søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  Se alle resultater
  • Der er ikke mere indhold at vise
 • loader Der er ikke mere indhold at vise
 • No search results found.
circlenumber-1

OPRET MIDLERTIDIG
STAR ALLIANCE BOOKING

Se og vælg rejser

circlenumber-2

RING FOR AT GENNEMFØRE BOOKING

+45 (0)70 10 20 00

Rejser du kun på SAS-flyvninger? Book her for bedre tilbud

LAV EN MIDLERTIDIG BOOKING

 •  

  Gør din rejse endnu mere fordelagtig


  Du kan nu bruge dine EuroBonus-point til bonusrejser på ethvert Star Alliance-medlemsflyselskab. I en overgangsperiode skal du bekræfte din reservation inden for 48 timer ved at ringe til SAS Sales & Service /EuroBonus. Men senere i efteråret kan du tage hånd om hele booking på egen hånd.

  SÅDAN FUNGERER DET

  Du skal bare indtaste dine datoer ovenfor for at booke en bonusrejse hos et Star Alliance-flyselskab. Vælg den rejse som passer dig bedst og klik på opret midlertidig reservation. Vi opretter en reservation for en rejse, som du kan booke ved at ringe til os.

  Vi opbevarer en midlertidig reservation i 48 timer, og holder dig informeret om, hvornår den udløber. Du kan holde styr på dine midlertidige reservationer ved at se under Mine bookinger

  Du betaler med dine EuroBonus-point, når du har fuldført din booking. Derfor er det vigtigt at sikre, at dine point stadig er gyldige, før du ringer til os. Hav også dit kreditkort klar, så du kan betale for skatter og afgifter. 

  Skatter og gebyrer er ikke inkluderet i pointprisen for turen og beregnes, når du bekræfter din reservation via telefon.

   

   

 • booker du kun flyvninger hos SAS?


  Så finder du bedre tilbud i vores SAS-bonusprogram. 

GODT AT VIDE


Produkter og tjenester, der tilbydes af Star Alliance-flyselskaber, kan afvige fra SAS-opererede flyvninger, og yderligere bagageafgifter kan gælde.

For øjeblikket kan du ikke aktivere kampagner som American Express i Star-reservationssystemet. Det betyder, at du ikke vil kunne foretage en midlertidig reservation, hvis du ikke har nok point til fuldpoint. Du kan kun anvende tilbud og rabatter, når du ringer til SAS Sales & Service/EuroBonus for at bekræfte din reservation.