Fly til Oslo

We are travelers.

SAS flyver til Oslo i Norge eller fra/via København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Oslo – book nu

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se alle de destinationer vi flyver til – se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Oslo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Oslo.

fly til Oslo og nyd en ferie i Norges hovedstad

Oslo er en af Norges mest besøgte byer, og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Denne hovedstad er omgivet af bjerge og hav og huser de bedste restauranter, designerbutikker samt en række kulturhuse og museer.

Når du ikke fordyber dig i landets historie på vikingeskibsmuseet eller kongepaladset, beundrer du sikkert skulpturer i Frogner-parken eller besøger Akershus-fæstningen.

Listen over ting at foretage sig i Oslo er lang, og der findes noget for enhver.

Oslo

Oslo er en hovedstad, der sprudler af historie, kultur og attraktioner, og listen over ting, man bør se, er endeløs. Glæd dig til at opsuge alt, hvad der er norsk, mens du spiser alt godt fra havet, dykker ned i det lokale natteliv og går på opdagelse her og der.

Flyv med SAS til Oslo lufthavn, og du vil være mere end klar til at begynde din ferie afslappet og udhvilet.

Oslo Gardermoen lufthavn

I hovedstaden kan du opleve storslået nordisk arkitektur som operahuset ved kysten. Gå nedad byens gader, drik den fantastisk kaffe på en af de mange caféer eller få noget at vide om, hvordan vikingerne levede.

Der er så meget at foretage sig – og meget at se i Oslo.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Oslo

Vi bestræber os på at sikre, at vores kunder har en afslappet rejse, når de tager på ferie. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Oslo.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud