søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
San Francisco

Fly til San Francisco

Altid inkluderet i din flybillet til San Francisco

Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til San Francisco med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • 1 x 23 kg bagage på SAS Go
  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90% børnerabat


Flyv direkte fra København til San Francisco året rundt

Flyv SAS til San Francisco året rundt og oplev det skønne californiske vejr blandet med den famøse tåge. Når du flyver direkte fra København tager turen lige knap 11 timer, og når du mellemlander tager det lidt længere. Med vores mange daglige afgange, kan du nemt finde flybilletter, der passer ind i dine planer.

Find dine flybilletter til San Francisco

Flyv SAS Plus og oplev alle fordelene

Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til San Francisco er lang, men med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge i København, gratis sædevalg fra 22 timer før afgang, mad og drikke ombord og mulighed for at medbringe 1 x 8 kg håndbagage og 1 x 23 kg ind-checket bagage.

Mere om SAS Plus og vores andre rejseklasser

Husk rejseforsikringen på rejsen til USA

Vi anbefaler altid, at du har en god rejseforsikring, inden du rejser. Særligt når du rejser uden for EU, hvor det blå sygesikringskort ikke dækker, er det vigtigt, hvis nu uheldet skulle være ude. Vi tilbyder i samarbejde med Europ Assistance en rejseforsikring, der er tilpasset dine individuelle behov, så du kan rejse med ro i maven.

Mere om vores rejseforsikring

Få børnerabat på flybilletter til San Francisco

Skal familiens yngste med ud og opleve verden? Med vores børnerabat er der mange penge at spare. Hvis du rejser med et barn på under 2 år, og hvis barnet sidder på dit skød, får du helt op til 90% i børnerabat. Rejser du med børn mellem 2 og 11 år, eller vil du gerne have et sæde til dit barn under 2 år, får du op til 25% i rabat på flybillettens pris.

Mere information om at rejse med børn

Betal mindre og oplev mere med EuroBonus

Som medlem af EuroBonus optjener du point, når du køber flybilletter hos os. Men det er ikke alt. Du kan også optjene point i udvalgte webshops og butikker, eller du kan få et kreditkort tilknyttet dit EuroBonus-medlemskab, og få point hver gang, du køber ind. Når du har optjent nok point, kan du eksempelvis bruge dem på nye flybilletter, og opleve endnu mere af verden.

Få mere information om EuroBonus

Inspiration til din rejse

San Francisco Lufthavn – San Francisco International Airport 

San Francisco Lufthavn ligger omtrent 21 km uden for centrum af byen. Det er Californiens andenstørste lufthavn, kun overgået af Los Angeles Lufthavn, og hvert år passerer mere end 44 400 000 passagerer lufthavnen. Lufthavnen åbnede i 1927, og er blevet udbygget og renoveret løbende. 
 

Transport til og fra lufthavnen

Når du lander i San Francisco Lufthavn, er der gode muligheder for at komme ind til byen med offentlig transport, i taxa, eller i en udlejningsbil.

Fra lufthavnen kører der lyntog, almindelige tog og forskellige busser, og uanset hvor din slutdestination er, kan du finde et tog eller en bus, der kører derhen. Hvor lang tid turen tager, afhænger af, hvilken forbindelse, du vælger. Med lyntoget kan du komme ind til byen på helt ned til 11 minutter, mens samme strækning tager omkring fem kvarter at tilbagelægge i bus.

Du kan finde taxaer uden for ankomsthallerne i alle terminalerne, og det tager ca. en halv time at køre fra lufthavnen til byen.

Mere om transport til og fra San Francisco lufthavn

Billeje i San Francisco Lufthavn

Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco Lufthavn, så tag med lufthavnstogets blå linje, som vil køre dig til biludlejningscenteret. Du finder stoppesteder til lufthavnstoget flere steder i lufthavnen. Hvis du ved på forhånd, at du gerne vil på road trip i San Francisco og omegn, kan du spare penge ved at bestille din bil i god tid. Så er den også klar, når du lander, og du undgår dermed unødig ventetid.

Bestil din udlejningsbil nu

Transport i San Francisco

San Francisco er en stor by, og hvis du gerne vil se mange forskellige områder af den, kan den offentlige transport virkelig blive din ven. Du finder busser, letbane og de famøse sporvogne, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme omkring i byen.

Det er relativt billigt at køre i bus og letbane i San Francisco, mens sporvognene er noget dyrere. Vær opmærksom på, at børn, unge, ældre og handikappede får rabat, når de kører med den offentlige transport.

Mere om offentlig transport i San Francisco

San Francisco – the city by the bay

Smukt placeret med masser af kyststrækning og indrettet med smalle, stejle gader lever San Francisco op til alle dine forventninger. Byen, som ofte er indhyllet i en tåge så tæt, at selv Golden Gate Bridge forsvinder, er en fantastisk by at besøge, hvad enten det er den eneste destination på din rejse, eller du skal se mere af den amerikanske vestkyst.

Den populære by har en meget rummelig og frigjort kultur, hvilket tiltrækker mange forskellige slags mennesker, og stemningen i byen kan virke mere europæisk end amerikansk. I byens mange forskellige bydele kan du blandt andet opleve hippier, som de så ud i under Summer of Love i 1967 og kinesere i en af verdens største Chinatowns.

Bestil billetter til San Francisco nu

Fakta om San Francisco

Valuta: Amerikanske dollars

Tidsforskel: -9

Sprog: Engelsk

 

Den amerikanske ambassade: 

Dag Hammarskjölds Allé 24 

2100 København Ø

Tlf.: +45 33 41 71 00

Hjemmeside 
 

Nærmeste danske konsulat: 

5849 Uplander Way 

Culver City, CA 90230

Tlf.: +1 (310) 645-0540

Hjemmeside

Øvrigt

Fly til USA
RejseforsikringFlere SAS-destinationer