søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • Brug point

   Brug de point, du har optjent til nye flyvninger, hotelophold, lounge-adgang eller til at opgradere din flyvning. Du kan også købe gavekort og andre ting i vores EuroBonus Shop.

   Har du brug for flere point for at nå dine mål? Se, hvordan du optjener point her.

   Flyv med point

   Brug de point, du har optjent til nye flyvninger eller opgraderinger med SAS, Widerøe eller vores partnerselskaber inden for Star Alliance.

   Mere om at flyve med point

   Book hoteller med point

   Brug dine EuroBonus-point på hotelovernatninger, og søg blandt mere end 250.000 hoteller verden over.

   Søg hoteller og book

   Bestil en lejebil med point

   Brug dine EuroBonus-point og bestil en lejebil på mere end 10000 Hertz-udlejningskontorer verden over. Du kan også betale kombineret med point og penge.

   Søg biludlejning og bestil

   EuroBonus Shop

   Besøg vores EuroBonus-shop, og brug dine point på en af de mange ting, du finder her. Eller giv dem til velgørenhed. Butikken har noget at tilbyde til de fleste lejligheder.

   EuroBonus Shop

   Køb lounge-adgang

   Rejsende på SAS Go kan købe adgang (3.000 EuroBonus-point) ved loungereceptioner i Københavns lufthavn, Oslo lufthavn og Stockholm Arlanda.

   Mere om SAS lounger

   Betal for mad ombord

   Du kan købe snacks og drikkevarer ombord og betale med dine EuroBonus-point. Vis dit digitale EuroBonus-kort i SAS App’en og oplys inden købet, at du vil betale med EuroBonus-point. Du skal også bruge et kreditkort som garanti i tilfælde af, at du ikke har point nok.

   Om mad og drikke ombord

   Køb WiFi-forbindelse ombord

   Rejsende på SAS Go kan betale for WiFi-forbindelse ombord fra 1.000 EuroBonus-point. Gyldig på alle flyvninger, hvor SAS tilbyder WiFi.

   Om WiFi ombord

   Køb eller overfør point

   Overfør Ekstrapoint eller køb de manglende Ekstrapoint eller Basispoint, du har brug for.

   Køb og overfør point

   Opgradering med point

   Flyv med mere stil og komfort. Hvis du har en booking på SAS Go eller SAS Plus, kan du bruge dine point til at afgive et bud for at få adgang til en højere rejseklasse.

   Mere om SAS Upgrade

   Om opgradering hos Star Alliance

   Som EuroBonus-medlem, kan du bruge dine EuroBonus-point til at betale for en opgradering til en højere rejseklasse hos alle Star Alliance-medlemsflyselskaber.

   Om Star Alliance-oppgradering