LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til San Francisco

  Fly til San Francisco

  Altid inkluderet i din flybillet til San Francisco: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til San Francisco med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til San Francisco direkte på mobilen.

  San Francisco

  San Francisco ligger natursmukt, omgivet af bjerge ved San Francisco Bay. Storbyen er et af USA’s mest populære rejsemål, og du forstår hvorfor, når du første gang står og kigger ud over bugten. Du kan flyve direkte fra København, syv gange om ugen, til San Francisco - en by, der rummer nogle af verdens mest berømte seværdigheder – bl.a. Alcatraz, det berygtede fængsel, hvor gangsterbossen Al Capone sad indespærret i godt 5 år.

  Alcatraz – Hop i land på den historiske fængselsø

  Du kommer ikke uden om Alcatraz Island, når du besøger San Francisco.

  Ved Pier 33 i nærheden af Fischerman’s Wharf afgår hver halve time små færger til det berygtede fængsel, som op gennem 1900-tallet husede nogle af de forbrydere, som ifølge FBI udgjorde nationens værste sikkerhedsrisiko.

  En del af straffen for de isolerede fanger på Alcatraz var øens placering tæt på fastlandet. Når vinden gik i retning af øen, kunne fangerne nemlig høre lyden af musik og glade stemmer fra fastlandet.

  Det lykkedes kun for to fanger at flygte fra det topsikrede fængsel, og ingen ved, om de overlevede eller druknede i det iskolde farvand med understrømme og hajer.

  Hils på søløverne!

  Turen til Alcatraz er betagende smuk, og guiderne fortæller både sjove og uhyggelige anekdoter undervejs. Vil du have den fulde uhygge med, skal du tage på en aftentur til fængslet. Tag en audio tour, hvor du går rundt i fængslets mørke gange på egen hånd, indtil det kryber koldt ned ad ryggen på dig. Dine (store) børn vil elske det! Rejser du med små børn, er en dagstur til Alcatraz bedre, og et par moler derfra kan I samtidig hilse på de mange søløver, der lever i San Francisco-bugten.

  Husk solcremen, for her på kysten i solstaten Californien skinner solen næsten altid.

  Nyd udsigten til én af verdens mest kendte broer: Golden Gate

  Både inde fra havneområdet og på turen fra Alcatraz har du frit kig til verdens vel nok berømteste bro, Golden Gate. Den røde stålkonstruktion er smuk på afstand, og du kan også komme helt tæt på den. Måske har du ligefrem lyst til at krydse broen til fods eller på en cykel, du lejer i nærheden. Er du i bil, kommer du direkte på den legendariske Highway One fra Golden Gate, som løber langs hele Californiens vestkyst.

  Har du lyst til at opleve en ægte amerikansk universitetscampus, kan du i stedet tage broen Bay Bridge et stykke længere nede i bugten. Berkeley University er et af USA’s prestigefyldte universiteter, og måske får du lyst til at smutte ind og overvære en forelæsning, inden du spiser frokost i den hyggelige by.

  Frisind og betagende vue over byen – Tag sporvognen til Castro

  San Fransisco er ikke mindst kendt for at være en liberal by. Hippiebevægelsen i USA havde et af sine udspring her, og i Haight Ashbury-kvarteret kan du stadig fornemme ånden. Her kan du også shoppe i alternative butikker og fylde indkøbskurven med biodynamiske varer.

  På grund af frisindet tiltrækker San Francisco homoseksuelle fra hele det vestlige USA, og i den hyggelige bydel Castro sidder regnbueflagene tæt uden for barerne. Tag sporvognen derop fra den store diagonale gade, Market, som løber tværs gennem byen – og fortsæt eventuel i bus op på Twin Peaks (som ikke har noget med serien af samme navn at gøre). Her får du et betagende vue over byen.

  Du kommer aldrig til at kede dig i San Fransisco. Ønsker du en klassisk storbydag med shopping og et besøg på Museum of Modern Art, kan du blive i kvarteret omkring Union Square, hvor du finder det hele. Afslut dagen med en tur igennem det hektiske, duftende og farverige Chinatown og en lækker middag i det fashionable Nob Hill-kvarter.

  Direkte fly til San Francisco året rundt

  Vi flyver direkte fra København til San Francisco med en flyvetid på ca. 11 timer. Når vi mellemlander, tager turen som oftest et par timer mere, og her sørger vi naturligvis for, at jeres bagage kommer med på det nye fly.

  Vi lander i lufthavnen San Francisco International Airport (SFO), hvorfra der er ca. 20 km til centrum af den smukke amerikanske kystby.

   

  Op til 90% børnerabat

  Når du flyver med os til San Francisco, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90% rabat på billetprisen, og du kan medbringe en barnevogn/klapvogn til de mindste – det er selvfølgelig inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet.

  Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

  Få mere at vide om børnerabat hos SAS
   

  Mere benplads og bredere sæde til San Francisco? Vælg vores SAS Plus-billet

  Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til San Francisco er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge.

  Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus

   

  Optjen point på dit fly til San Francisco og få rabat – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Som medlem af vores fordelsprogram EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med os. Og når du flyver langt, optjener du naturligvis rigtig mange point. Dem kan du bruge i vores webshop eller næste gang, du skal ud at flyve.

  Du får også her-og-nu-fordele med et medlemskab: f.eks. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Optjen masser af point på dit fly til San Francisco – tilmeld dig EuroBonus nemt og hurtigt her

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik