søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Billige weekendrejser og weekendpakker med SAS

Tag på en weekendrejse med SAS, hvor vi har direkte fly til Europas mest populære storbyer. Hvis du længes efter en weekend til eksempelvis London, Paris, Barcelona, Berlin, Rom eller Prag kan du altid prøve at tjekke vores lavpriskalender, hvor vi altid har et godt tilbud på billige weekendrejser inden for Europa. Uanset om du er på udkig efter en stille og rolig romantisk weekend eller en weekendrejse fyldt med underholdning og spændende aktiviteter, er der noget for dig.

Book dit fly og check in online. Med SAS flyver du altid til centralt placerede lufthave, så du hurtigt og enkelt kan komme videre og få det meste ud af din weekendtur. Rejser du med SAS Plus kan du også ændre din billet, hvis du finder en bedre dag at rejse på. Book billige flybilletter i vores lavpriskalender.

Populære weekend destinationer

Storbyferie udenfor Europa

Med SAS har du også muligheden for at tage en weekendrejse uden for Europa. Hvordan lyder det for eksempel med en weekend i New York? Når du besøger byen, som aldrig sover, kan du nå at se rigtigt meget på en forlænget weekend. Vi flyver direkte til storbyer som New York, San Francisco og Beijing, alle disse byer er perfekte destinationer til en storbyferie.

Når du flyver med os på vores interkontinentale linjer, kan du nyde godt af god mad og drikkevarer, samt din egen skærm for underholdning om bord. Du slipper for mellemlandinger og kommer frem til destinationen nemt og bekvemt.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Find inspiration for din næste weekend

Inspiration til din rejse