søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Solrejser

Flyv med Scandinavian Airlines til smukke strande og varmere temperaturer. Hos os kan du flyve til solen året rundt.

Vælg mellem mange vidunderlige destinationer tæt på eller langt væk, som tilbyder en ferie fyldt med sol, hvide sandstrande og lækker mad.

Solferie med SAS

 • Sol og varme temperaturer er noget, som de fleste af os savner dele af året – og det er måske derfor, at solferier er blandt skandinavers favoritter.

  Hvert år rejser tusindvis af skandinaver til solen og de skønne strande i f.eks. Kroatien, Tyrkiet, Spanien og Frankrig.

Solrejse hele året rundt

 • Solrejse til Nice

  Uanset om du ønsker en solrig ferie i sommerferien eller varmere temperaturer midt om vinteren, så har vi solferien til dig.

  Vælg mellem mange fantastiske destinationer i Sydeuropa, der tilbyder sol, fine strande og lækker mad. Både Nice og Barcelona er vidunderlige muligheder, hvis du ønsker en blanding af strandliv, et godt klima og byliv. Her kan du nyde et bredt udvalg af restauranter, attraktioner, kultur og shopping.

Solrejser til Los Angeles og Miami

 • Solrejse til Los Angeles

  Hvis du foretrækker at rejse om vinteren og vil være sikker på at få en varm og solrig ferie, hvorfor så ikke flyve til Los Angeles eller Miami?

  Los Angeles
  L.A. er landet med endeløse somre hele året rundt. Bortset fra fantastiske strande tilbyder byen underholdning og fantastiske attraktioner for gæster på korte eller lange ophold. Lej en bil og besøg Disneyland og oplev en verden af magi!

  Andre typiske vartegn er Santa Monica Pier, Venice Beach og Universal Studios. Uanset om du er ung eller gammel, så har Los Angeles noget for enhver smag!

  Med SAS kan du flyve direkte til L.A. fra/via København.

 • Solrejse til Miami

  Miami
  Miami – et af verdens mest populære feriesteder. Byen er fyldt med eksklusive restauranter, kunstgallerier og fantastiske kystlinjer som Miami Beach og South Beach. Familier anbefales kraftigt at besøge Miami Seaquarium og Zoo Miami.

  Vi flyver dig direkte til Miami fra/via København eller Oslo.

   

Tilpas din egen solrejse

 • Tilpas din egen solferie

  Hvad der anses for at være den perfekte soltur varierer fra person til person. Blandt vores destinationer finder du flere destinationer med smukke strande og venlig lokalbefolkning. Gran Canaria er en populær destination, der tilbyder både forfriskende bade, sort lava, hvide sandstrande og betagende bjergudsigter.

  Grækenland er også et fremragende valg med dens smukke øhav bestående af tusindvis af øer, strande og fint hvidkalkede huse.

  I vores lavpriskalender får du et overblik over alle vores destinationer og priser. Det er et godt sted at starte, når du planlægger din næste solrejse. Hvis du er fleksibel med datoer, stiger chancerne for at finde billigere flybilletter.

  Book din drømmesol ferie med SAS!

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din solferie

Optjen point på din rejse

 • SAS EuroBonus

  Med vores loyalitetsprogram SAS EuroBonus optjener du point på dine flyrejser, hotelophold, udlejningsbiler og meget mere. Du kan også optjene point, når du handler i en butik eller spiser på en restaurant.

  Download SAS App og åbn kortet "Hvor kan jeg optjene point" for at se alle de steder, hvor du optjener Ekstrapoint på dine indkøb.

 • Bliv medlem af EuroBonus

  Du får flere fordele, jo mere du flyver med os – og et medlemskab af EuroBonus er gratis.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du starte din ferie med at slappe af i SAS Lounge i lufthavnen (hvis tilgængelig). Der har du adgang til fri WiFi, aviser, mad og drikke, så du kan tanke op, før du går ombord.

   

 • Bliv medlem af EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du optjene point, når du køber flybilletter, som du kan bruge til at betale for nye flybilletter, leje en bil og meget mere.

  Bliv medlem af EuroBonus, før du booker din solrejse, for at deltage i SAS’ fordelagtige bonusprogram.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mer om vores bæredygtighed