LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  USA

  USA

  Book en flybillet til USA, og oplev alt fra pulserende storbystemning til enestående naturoplevelser. I USA er det billigt at leje biler, og derfor byder landet på den klassiske Road Trip, hvor dele af USA nemt kan udforskes. Ønsker du at rejse rundt i USA, anbefales det at booke flybilletten i god tid.

  I alle vores fly til USA (undtagen Boston) har vi WiFi og du vil få gratis mad og drikke ombord. 
   

  Direkte fly fram  København til USA

  SAS flyver direkte fra København til fem store byer i USA og dækker både østkysten, vestkysten og det centrale USA, så du nemt kan komme videre til din foretrukne destination. Book din flybillet til enten New York, Chicago, Washington, San Francisco, Miami.

  Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90 % rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
   

  Oplev the Big Apple

  Oplev skyskrapere, spændende museer og verdensklasse shopping i New York. Byen er en storby, man aldrig glemmer, i det byen rummer så mange forskellige seværdigheder, unikke bydele og tonsvis af lækre restauranter og barer. Udforsk bl.a. New Yorks levende bydele Brooklyn, Bronx, Queens og ikke mindst Manhatten, og hold pauser på byens mange hyggelige kaffebarer og iagttag byens travlhed og de mange forskellige minoriteter.

  New York er også lig med shopping. Tag et smut forbi Upper West Side og Madison Avenue, hvor byens eksklusive butikker ligger side om side. Besøg også Soho, hvor du kan gå på opdagelse i små kunstbutikker og gallerier.

  New York har også nogle af verdens mest spændende museer og historiske bygninger – besøg Empire State bygningen, Frihedsgudinden, og se unik kunst på store museer som Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum eller Museum of Modern Art, MoMA. 
   

  Det hvide hus og verdens bedste museer i Washington

  Et besøg i USA’s hovedstad Washington DC, byder på enestående monumenter og nogle af verdens allerbedste museer. Gå ikke glip af mindestatuen over Abraham Lincoln og Washington Monumentet, som blev opført til ære for USA's første præsident George Washington. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i Det Hvide Hus, hvor der dagligt er mange guidet ture, man kan følge. 
   

  Uforfelemmlig road trip i Californien

  USA er et kæmpe land og nemmest at opleve i bil. I USA er det billigt at leje biler, hvilket gør en klassisk Road Trip igennem dele af USA oplagt. En Road Trip gennem Californien er blevet populært for mange danskere, og byder på unikke oplevelser for hele familien.

  Tag flyet fra København til San Francisco, lej en bil derfra og udforsk USA's klimavenlige vestkyst, hvor de attraktive  byer Los Angeles og San Diego ligger.  

  Tag også på vandretur i fantastiske naturomgivelser, og besøg naturparkerne Yosemite, Grand Canyon og Yellowstone, hvor bjerge, klipper, floder og dyreliv bliver en del af din vandretur.

  Kombiner let den aktive ferie med solferie, og besøg nogle af vestkystens bedste strande. Her er der også rig mulighed for at surfe på høje bølger, hvor chancen for at møde delfiner og hvaler er stor. 

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik