søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • Medlemstilbud

   Tidsbegrænsede tilbud fra EuroBonus og partnere

   • Optjen 5.000 ekstra Radisson Rewards-point og få fri opgradering med Radisson Hotels

    Når du booker på Radissonhotels.com i perioden 25. august til 31. oktober, tjener du 5.000 ekstra Radisson Rewards-point, udover de optjente standardpoint. Tilbudet gælder for ophold indtil 31. december 2020. Opgradering er tilgængelig i Sverige, Norge og Danmark og afhængig af tilgængelighed. Radisson Rewards-point kan konverteres til EuroBonus Ekstrapoint.

    Book dit hotelophold
   • Få 10.000 EuroBonus Ekstrapoint med Avis

    Tag din tur til nye højder med Avis. Book og lej din lejebil inden d. 31. Oktober 2020 og få 10.000 Ekstrapoint for lejemål mellem 4 til 27 dage i Norge, Sverige og Danmark. Tilbuddet er gældende for bilgruppe D eller højere. Du vil modtage 5.000 Ekstrapoint for bilgruppe A til C. Det er rigeligt point til at rejse indenlands! Luk op for din rejse med Avis nu.

    Lej bil
   • Fyld dit medlemskab med Hertz

    Rejs trygt og fyld dit medlemskab op med Hertz. Vi sørger for at få dig hen, hvor du vil. Tjen op til 5.000 SAS EuroBonus Ekstrapoint pr. billeje, afhængig af hvor langt dit lejemål er. Tilbuddet er gældende for lejemål med afhentning inden den 15. december 2020 i deltagende lande i Europa. Alt du skal gøre er at foretage en reservation inden den 30. september.

    Lej bil
   • Dobbelt point hos Samsung.dk

    Er det blevet tid til at opgradere teknikken derhjemme? Få dobbelt EuroBonus Extrapoint på alla Samsung-produkter på samsung.dk. Optjen 60 points/100DKK mellem 15.-30. september. Tilmeld dit EuroBonus-medlemsnummer vid købet.

    Læs mere

   Mere fra vores partnere

   Vil du låse op for vores partnernetværks fulde potentiale? Se alle vores partnere og dine muligheder for at optjene og bruge point hos dem.