søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
USA

FLY TIL USA

Billige flybilletter til USA

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Book en flybillet til USA, og oplev alt fra pulserende storbystemning til enestående naturoplevelser. I USA er det billigt at leje biler, og derfor byder landet på den klassiske Road Trip, hvor dele af USA nemt kan udforskes. Ønsker du at rejse rundt i USA, anbefales det at booke flybilletten i god tid.

I alle vores fly til USA har vi WiFi og du får gratis mad og drikke ombord. 
 

Direkte fly fra København til USA

SAS flyver direkte fra København til seks store byer i USA og dækker både østkysten, vestkysten og det centrale USA, så du nemt kan komme videre til din foretrukne destination. Book din flybillet til enten New York, Chicago, Washington, San Francisco, Miami eller Boston. Los Angeles nås let med et enkelt stop i Stockholm.

Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
 

Oplev the Big Apple

Oplev skyskrapere, spændende museer og verdensklasse shopping i New York. Byen er en storby, man aldrig glemmer, i det byen rummer så mange forskellige seværdigheder, unikke bydele og tonsvis af lækre restauranter og barer. Udforsk bl.a. New Yorks levende bydele Brooklyn, Bronx, Queens og ikke mindst Manhattan, og hold pauser på byens mange hyggelige kaffebarer og iagttag byens travlhed og de mange forskellige minoriteter.

New York er også lig med shopping. Tag et smut forbi Upper West Side og Madison Avenue, hvor byens eksklusive butikker ligger side om side. Besøg også Soho, hvor du kan gå på opdagelse i små kunstbutikker og gallerier.

New York har også nogle af verdens mest spændende museer og historiske bygninger – besøg Empire State bygningen, Frihedsgudinden, og se unik kunst på store museer som Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum eller Museum of Modern Art, MoMA. 
 

Det Hvide Hus og verdens bedste museer i Washington

Et besøg i USA’s hovedstad Washington DC, byder på enestående monumenter og nogle af verdens allerbedste museer. Gå ikke glip af mindestatuen over Abraham Lincoln og Washington Monumentet, som blev opført til ære for USA's første præsident George Washington. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i Det Hvide Hus, hvor der dagligt er mange guidet ture, man kan følge. 
 

Uforglemmelig road trip i Californien

USA er et kæmpe land og nemmest at opleve i bil. I USA er det billigt at leje biler, hvilket gør en klassisk Road Trip igennem dele af USA oplagt. En Road Trip gennem Californien er blevet populært for mange danskere, og byder på unikke oplevelser for hele familien.

Tag flyet fra København til San Francisco, lej en bil derfra og udforsk USA's klimavenlige vestkyst, hvor de attraktive byer Los Angeles og San Diego ligger.  

Tag også på vandretur i fantastiske naturomgivelser, og besøg naturparkerne Yosemite, Grand Canyon og Yellowstone, hvor bjerge, klipper, floder og dyreliv bliver en del af din vandretur.

Kombiner let den aktive ferie med solferie, og besøg nogle af vestkystens bedste strande. Her er der også rig mulighed for at surfe på høje bølger, hvor chancen for at møde delfiner og hvaler er stor. 

Flyv til USA med SAS

 

Komforten er i top på SAS Go

SAS Go

23 kg bagage på SAS Go
Håndbagage på SAS Go Light

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

Ekstra komfortable sæder på SAS Plus

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Bredere sæder og mere benplads

Fri WiFi

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

SAS Business - som et hotel i skyerne

SAS Business

2 x 32 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Business flat-bed-sæde

Fri WiFi

Treretters menu

EuroBonus-point