Administrér personoplysninger

Vi har opdateret vores vilkår og betingelser samt vores fortrolighedspolitik. Vi 'giver dig også bedre muligheder for at få adgang til dine personoplysninger og forstå, hvordan de bruges. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger og holder dem sikre.

Administrér personoplysninger

Modtag en kopi af din rejse- og kundehistorik inden for tredive (30) dage.

Hvis du ikke har en konto hos SAS: SAS (flysas.com)

Hvis du har en konto (enten profilkonto eller EuroBonus-konto) hos SAS: SAS (flysas.com)

For at få adgang til lydoptagelser bedes du kontakte databeskyttelsesrådgiveren på dataprotectionofficer@SAS.se med navn og telefonnummer. Vi gemmer lydoptagelser i tredive (30) dage.

Vi sletter alle dine personoplysninger inden for tredive (30) dage, undtagen de oplysninger, som vi er juridisk forpligtede eller har tilladelse til at behandle.

Ved at klikke på følgende link: TJEKLISTE VEDR. RETTEN TIL AT BLIVE GLEMT.

Du vil blive bedt om at besvare nogle spørgsmål, så vi kan håndtere din anmodning om sletning af dine personoplysninger.

Hvis du har ansøgt om et job hos SAS og ønsker at slette din ansøgning, skal du logge ind på din kandidatprofil på https://careers.sasgroup.net/ og derefter gå til Options > Settings > Delete profile.

Hvis de personoplysninger, som SAS behandler, er forkerte eller ufuldstændige, vil vi gerne vide det!

Ret dine data ved at ringe til vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at rette eller udfylde dine data. Du kan finde kontaktoplysningerne til vores kundeservice her: Kontakt os – find det lokale telefonnummer.

Vælg, hvordan vi kan spore dine onlineaktiviteter, når du bruger vores websted.

Ved at klikke på følgende link får du mulighed for at vælge dine cookie-præferencer.

Cookie-indstillinger

Vælg, hvordan vi skal kommunikere med dig, og hvilke markedsføringsmeddelelser du ønsker at modtage.

For at afmelde nyhedsbrevet eller anden kommunikation fra os kan du klikke på afmeldingslinket i de e-mails, du modtager fra os.