også leje en bil, når du skal på ferie i New York. Det er noget af en oplevelse at køre i New York. En lejebil er en rigtig god ide, hvis du ikke kun skal være i Manhattan. 


Skal du helt uden for New York, kommer du let og hurtigt rundt med en bil. Bestiller du hjemmefra, står den klar til dig, når du lander. 

New York lufthavn (Newark Liberty International Airport)

Newark lufthavn ligger i New Jersey ca. 20 km. fra centrum af New York. Newark lufthavn er en af New Yorks tre største lufthavne, og den drives af Port Authority of New York and New Jersey, som i øvrigt også driver de øvrige lufthavne i New York – JFK, LaGuardia og Teterboro Airport. Newark er en af verdens mest travle lufthavne. Newark lufthavn består af tre hovedterminaler: A, B og C, hvoraf teminal B er den store internationale terminal, som benyttes af blandt andre SAS.TRANSPORT I NEW YORK

New York er en storby, men den er samtidig dejlig nem at komme rundt i. 


Når du er på Manhattan, er afstandene ofte ikke større, end du kan klare på gåben. Når tiden eller fysikken ikke er til at gå, kan du nemt komme frem og tilbage med eksempelvis metro og taxa. 


Der kører også busser i New York, men langt de fleste, både lokale og turister, bruger metro og taxa, når de skal rundt med offentlig transport i byen.

Find billige flybilletter til New York

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Flyv til USA med SAS

 

Komforten er i top på SAS Go

SAS Go

23 kg bagage på SAS Go
Håndbagage på SAS Go Light

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

Ekstra komfortable sæder på SAS Plus

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Bredere sæder og mere benplads

Fri WiFi

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

SAS Business - som et hotel i skyerne

SAS Business

2 x 32 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Business flat-bed-sæde

Fri WiFi

Treretters menu

EuroBonus-point


Kort om New York

Valuta: US Dollar

Tidsforskel: +6

Telefonkode: +1

Sprog: Engelsk

Ambassade: Embassy of the United States, Dag Hammarskjolds Alle 24, 2100 København Ø

Danmarks ambassade: 845 3rd Ave, New York, NY 10022, USA


Flere USA-destinationer