Fly til Atlanta

Med sine mange forskellige tilbud er der altid noget spændende at udforske i Atlanta. Besøg Piedmont Park og oplev de grønne områder, nyd byens sydlige køkken eller gå en tur gennem King Historic District.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Atlanta i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Fransisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Atlanta

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder en billigere flyrejse. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender.

Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke med at booke – du kan altid foretage ændringer senere, hvis datoen eller tidspunktet ikke passer dig.

Rabatbilletter til børn

Oplev Atlanta med dine børn. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Atlanta.

Fly til Atlanta, og fordyb dig i popkultur og historie

Atlanta, Georgias pulserende hovedstad, er hjemsted for museer, stadioner og en livlig musikscene i verdensklasse. Byen er kendt for sin sydlige charme og moderne appel, og den tilbyder en blanding af historiske vartegn, kulturelle knudepunkter og blomstrende grønne områder.

Gå en tur gennem de historiske kvarterer, forkæl dig selv med det sydlige køkken på charmerende spisesteder, eller fordyb dig i Atlantas rige musikalske tradition. Uanset, hvad du interesserer dig for, sikrer Atlantas mange forskellige tilbud, at der er noget for enhver smag.

Fly til <em>Atlanta</em>

Flyv med SAS til Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Atlanta

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype, du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS-appen er altid inkluderet i din flybillet til Atlanta.

Få endnu mere komfort, og opgradér din rejseklasse. Dette giver dig adgang til Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, SAS Lounge i lufthavnen og inkluderede måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.