Fly til San Francisco

We are travelers.

SAS flyver til San Francisco i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til San Francisco – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender.

Rabatbilletter for børn

Oplev San Francisco og Californien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til USA.

fly til San Francisco, og glæd dig til en ikonisk ferie i Californien

San Francisco er en af de bedste byer i verden, berømt for sine kæmpestore victorianske huse, forskelligartede køkken lige fra Michelin-stjernede retter til “food trucks”-lækkerier og den ikoniske Golden Gate Bridge.

Hvis du ikke lige besøger den notoriske Alcatraz-ø, og træder i fangernes fodspor eller cykler rundt i Golden Gate Park, så er det nok, fordi du tager et foto foran den røde art deco bro eller udforsker krabbeboderne på Fisherman’s Wharf.

Listen over ting at lave i San Francisco er lang, og der er noget for enhver.

San Francisco

San Francisco har lidt af alt. Der er altid noget nyt at opdage, hver gang du besøger Golden Gate-byen, uanset om du er her for første gang eller kommer her jævnligt. Glæd dig til at spise skaldyr på Fisherman’s Wharf, tage en tur i de ikoniske sporvogne rundt i byen og beundre den spektakulære Golden Gate Bridge.

Flyv med SAS til San Francisco internationale lufthavn, og du ankommer i staterne klar til dit amerikanske eventyr.

San Francisco internationale lufthavn

Der er noget for enhver i denne billedskønne by. Byen er en fryd for øjnene med fremragende restauranter, et livligt kunstnermiljø, adskillige shoppinggader og smuk arkitektur – et sted du absolut bør besøge.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet i din tur til San Francisco

Hos SAS stræber vi efter, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til San Francisco. Flere fordele, du skal bare opgradere din SAS-billet.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud