Programfordele

Udnyt fordelene ved SAS For Business. Du får øjeblikkelige rabatter på dine forretningsrejser, adgang til SAS Travel Pass og branchespecifikke koncepter såsom vindmølle- og marinebilletter.

Programoversigt

Øjeblikkelige rabatter

SAS For Business tilbyder medlemmer øjeblikkelige rabatter på forretningsrejser og nem administration. Når du er tilmeldt programmet og har modtaget din virksomhedskode, får du øjeblikkelige rabatter på alle destinationer, der er omfattet af programmet. Rabatten fratrækkes den offentlige nettopris og afhænger af rejseklasse.

Jo mere du rejser, jo bedre rabatter får du

Medlemsniveauerne SAS For Business og SAS For Business Select som angivet nedenfor afhænger af, hvor meget jeres firma årligt bruger på SAS-produkter og -services. Der skal mindst bruges 1 mio. SEK årligt for at nå Select-niveau. For lande uden for Skandinavien er denne grænse 0,5 mio. SEK.

SAS Business / SAS Plus

SAS Go

SAS For Business Select

6%

2%

SAS For Business Member

2%

1%


Nogle undtagelser gælder, se vilkår og betingelser.

Firmaer, der årligt bruger mere end 4 mio. SEK (eller 1 mio. SEK for lande uden for Skandinavien), tilbydes særlige rabatter. Du vil blive kontaktet af SAS, når I når det niveau.

Netværk med over 130 destinationer

SAS For Business gælder for SAS’s omfattende netværk af destinationer i Skandinavien og Europa, såvel som på vigtige forretningsdestinationer i USA og Asien. Du får rabat på alle destinationer, der er omfattet af SAS For Business-programmet. Visse flyvninger opereres af vores partnere.

Se tilgængelige destinationer (PDF, 59KB)

SAS Corporate Portal

I vores onlineløsning for SAS For Business-medlemmer får du et komplet overblik over din virksomheds rejser, nem administration, statistikker og direkte adgang til dine rabatpriser. Alt sammen gratis.

Vindmølle- og marinebilletter

SAS marinebilletter er et koncept, der er tilgængeligt for søfolk og offshore-personale, som rejser til og fra søgående fartøjer og offshore installationer. SAS vindmøllebilletter er tilgængelige for personale, der rejser til og fra landbaserede og offshore vindmølleparker. Ved at rejse med SAS marine- eller vindmøllebilletter får du fleksibilitet, ekstra bagage og mulighed for at afbestille billetter uden beregning.

Optjen EuroBonus point

Sammen med fordelene ved vores virksomhedsprogram får du også fordel af vores bonusprogram SAS EuroBonus. Ved at købe et Travel Pass har du også mulighed for at nå et højere EuroBonus medlemsniveau.

Kontakt os

Vores Corporate Sales Center er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til SAS For Business eller vores erhvervsprodukter.

Kontakt os

Vilkår og betingelser

Læs vilkår og betingelser