søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til New York i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

SAS har flyrejsen til dig, uanset om du ønsker at besøge New York midt på sommeren eller nyde Rockefeller Plaza, når lysene tændes ved juletid. 

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til New York – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder en billigere flyrejse. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender

Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke med at booke – du kan altid foretage ændringer senere, hvis datoen eller tidspunktet ikke passer dig. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Newark Liberty internationale lufthavn (EWR)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: EST: UTC -5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev New York med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til New York. 

Gå ombord på et fly til New York, og se frem til en ferie i storbyens jungle

New York, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en af de mest forskelligartede byer i verden, en kulturel smeltedigel, hjemsted for døgnåbne restauranter og barer, spektakulære grønne områder og endeløse indkøbsmuligheder. Når du ikke lige er på osetur ned ad 5th Avenue, så udforsker du nok Central Park til fods eller på cykel! 

New York er noget for alle, uanset om du er en madelsker, kulturgal eller historieekspert. Listen over ting at foretage sig er lang. 

New York skyline
  • Central Park i New York
  • Brooklyn Bridge i New York
  • New York om natten

Altid inkluderet på din rejse til New York

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til New York. 

Nyd endnu mere komfort, og opgradér din rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounge i lufthavnen, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) og inkluderede måltider og snacks ombord.  

Inkluderet i din billet
til USA og Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage Ja Ja Ja
Indchecket bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mad og drikkevarer Ja

Ja Ja

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver SAS eller med vores partnere i Star Alliance. Dine point kan bruges til at betale for en ny rejse, opgradere, leje en bil og meget mere. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Indkvartering og transport i New York

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om New York