søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Lavpriskalender

Travelers get active

I lavpriskalenderen finder du i denne uge ekstra gode priser på udvalgte rejsemål. Book dit næste eventyr nu! Vi flyver dig til de bedste golfbaner, smukkeste løberuter og mest imponerende udsigter i Europa. Book senest 25. april. Rejseperiode: 17. maj–30. november 2021.
cl--info
Det er let at tage skridtet mod en rejse med vores fleksible ombookingregler. Med 24-timers fortrydelsesret og vores fleksible billetter på SAS Go til udlandet kan du ombooke efter behov – eller ændre din billet til en SAS Travel Voucher – op til 72 timer før afgang. Indenrigsrejser på SAS Go Flex kan du ombooke gratis helt frem til en time før afgang. SAS Plus billetter er både ombooknings- og refunderbare.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Find de billigste flybilletter i vores lavpriskalender

Er du på udkig efter billige flybilletter men uden at gå ned på kvalitet? I SAS lavpriskalender finder du de bedste flybilletter hele året rundt. Lavpriskalenderen er fleksibelt organiseret, så du nemt kan finde billige flybilletter, der passer til dig og dine planner. Uanset om det er en sommerferie i Grækenland, en skiferie i Sverige eller en spontan weekendrejse til din yndlings storby, kan du finde billige flybilletter i vores lavpriskalendere, som forhåbentlig opfylder dine ønsker. Jo mere fleksible du er med din afrejsedato, desto billigere flybilletter kan du finde. Det samme gælder, hvis du er ude i god tid, så find ud af, hvornår du vil rejse og bestil din drømmerejse allerede i dag!
 

Sådan får du fat i de billigste flybilletter i vores lavpriskalender

Det eneste du skal gøre for at få fingrene i vores billigste flybilletter er at vælge, hvor du vil flyve fra og til, og hvilken måned du ønsker at rejse i, så finder vi de bedste flybilletter, vi kan tilbyde på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Sørg derfor for at booke din drømmerejse så snart du ser et godt tilbud! På SAS har vi altid 24 timers fortrydelsesret, så der er ingen grund til at vente.
 

Billige fly til hele verden

Ønsker du at nyde solens stråler og salte bølger i Las Palmas, eller hvad med en storbyferie til New York? Takket være vores samarbejde med Star Alliance kan du flyve med SAS til 1300 destinationer placeret rundt omkring i hele verden. Og det bedste af det hele er, at du kan finde billige flybilletter i vores lavpris- kalender, uanset hvilken destination du skal til. 
 

Flypriser

Hos SAS kan du hurtigt og nemt få et overblik over vores flypriser og bestille en flybillet til det rejsemål, du ønsker. Ved køb af flybilletter hos SAS er du, uanset prisklasse, altid sikret høj kvalitet og rigtig gode fordele, hvilket blandt andet er 24 timers fortrydelsesret på dit køb, børnerabat, online eller mobil check-in, dagens avis i vores app og meget mere! Hos SAS gør vi en dyd ud af at gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med flyprisen. Dette gælder også, hvis du køber flybilletter gennem vores lavpriskalender.
 

Lavpriskalender: Lave flypriser med masser af fordele

Hos SAS handler det ikke bare om at tilbyde lave flypriser i en lavpriskalender, det handler også om at give dig en hel række fordele med, når du skal ud at rejse. En rejse kan være lang og tidskrævende, og derfor prioriterer vi højt at kunne gøre din flyvetur så behagelig som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde dig mange daglige afgange, så du let kan tilpasse rejsen dine ønsker og dermed opnå mest tid på din endelige destination og mindst tid i lufthavnen. Ligeledes lander du også altid med SAS i en hovedlufthavn, så du undgår at bruge unødig tid på transporten frem til dit endelige rejsemål.
 

Spring køen over og optjen point

For at få mest muligt ud af din rejse anbefaler SAS, at du checker ind hjemmefra ved hjælp af vores online check-in, som hjælper dig med at springe køen over i lufthavnen. Ved online check-in, 22 timer før afgang, har du desuden også mulighed for, selv at bestemme om du vil sidde forrest, bagerst eller i midten af flyet, da du selv kan vælge flysæde. Vil du gerne spare penge har SAS også en række økonomiske fordele, hvilket blandt andet indebærer fordelagtige børnerabatter, lavpriskalender og vores EuroBonus-program, der er et gratis medlemskab, der giver dig mulighed for at optjene point, som du f.eks. kan bruge på en rejse, hotelophold eller billeje.  

 

Oplev USA og Asien med SAS

 

 • Komforten er i top på SAS Go

  SAS Go

  23 kg bagage på SAS Go
  Håndbagage på SAS Go Light*

  Mad og drikke ombord

  EuroBonus-point

   

  * Findes kun på flyvninger til USA

 • Ekstra komfortable sæder på SAS Plus

  SAS Plus

  2 x 23 kg bagage

  SAS Fast Track og SAS Lounge

  Bredere sæder og mere benplads

  Fri WiFi

  Mad og drikke ombord

  EuroBonus-point

 • SAS Business - som et hotel i skyerne

  SAS Business

  2 x 32 kg bagage

  SAS Fast Track og SAS Lounge

  Business flat-bed-sæde

  Fri WiFi

  Treretters menu

  EuroBonus-point

 

 

Oplev Europa med SAS

 

 • Velkommen ombord

  Altid med SAS

  Uanset hvilken klasse du vælger ombord, er komforten altid i højsædet. Husk også, at du får 24 timers fortrydelsesret på sas.dk.

   

 • Velkommen til SAS Go

  SAS Go

  1 x 23 kg bagage på SAS Go
  Håndbagage på SAS Go Light

  Kaffe og te

  Dagens avis i vores App

  EuroBonus-point

 • Velkommen ombord på SAS Plus

  SAS Plus

  2 x 23 kg bagage

  SAS Fast Track og SAS Lounge

  Mad og drikke ombord

  Dagens avis i vores App

  EuroBonus-point