LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Oslo

  Fly til Oslo

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET FRA KØBENHAVN TIL OSLO: 23 KG BAGAGE, SÆDEVALG OG MEGET MERE

  Din rejse med fly til den norske hovedstad tager kun lidt over en time. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns Lufthavn til Oslo. På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk. bagage)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i app'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90% børnerabat
  • Online check-in

   

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Oslo direkte på mobilen.

   

  København–Oslo

  Oslo er en hyggelig perle, der er særdeles velegnet til miniferie eller en weekendtur. SAS flyver København–Oslo op til 9 gange dagligt. Flyvetiden er 1 time og 10 minutter, og du lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS: Check ind online og vælg dit eget sæde ombord og medbring 23 kg bagage. Du kan også frit medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

  sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.

   

  Nyhed! Flyv Aalborg–Oslo direkte

  Fra 26. marts 2017 kan du flyve direkte til Oslo fra Aalborg med SAS.

   

  Med fly til Oslo ... og så videre

  Du kan også vælge at rejse fra Oslo og videre rundt i Norge. Landets store afstande gør, at man har været nødt til at opbygge en velstruktureret indenrigsflytrafik. Prøv f.eks. at flyve til det nordlige Norge og få en naturoplevelse af de helt store. Longyearbyen på Svalbard er en helt enestående oplevelse.

   

  Vigelandsparken

  Vigelandsparken er en af de helt store seværdigheder i Oslo. Mere en 200 skulpturer udformet af kunstneren Gustav Vigeland pryder denne helt specielle park.

   

  Oslo er smuk - hele året

  Oslo er en by med mange facetter. Forår og sommer er grønne årstider, og vinteren er ofte hvid. Ikke langt fra byen venter strålende naturoplevelser i skoven og på fjeldet. I byen er der også et rigt kulturliv og mange spændende ting at opleve. Oslo seværdigheder

  Oslo kan byde på en række meget interessante museer. Maleren Edvard Munchs museum, Ibsen-museet, og ikke mindst Kon-Tiki-museet, der huser Thor Heyerdahls berømte flåde og den ligeså berømte sivbåd Ra II, er et besøg værd.

   

  Vil du rejse til Norge?

  SAS flyver til en lang række destinationer i Norge. Udover Oslo er de mest popuære ferie-rejsemål Bergen, Stavanger og Kristiansand, men de senere år er også Svalbard blevet et mere populært turistmål - navnlig pga. det enestående dyreliv og den flotte natur.

  Udover at du kan rejse København/Aalborg–Oslo, kan du selvfølgelig også rejse til en lang række destinationer i hele verden med SAS og Star Alliance.

  LEDER DU EFTER BILLIGE FLYBILLETTER TIL OSLO FRA KØBENHAVN?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Vores stewardesse Jeanette elsker Oslo – få hendes insider-tips til skiløb og skøn mad her

   

  OP TIL 13 DAGLIGE FLYAFGANGE FRA KØBENHAVN TIL OSLO

  Vi flyver fra København til Oslo Lufthavn (OSL) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Oslo. Vælg mellem op til hele 13 daglige afgange til Norges største lufthavn, Gardermoen Lufthavn i Oslo. Herfra er der knap 50 km til centrum af byen. Med Express-tog fra Oslo Lufthavn tager turen kun ca. 20 min. Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Oslo

   

  OPGRADER DIN FLYBILLET OG NYD VENTETIDEN I LOUNGEN!

  Hvis du flyver SAS Plus, vil du automatisk have adgang til at besøge vores Lounge uden ekstra beregning. I loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre. I Oslo finder du loungen i transithallen på 3. sal – loungen har åbent fra tidlig morgen (mellem kl. 6:00-8:00) til sen aften, afhængig af hvilken dag du rejser. Læs mere om vores Lounges her.

  Oslo rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om Oslo, skrevet af SAS' kunder. Mangler du inspiration til din rejse til Oslo, kan du her finde råd til, hvad man kan opleve i Oslo, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Oslo indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Tag SAS fra Oslo til Kirkenes. Man kan blive hentet der med chauffør for ca. 2500 og kørt til Murmansk og hjem til Kirkenes igen. Der er nu fine restauranter i Murmansk - men en overnatning i Kirkenes kan også anbefales. Begge byer er nye byer. Det er bedst sidst i august. Landskabet er helt unikt - skræmmende.

  Hans H.

   

  Oslo er fyldt med seværdigheder, Kontiki, holmen kolmen (skihop) og mange andre. Masser af natur oplevelser, man kan nemt bruge 14 dage og så er det et dejlig folkefærd, der altid er klar til at hjælpe.

  Hans A.

   

  Tag 'trikken' op og se Holmenkollen, også selvom det er sommer. Området er smukt og udsigten ligeså!

  Jane M.  Kultur og museer

  Kunst og kultur er in. Week-end pakke med Tøienmuseet, nationalgalleriet og det nye operahus kunne være en interssant oplevelse med SAS.

  Jens G.

   

  På en rejse til Oslo må man ikke snyde sig for et besøg på Munchmuseet. Jeg har været der flere gange - og kommer der gerne igen.

  Lis A.  Mad & natteliv

  Nattelivet i Oslo er generelt meget bedre end i København, bl.a. kan man gå ud at dage i ugen, prøv f.eks. at tage på bar i Oslo på en Onsdag, masser af god stemning.

  Frans W.

   

  Besøg cafeerne og livet i det gamle arbejderkvarteret på Grünerløkka lige øst for Oslo Sentralbanestasjon (Hovedbanegården i Oslo). Det er fint at gå dertil, men man kommer også dertil ved hjælp af sporvognen. Cafeerne ligger især i Thorvald Meyers gate, men også parallelgaden Markveien samt alle parkerne på Grünerløkka er værd at nyde.

  Lina F.  Andet

  Tag en forlænget vandreweekend til Oslo. Pak rygsækken med det nødvendige til en smuk og hyggelig tur i Nordmarka. Nationalparken ligger 20 minutter med tog udenfor Oslo. Man skal bare tage Triggen (sporvognen/tog) mod og forbi Holmekollen, så er man i vildmarken og en weekendtur i det fri kan begynde. Det er billigt, let og tilgængeligt.

  Anne-Mette N.

   

  Mit rejsetip er egentlig længere væk end Oslo, nemlig Svalbard med SAS via Oslo med stadig med SAS hele vejen derop. Jeg var der selv for 2 år siden og har aldrig oplevet så storslået uspoleret natur. Jeg sejlede rundt i knap en uge med MS Nordstjernen og nød den natur, som måske vil forsvinde i takt med klimaets ændring. Jeg så isbjørne, hvaler, rensdyr, polarræve og meget, meget mere. Det er en rejse værd!

  Jan L.

   

  Oslo er andet storby. En byferie kan kombinret med vandring i den fantastiske natur på fjeldet umiddelbart uden for byen. Naturen kan nydes både på ski om vinteren og med vandrestøvler resten af året. Selve byen Oslo er ligeledes et bestemt et beøg vejr; både kulturelt og for shopping.

  Charlotte I.

   

  Oslo er en fantastisk by å feriere i både vinter og sommer. Oslofjorden om sommeren og "marka" eller skogen rundt kan gi gode turopplevelser hele året. Ta med en piknik kurv eller besøk en av stuene i skogen for en varm sjokolade og vaffel, eller benytt deg av sesongens muligheter og plukk bær eller svampe. Om vinteren er selvfølgelig langrennsløp et utmerket alternativ til overfylte treningssentre.

  Kari G.

   

  Kør rundt med de offentlige tranportmidler (busser, sporvogne, "trikken") en hel dag for kun 65 norske kroner! Man kan komme helt op til Nordmarka og sejle med båd til FRAM og meget andet! Så kommer man lige så sikkert rundt i byen som SAS ringer en derop! Og man undgår p-bøder og stress! God tur! Billetten købes flere steder,bl.a. i trafikinformationen ved Centralstationen.

  Else H.

   

  lufthavn

  Flyv direkte til Oslo lufthavn Gardermoen med SAS

  SAS flyver dig let og bekvemt direkte fra København til Oslos lufthavn Gardermoen. Flyveturen tager ca. 1 time og 10 minutter, og den korte flyvetid gør Oslo perfekt til et weekendophold, når du har lyst til et afbræk i hverdagen.

  Når du flyver inden for Skandinavien med SAS, kan du vælge at rejse på enten SAS Go eller SAS Plus. På SAS Go får du alle vores grundlæggende fordele: medbring ét stk bagage på op til 23 kg., vælg selv sæde i flyet ved check-in, og optjen EuroBonus-point. Sandwiches, snacks og drikkevarer kan du købe ombord. På SAS Plus byder vi på snacks og drikkevarer.

   

  Butikker i Oslo lufthavn

  Har du tid til overs i Oslo Gardermoen lufthavn, kan du blandt andet bruge tiden på at shoppe. Gardermoen lufthavn byder på et fint udvalg af bl.a. modetøj til både mænd og kvinder – du kan f.eks. finde tøj fra kendte mærker som Gant, Sand, Mulberry, Day Birger Mikkelsen, Guess og Moods of Norway. Du kan også finde et udvalg af smykker, sko, tasker/kufferter og solbriller fra blandt andet Mulberry og Samsonite. Butikkernes vareudvalg varierer fra sæson til sæson, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til både Oslo og København.

  Er du mere interesseret i elektronik og de nyeste gadgets så kig forbi en af de velassorterede elektronikbutikker, der fører det nyeste inden for mobiler, tablets, foto, video etc. Du finder også parfumerier, boghandlere, gavebutikker og kiosker i Gardermoen lufthavn, så hvis du har lyst til at shoppe, er det bare med at kigge sig omkring.

   

  Restauranter og services i Gardermoen

  Du kan også bruge din ekstra tid i Gardermoen på at stille sulten i en af lufthavnens restauranter eller snuppe en kaffe på en café.

  Skal du veksle penge, kan du gøre det i DNB-banken, og er mobilen ved at løbe tør for strøm, kan du oplade den trådløst med Powerkiss. Hele Gardermoen lufthavn byder på gratis Wi-Fi, så du kan arbejde på din laptop eller surfe på din smartphone, mens du venter. Har du ikke smartphone, eller har du ikke laptop’en med, kan du benytte en af de 14 internetstationer, der findes i ankomst- og afgangshallen.

  Direkte København–Oslo med SAS

  Oslo er en hyggelig nordisk storby med både storbyliv og landsbyagtig charme. Med SAS kan du flyve direkte København-Oslo på ca. 1 time og 10 minutter. Den korte rejsetid gør Oslo til et oplagt mål for en weekendtur eller miniferie. Klik ind på sas.dk i dag og bestil din flybillet til Oslo, så kan du snart opleve den hyggelige norske hovedstad.

   

  Oplev Oslo, Norges smukke hovedstad

  Oslos beliggenhed mellem Oslofjorden og Oslomarkas grønne skove, og kombinationen af byliv og de smukke naturområder, gør Oslo til et unikt rejsemål. Oslos unikke beliggenhed gør det muligt at vandre i skoven, svømme i fjorden og nyde en koncert på én og samme dag! Oslo byder på masser af museer, caféer og shoppingmuligheder samt spændende naturaktiviteter – afhængig af årstiden. Om sommeren kan man bade i fjorden, og om vinteren bliver fjeldene ved Oslo forvandlet til et skiparadis. På SAS.dk kan du året rundt finde flybilletter fra København til Oslo.

   

  København–Oslo, hurtigt og nemt med SAS

  SAS flyver dig hurtigt og nemt fra København til Oslo. Med mange daglige afgange bliver det let at rejse på et tidspunkt, der passer dig. SAS lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. I København kan du checke ind hjemmefra – online eller via mobilen, eller du kan bruge self service automaterne i Københavns lufthavn, og derved springe køen over. Ved indcheckning kan du selv beslutte hvor i flyet, du vil sidde. For rejsende med børn er der særlige børnerabatordninger, og det er også muligt at indtjene EuroBonus-point på turen København–Oslo.

  transport

  Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.

  Bus

  Airport Express Coach (SAS Flybussen), som kører mellem lufthavnen og Oslo centrum, kører hvert 20. minut i tidsrummet mellem kl. 5.00 om morgenen til midnat. Turen tager ca. 40 minutter, og koster ca. 140,00 NOK for en enkeltbillet. Der findes også lokale buslinier fra Oslo Lufthavn til centrum, som afgår hvert 15. minut og koster ca. 30 NOK.

  Tog

  Du kan også tage Airport Express Train, Flytoget, fra Oslo lufthavn direkte til det centrale Oslo. Toget kører hvert 10 minut og turen til Oslo Hovedbanegård, Oslo S, tager kun 20 minutter. Billetter til toget kan købes i automater eller billetkontorer på stationerne, og koster ca. 170 NOK.

  Der går også almindelige lokal tog fra Oslo lufthavn. Turen tager ca. 35 minutter, og koster ca. 102 NOK. Toget kører hvert ca. hvert 30 min. Billetter kan købes som e-tickets eller på toget mod et gebyr.

  Taxa

  Når du står i ankomsthallen i Oslo lufthavn, kan du kontakte informationen, som kan ringe efter en taxa og give dig information om priserne.

   

  TRANSPORT I OSLO

  Udbuddet af offentlig transport i Oslo består af bus, metro, tog og sporvogne.

  Et stort antal busser servicerer hele Oslo og omegn. Oslo Bus Terminal er stedet, der forbinder de fleste ruter, og stoppet ligger 5 min. gang fra Oslo Hovedbanegård, Oslo S, hvor du kan skifte til tog.

