Fly til USA

Flyv SAS til USA, fra nord til syd, fra øst til vest. Tag en tur til Chicago, Illinois eller besøg LA og San Francisco på vestkysten, Atlanta, New York, Boston og Washington på østkysten eller Miami i syd.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til USA fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok Tokyo og Shanghai).

Flyv til USA – Oplev rummet i Houston

På NASA’s rumcenter Houston kan du røre ved en rigtig månesten og opleve rumrejser med nogle af de 400 objekter, som findes her. Lad som om, du selv er en astronaut, når du mærker, hvad det vil sige at rejse gennem rummet i en af simulatorerne.

Rumcentret har en kopi af en shuttle i fuld størrelse, som er placeret på toppen af den originale shuttle-carrier NASA 905. Gå indenfor i den 8 etagers høje bygning, og udforsk rumfartøjet Independence.

Køretur på Route 66

En god måde at se forskellige dele af USA på, er at tage en køretur på Route 66, en af de mest berømte ruter i verden. Udforsk Amerika med bil, da motorvejene fører dig gennem flere stater – fra udgangspunktet i Chicago til endepunktet i Santa Monica. Kør forbi neonskilte og gennem fantastiske landskaber, når du rejser gennem midten af USA.

Route 66 snoede sig oprindeligt fra Chicago, Illinois, gennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona før den endte i Santa Monica, Californien, en rute på i alt 3.940 kilometer.

Som sangen beskriver: Get your kicks on Route 66.

Fly til <em>USA</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev USA med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Amerika.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.