søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Rejser til solen med SAS

Sol- og badeferier hører til danskernes favorit-ferier. Hvert år rejser tusinde af danskere til solens varme, og de dejlige strande i populære Kroatien, Tyrkiet, Spanien og Frankrig fyldes med svømmeglade turister.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Solrejser året rundt

Med SAS kan du flyve til solens varme året rundt. Sommerferierne i Europa er perfekte til at opleve sol og badning. Både Nice og Barcelona er gode alternativer, hvis du ønsker en blanding af gode strande, godt klima og storby. Disse populære rejsemål i Sydfrankrig og Spanien tilbyder også andet end bare en badeferie. Gode shoppingmuligheder samt spændende kultur og arkitektur findes der masser af på disse destinationer. Uanset om du ønsker at tage på ferie i Europa eller USA, kan du finde billige solferier med SAS!

Populære soldestinationer

Sol- & badeferie på egen hånd

Mange vælger at flyve til Gran Canaria, men også sol- og badeferier til Grækenland er populære, da der er mange græske øer at vælge imellem. Du kan nemt finde en billig solferie, hvis du er villig til at organisere den på egen hånd – perfekt hvis du ønsker selv at bestemme, hvilken strand du vil være ved. Grækenland er, ligesom Spanien, et meget populært rejsemål for sol- og badeferie.

Find en billig solrejse med SAS lavpriskalender

I vores lavpriskalender finder du vores tilbud og billige sol- og badeferier til flere forskellige destinationer.