søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til San Francisco i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til San Francisco – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender

  • cl--plane-right Lufthavn: San Francisco internationale lufthavn (SFO)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: PST: UTC-8/PDT: UTC-7
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev San Francisco og Californien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til USA. 

fly til San Francisco, og glæd dig til en ikonisk ferie i Californien 

San Francisco er en af de bedste byer i verden, berømt for sine kæmpestore victorianske huse, forskelligartede køkken lige fra Michelin-stjernede retter til “food trucks”-lækkerier og den ikoniske Golden Gate Bridge. 

Hvis du ikke lige besøger den notoriske Alcatraz-ø, og træder i fangernes fodspor eller cykler rundt i Golden Gate Park, så er det nok, fordi du tager et foto foran den røde art deco bro eller udforsker krabbeboderne på Fisherman’s Wharf. 

Listen over ting at lave i San Francisco er lang, og der er noget for enhver.

Flyv til San Francisco med SAS
  • Golden Gate Bridge i San Francisco
  • Kabelbane i San Francisco
  • Udforsk San Francisco

Altid inkluderet i din tur til San Francisco

Hos SAS stræber vi efter, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til San Francisco. Flere fordele, du skal bare opgradere din SAS-billet. 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, optjener du point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil .

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i San Francisco

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til San Francisco bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om San Francisco