Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Oslo

Fly til Oslo

Inkluderet i din flybillet til Oslo

Din rejse med fly til den norske hovedstad tager kun lidt over en time. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns Lufthavn til Oslo. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 1 x à 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i app'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90 % børnerabat
  • Online check-in


Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Oslo direkte på mobilen.
 

TILBUD OG FORDELE MED EUROBONUS

EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver. Nordens største loyalitets- og frequent flyer program gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel – helt gratis.

Du får flere fordele, jo mere du flyver. Faktisk får du ikke kun point, når du flyver. Du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

Indløs dine point til nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. Du kan også bruge dem på spændende tilbud fra vores partnere. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

 LEDER DU EFTER BILLIGE FLYBILLETTER TIL OSLO FRA KØBENHAVN?

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

 

København–Oslo

Oslo er en hyggelig perle, der er særdeles velegnet til miniferie eller en weekendtur. SAS flyver København–Oslo op til 9 gange dagligt. Flyvetiden er 1 time og 10 minutter, og du lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS: Check ind online og vælg dit eget sæde ombord og medbring 23 kg bagage. Du kan også frit medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

På sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.


Direkte fra Aalborg og Aarhus

Flyv direkte fra Aalborg til Oslo med SAS – book billetter her på sas.dk allerede i dag. Vi flyver tirsdag–fredag og søndag, og turen tager ca. en time. 

Fra 9/4 2018 kan du desuden flyve direkte fra Aarhus til Oslo – vi flyver 2 gange om dagen på hverdage og én gang om søndagen.

 

Med fly til Oslo ... og så videre

Du kan også vælge at rejse fra Oslo og videre rundt i Norge. Landets store afstande gør, at man har været nødt til at opbygge en velstruktureret indenrigsflytrafik. Prøv f.eks. at flyve til det nordlige Norge og få en naturoplevelse af de helt store. Longyearbyen på Svalbard er en helt enestående oplevelse.

OP TIL 13 DAGLIGE FLYAFGANGE FRA KØBENHAVN TIL OSLO

Vi flyver fra København til Oslo Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Oslo. Vælg mellem op til hele 13 daglige afgange til Norges største lufthavn, Gardermoen Lufthavn i Oslo. Herfra er der knap 50 km til centrum af byen. Med Express-tog fra Oslo Lufthavn tager turen kun ca. 20 min. Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Oslo

 

OPGRADER DIN FLYBILLET 

Hvis du flyver SAS Plus, vil du automatisk have adgang til at besøge vores Lounge uden ekstra beregning. I loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre. I Oslo finder du loungen i transithallen på 3. sal – loungen har åbent fra tidlig morgen (mellem kl. 6.00-8.00) til sen aften, afhængig af hvilken dag du rejser. Læs mere om vores Lounges her.lufthavn

Flyv direkte til Oslo lufthavn Gardermoen med SAS

SAS flyver dig let og bekvemt direkte fra København til Oslos lufthavn Gardermoen. Flyveturen tager ca. 1 time og 10 minutter, og den korte flyvetid gør Oslo perfekt til et weekendophold, når du har lyst til et afbræk i hverdagen.

Når du flyver inden for Skandinavien med SAS, kan du vælge at rejse på enten SAS Go eller SAS Plus. På SAS Go får du alle vores grundlæggende fordele: medbring ét stk bagage på op til 23 kg, vælg selv sæde i flyet ved check-in, og optjen EuroBonus-point. Sandwiches, snacks og drikkevarer kan du købe ombord. På SAS Plus byder vi på snacks og drikkevarer.

 

Butikker i Oslo lufthavn

Har du tid til overs i Oslo Gardermoen lufthavn, kan du blandt andet bruge tiden på at shoppe. Gardermoen lufthavn byder på et fint udvalg af bl.a. modetøj til både mænd og kvinder – du kan f.eks. finde tøj fra kendte mærker som Gant, Sand, Mulberry, Day Birger Mikkelsen, Guess og Moods of Norway. Du kan også finde et udvalg af smykker, sko, tasker/kufferter og solbriller fra blandt andet Mulberry og Samsonite. Butikkernes vareudvalg varierer fra sæson til sæson, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til både Oslo og København.

Er du mere interesseret i elektronik og de nyeste gadgets så kig forbi en af de velassorterede elektronikbutikker, der fører det nyeste inden for mobiler, tablets, foto, video etc. Du finder også parfumerier, boghandlere, gavebutikker og kiosker i Gardermoen lufthavn, så hvis du har lyst til at shoppe, er det bare med at kigge sig omkring.

 

Restauranter og services i Gardermoen

Du kan også bruge din ekstra tid i Gardermoen på at stille sulten i en af lufthavnens restauranter eller snuppe en kaffe på en café.

Skal du veksle penge, kan du gøre det i DNB-banken, og er mobilen ved at løbe tør for strøm, kan du oplade den trådløst med Powerkiss. Hele Gardermoen lufthavn byder på gratis Wi-Fi, så du kan arbejde på din laptop eller surfe på din smartphone, mens du venter. Har du ikke smartphone, eller har du ikke laptop’en med, kan du benytte en af de 14 internetstationer, der findes i ankomst- og afgangshallen.


Transport

Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.


BUS

Airport Express Coach (SAS Flybussen), som kører mellem lufthavnen og Oslo centrum, kører hvert 20. minut i tidsrummet mellem kl. 5.00 om morgenen til midnat. Turen tager ca. 40 minutter, og koster ca. 140,00 NOK for en enkeltbillet. Der findes også lokale buslinier fra Oslo Lufthavn til centrum, som afgår hvert 15. minut og koster ca. 30 NOK.


TOG

Du kan også tage Airport Express Train, Flytoget, fra Oslo lufthavn direkte til det centrale Oslo. Toget kører hvert 10 minut og turen til Oslo Hovedbanegård, Oslo S, tager kun 20 minutter. Billetter til toget kan købes i automater eller billetkontorer på stationerne, og koster ca. 170 NOK.

Der går også almindelige lokal tog fra Oslo lufthavn. Turen tager ca. 35 minutter, og koster ca. 102 NOK. Toget kører hvert ca. hvert 30 min. Billetter kan købes som e-tickets eller på toget mod et gebyr.


TAXA

Når du står i ankomsthallen i Oslo lufthavn, kan du kontakte informationen, som kan ringe efter en taxa og give dig information om priserne.

 


TRANSPORT I OSLO

Udbuddet af offentlig transport i Oslo består af bus, metro, tog og sporvogne.

Et stort antal busser servicerer hele Oslo og omegn. Oslo Bus Terminal er stedet, der forbinder de fleste ruter, og stoppet ligger 5 min. gang fra Oslo Hovedbanegård, Oslo S, hvor du kan skifte til tog.

Toget har 8 linjer, som alle stopper på Hovedbanegården, Oslo S. Se oversigt over toge i Oslo. Ved Oslo S, kan du også skifte til metroen, eller Oslo T-bane som det kaldes. Stationen hedder Jernbanetorget, og er også knudepunktet for alle metrolinjer, som kører dagligt mellem ca. kl. 6 om morgenen til midnat. Billetter kan købes på stationerne.

I Oslo er det også muligt at tage sporvognen, kendt som Trikken. Trikkens 6 linjer dækker store dele af Oslo centrum, med 99 stoppesteder, hvoraf fire af linjerne stopper på Jernbanetorget st. Toget kører fra tidlig morgen til sen aften, med et interval på 10-20 min.

Billige flybilletter til Oslo

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Norge
RejseforsikringFlere SAS-destinationer