søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Weekendrejser

Pak din taske, og gør dig klar til en weekend med nye, spændende indtryk! Vi tilbyder weekendophold for alle, nær og fjern.

Nyd en romantisk weekend i Paris, udforsk Berlin – fyldt med historie, eller tag på en weekend i Amsterdam med de mange kanaler. Find din drømmeweekend med SAS!

Billige weekendrejser med SAS

 • Weekendrejser med SAS

  Book en billig weekendtur og tag på romantisk eventyr, shoppingrejse, fodboldrejse eller udforsk nye kulturelle og historiske steder.

  Vi tilbyder direkte flyvninger til nogle af de mest populære weekenddestinationer i Europa, som f.eks. Paris, Barcelona, London, Amsterdam, Rom og Lissabon.

  Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Jo mere fleksible dine datoer er, desto større er chancen for at finde billigere flybilletter.

  Book din weekendrejse med SAS i dag!

SAS flyver til centralt beliggende lufthavne

 • Med SAS flyver du altid til centralt beliggende lufthavne, hvilket sparer dig tid med at komme fra lufthavnen til centrum, så du får mest muligt ud af din weekendrejse.

  Hvis du booker SAS Plus, får du fleksibiliteten til at ændre din billet, hvis du finder en bedre dag at rejse på. Derudover er Fast Track og adgang til SAS Lounge (hvis tilgængelig) inkluderet i billetten.

  Med 2 x 23 kg bagage inkluderet i din SAS Plus-billet har du med sikkerhed plads til alle de ting, du kan købe på din weekendrejse!

Weekendrejser uden for Europa

 • Weekendrejser uden for Europa

  Hvis du ønsker at rejse på en weekendrejse uden for Europa, tilbyder vi direkte flyvninger fra Skandinavien til mange spændende byer som New York, San Francisco, Tokyo og Beijing. De er alle perfekte destinationer til en begivenhedsrig byweekend.

  Når du flyver med os på vores interkontinentale ruter, kan du nyde mad og drikkevarer ombord samt din egen skærm til underholdning. Du undgår mellemlandinger og ankommer nemt og bekvemt til din destination.

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Populære weekenddestinationer

Inspiration til din weekendrejse

Book fly og hotel på samme tid

Nemt, bekvemt og du optjener EuroBonus-point!

Altid med SAS

 • SAS ungdomsbilletter

  SAS ungdomsbilletter
  Vi tilbyder unge op til 26 år en lavere billetpris. SAS CO2-kompenserer også alle ungdomsbilletter.

   

   

   

 • 24-timers fortrydelsesret

  24-timers fortrydelsesret
  Vores 24-timers fortrydelsesret giver dig mulighed for at afbestille din flyvning inden for 24 timer uden gebyr.

 • Børnerabat på flybilletter

  Børnerabatter
  Vis dine børn verden med en weekendrejse og få børnerabat på flybilletter.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed