Fly til New York

We are travelers.

SAS flyver til New York i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS har flyrejsen til dig, uanset om du ønsker at besøge New York midt på sommeren eller nyde Rockefeller Plaza, når lysene tændes ved juletid.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til New York – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder en billigere flyrejse. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender.

Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke med at booke – du kan altid foretage ændringer senere, hvis datoen eller tidspunktet ikke passer dig.

Rabatbilletter for børn

Oplev New York med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til New York.

fly til New York, og se frem til en ferie i storbyens jungle

New York, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en af de mest forskelligartede byer i verden, en kulturel smeltedigel, hjemsted for døgnåbne restauranter og barer, spektakulære grønne områder og endeløse indkøbsmuligheder. Når du ikke lige er på osetur ned ad 5th Avenue, så udforsker du nok Central Park til fods eller på cykel!

New York er noget for alle, uanset om du er en madelsker, kulturgal eller historieekspert. Listen over ting at foretage sig er lang.

New York

New York er virkelig en by, der aldrig sover, så lige meget hvornår du ankommer, er der altid noget at lave! Glæd dig til at komme op i toppen af Empire State Building, nyde en slice af byens bedste pizza og beundre Frihedsgudinden.

Flyv med SAS til Newark Liberty internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet i “Big Apple”, og klar til at tage hul på ferien.

Newark Liberty internationale lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til New York

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til New York.

Nyd endnu mere komfort, og opgradér din rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounge i lufthavnen, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) og inkluderede måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud