Cookiepolitik

Vi bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse på vores SAS-websteder og -applikationer.

Læs videre for at få flere oplysninger om, f.eks. hvordan cookies fungerer, hvordan vi bruger cookies og andre metoder til indsamlingen af oplysninger om brug af webstedet, og hvordan du kan blokere eller slette dem.

En “cookie” er en lille tekstfil, der indeholder oplysninger, som opbevares på din computer eller mobilenhed. Cookies bruges til tekniske formål og til at muliggøre din brug af SAS-websteder eller -applikationer, og kan opbevares i forskellige tidsrum på din browser eller enhed. “Vedvarende cookies” forbliver opbevaret på din computer eller enhed indtil de slettes eller indtil de når deres udløbsdato. De kan derefter bruges til at tilpasse dette websted baseret på brugerens valg og interesser. “Sessionscookies” gemmes ikke, når du lukker din webbrowser. Når du besøger et website eller en applikation, sendes der sessionscookies mellem din computer og serveren mhp. at indsamle oplysninger. For flere oplysninger om, hvordan cookies fungerer og hvordan du administrerer dem, henvises der til afsnittet “hjælp” i din browser.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores SAS-websteder og vores applikationer. For at gøre dette bruger vi værktøjer såsom Google Analytics og Hotjar til at analysere vores brugeres adfærd.
For at få adgang til hele dette websites funktionalitet, skal du tillade JavaScript i dine browserindstillinger. Hvis du har deaktiveret JavaScript, vil du ikke kunne se SAS-webstedet. Browserindstillingerne findes ofte under “indstillinger” i din browser.

Vi bruger cookies og andre identifikatorer til at forbedre din browsingoplevelse og gøre din oplevelse med os så behagelig som muligt, for eksempel ved at:

  • genkende, når du logger ind og dine foretrukne indstillinger,

  • evaluere brugeradfærd, så vi kan foretage forbedringer, og

  • analysere dine søgninger og anden adfærd, mens du besøger vores website for at vise dig indhold, som vi mener forbedrer din oplevelse af vores website, og for at vise relevant annoncering, når du besøger andre udvalgte websites (for mere information om sidstnævnte, se “ Adfærdsbaseret onlineannoncering ”.

Adfærdsbaseret onlineannoncering er en måde til at vise annoncer på de websites, som du besøger, og gøre dem mere relevante for dig og dine interesser.
Disse cookies og andre teknologier bruges til at identificere dine interesser baseret på dine søgninger og anden adfærd, mens du besøger vores websted. Vi kan dele disse informationer med vores betroede medie-, annoncerings- og analysepartnere, således at vi kan vise dig relevant og personrettet annoncering.

For at administrere dine cookiepræferencer, mens du besøger vores website, bedes du se nedenfor under “Sådan administrerer du dine cookie-præferencer”.

Personoplysninger betyder alle oplysninger, der vedrører dig som en fysisk person, og gennem hvilke du direkte eller indirekte kan identificeres, såsom dit navn, foto eller personnummer. 

Vi er forpligtede til at beskytte dine personoplysninger og privatliv og behandler kun personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Hvordan, vi behandler dine personoplysninger, afhænger af, hvorvidt du er medlem af EuroBonus-programmet, en profilkontoindehaver eller en besøgende på SAS-webstederne eller -applikationerne.

Vi har for hvert af disse tilfælde forsøgt at beskrive, hvordan vi behandler personoplysninger så gennemsigtigt og tydeligt som muligt i nedenstående databeskyttelsespolitikker. Vi inviterer dig til at læse den politik, der gælder for dig, omhyggeligt igennem samt kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.



Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du ændre din browsers indstillinger til automatisk at afvise opbevaring af cookies eller til at informere dig, når et websted ønsker at opbevare cookies på din computer. Tidligere opbevarede cookies kan også slettes via browseren. Du kan finde flere oplysninger gennem din browsers supportafsnit.

Bemærk venligst, at hvis cookies slettes eller afvises:

  • vil visse områder og funktioner på dette websted, der kræver cookies, muligvis ikke fungere korrekt, og

  • kan vi muligvis ikke længere genkende dine præferencer i forhold til vores brug af cookies og andre teknologier, der beskrives heri, herunder i forbindelse med personligt tilpasset kommunikation, og kan bede om dine præferencer igen.

For mere information om de cookies, der bruges på dette website, bedes du kontakte os på dataprotectionofficer@sas.se.

Du kan til enhver tid administrere dine præferencer med hensyn til vores brug af cookies og lignende teknologier:

Tabellen herunder angiver de specifikke cookies, der bruges på henholdsvis vores website og mobilapp. Tabellerne angiver også formålet med hver cookie.

Hvis du ønsker at administrere eller fravælge brug af cookies, kan du gøre det ved at indstille din browser til ikke at acceptere visse eller alle cookies. For information om hvordan du gør dette, bedes du se din browsers hjælpeoplysninger eller besøge aboutcookies.org. Hvis du vælger at gøre det, kan vi ikke garantere, at vores website vil fungere korrekt, og vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle fejl, som du måtte opleve. Listen herunder viser de specifikke cookies, der bruges på henholdsvis vores website og mobilapp. *

SAS-cookietabel