SAS Sport

Vi ønsker at gøre flyvningen nemmere for alle dem, der er tilknyttet en sportsforening, og som flyver til/fra sportsbegivenheder. Uanset om du flyver alene eller med hele holdet!

Vi tilbyder rabat på billetter til medlemmer af SAS Sport. SAS Sport-billetter giver dig mulighed for at medbringe ekstra bagage uden beregning. Det gør rejseplanlægningen nemmere, når du har brug for at medbringe sportsudstyr.

SAS Sport-billetter er tilgængelige for medlemmer af de skandinaviske sportsforbund (SIF, NIF, DIF eller den finske olympiske komité).

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Fordele og oplysninger

  • Nedsatte priser

  • Hver person kan medbringe to stykker indchecket bagage (2 x 23 kg)

  • Ændr rejsedato uden beregning

  • Fleksible annulleringsregler

  • Gratis navneændring

  • Optjen EuroBonus-point

Medlemmer af SAS Sport kan drage fordel af flybilletter med rabat, når de rejser som et hold. Rabatten afhænger af din flyrute og rejseklasse.

Vi forstår, at en masse bagage er nødvendig, når du rejser til sportsbegivenheder, og det er grunden til, at vi tilbyder alle SAS Sport-medlemmer ekstra bagage uden beregning. Hvert medlem af dit hold kan flyve med to stykker bagage, der hver vejer 23 kg, så intet skal efterlades hjemme.

Du kan nemt registrere dit sportsudstyr trin for trin til din flyvning. Sportsudstyr tæller som specialbagage og skal godkendes og reserveres på forhånd for at garantere transport. Ski- og snowboardudstyr, cykler og golfudstyr er omfattet af denne kategori.

Få mere at vide om, hvordan du registrerer holdets sportsudstyr til en flyvning med SAS.

Nogle gange kan det være nødvendigt at ændre rejseplaner. Derfor tilbyder vi medlemmer af SAS Sport muligheden for at ændre flyvedatoer uden beregning op til én dag før afgang.

Hvis du ændrer til et højere prisinterval, vil forskellen blive opkrævet.

Vi er klar over, at sportsbegivenheder, træningslejre og regelmæssige konkurrencer kan aflyses når som helst. Derfor tilbyder vi alle medlemmer af SAS Sport gratis annullering på alle europæiske flyvninger og indenrigsflyvninger.

Du kan annullere din flyvning på SAS Go og SAS Plus op til én dag før afgang og få alle pengene refunderet. Hvis annulleringen foretages senere end én dag før afgang, er en refundering kun tilladt, hvis der kan fremvises bevis for aflyst sportsbegivenhed.

For flyvninger til USA og Asien gælder, at du uden beregning kan annullere din flyvning, undtagen på SAS Go Smart, op til én dag før afgang. Derefter kan du kun annullere din flyvning mod et nedsat gebyr.

Billetter på SAS Go Smart, SAS Plus Smart og SAS Business Smart kan ikke refunderes, hvis flyvningen annulleres efter afgang. Delvist brugte billetter kan ikke refunderes.

Har du nogensinde været nødt til udskifte et holdmedlem eller efterlade en tilskadekommen spiller derhjemme? SAS Sport giver dig mulighed for at ændre navnet på valgfrie flybilletter uden beregning. Navneændringer kan foretages op til én time før afgang, hvilket giver dig frihed til at lave ændringer i sidste øjeblik uden ekstra omkostninger til stor fordel for dit hold.

Det kan hurtigt blive dyrt at rejse som en sportsgruppe, især ved regelmæssige holdrejser. For at holde udgifterne nede gør vi det muligt for alle SAS Sport-medlemmer også at blive medlem af EuroBonus, vores loyalitetsprogram og bonusordning, som gør flyvning mere overkommelig.

Med SAS EuroBonus kan du og dit hold optjene point på alle flyvninger med os og vores partnere i Star Alliance. Disse point kan derefter bruges til at betale for din næste sportsrejse, opgradere din billet eller udnytte fordelene ombord.

Gruppe på mindst 10 personer

Hvis I er 10 personer eller flere, der rejser sammen til træning eller konkurrencer, kan du booke en gruppe til dit sportshold og få del i alle SAS Sport-fordelene. Send anmodningen nu, så vil vi hjælpe dig med din booking.