  Toget har 8 linjer, som alle stopper på Hovedbanegården, Oslo S. Se oversigt over toge i Oslo. Ved Oslo S, kan du også skifte til metroen, eller Oslo T-bane som det kaldes. Stationen hedder Jernbanetorget, og er også knudepunktet for alle metrolinjer, som kører dagligt mellem ca. kl. 6 om morgenen til midnat. Billetter kan købes på stationerne.

  I Oslo er det også muligt at tage sporvognen, kendt som Trikken. Trikkens 6 linjer dækker store dele af Oslo centrum, med 99 stoppesteder, hvoraf fire af linjerne stopper på Jernbanetorget st. Toget kører fra tidlig morgen til sen aften, med et interval på 10-20 min.

  turistinformation

  Oslo var måske engang verdens kedeligste hovedstad, men det er absolut ikke længere tilfældet.

  Byen er måske lille i størrelse og i antal af indbyggere, men byen er fuld af paradokser. Oslo har overraskende mange træk man ikke forbinder med andre europæiske hovedstæder. Indenfor bygrænsen finder man både vildmark og et stort udbud af restauranter, alt lige fra shopping til kunst og kultur i alle former. Byen opfattes derfor af mange som spændende og rig på oplevelser. Norge forbindes naturligvis altid med skiløb, men Oslo er mere end blot en vinterdestination.

  SAS har op til 13 daglige afgange København-Oslo.

   

  Seværdigheder / Museer i Oslo

  Af internationalt kendte seværdigheder huser byen bl.a. Vigelandsparken. Vigelandsparken er hele Norges mest besøgte seværdighed med over en million besøgende hvert år. Én af landets største kunstnere Gustav Vigeland står bag de ca. 200 skulpturer og har desuden tegnet parken – deraf navnet. Hovedattraktionen i parken må nok siges at være den 20 meter høje obelisk, som er verdens højeste granitskulptur.

  Oslo tilbyder ca. 50 museer og en mængde gallerier. Er du kunstelsker vil National Galleriet være et besøg værd. National Galleriet indeholder Norges største og fineste samling af skulpturer og malerier. Der er en hel sal dedikeret til Norges største kunstner Edvard Munch, hvor størstedelen af hans hovedværk hænger til beundring.

  Er du mere en ski-entusiast bør du kigge forbi Holmenkollen Skimuseum. Skimuseet er verdens ældste specialmuseum for ski. Her har du muligheden for at opleve skienes historie gennem 4000 år. Museets basisudstillinger spænder over temaer lige fra de ældste ski, kongefamilien på ski til udstillinger fra de Olympiske vinterlege i Oslo 1952 og Lillehammer 1994. Desuden har museet den bedste udsigt over byen.

   

  Shopping i Oslo

  Du kan finde alt i Oslo. Store shopping centre, små butikker, gågade med hundredevis af forretninger, charmerende antikvitetsbutikker, loppemarkeder, eksklusive internationale mærkevareforretninger og lokale købmandsbutikker. Især hvis du går ned ad Karl Johans Gatan, vil du finde lidt for enhver smag. April udsalget er den bedste tid at tage på shopping i Oslo, især hvis man går efter det traditionelle uldtøj eller noget nyt vinterudstyr.

   

  Mad

  Man skal dykke lidt ned i lommerne for at nyde det norske køkken til fulde. Hele fire restauranter i Oslo kan skilte med de prestigefyldte Michelinstjerner. Vælg mellem Bagatelle(**), Le Canard(*), Stadtholdergaarden(*) eller Feinschmecker(*). Oslo har desuden et blændende udvalg af fiskerestauranter. Dette er restauranter med formidabel god mad.

  Vælg ellers mellem god gammeldags bondekost, delikate retter af fisk, vildt, elg og rådyr eller spænende kulinariske retter fra alle verdenshjørner. Fælles for alle råvarerne er, at de kommer fra naturens eget spisekammer. Her er det muligt at spise god og spænende mad i alle prisklasser og kategorier!

   

  Natteliv

  Nattelivet i Oslo er alt andet end kedeligt. Der er utallige barer, cafeer og natklubber at vælge i mellem. Mange live DJ's fra over hele verden holder stemningen i top rundt om på byens barer og natklubber og Oslo er også kendt for sit spændende jazzmiljø. Især i weekenden er der mange steder der tilbyder live koncerter. De fleste barer og natklubber har åbent til kl.03.00 og man skal være opmærksom på, at der kan være en aldersgrænse samt en entré-pris for at komme ind. Generelt er alle serveringssteder non-smoking.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik