søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Oslo

Fly til Oslo

Inkluderet i din flybillet til Oslo

Din rejse med fly til den norske hovedstad tager kun lidt over en time. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns Lufthavn til Oslo. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

Har du kun behov for at medbringe håndbagage? Vælg da SAS Go Light. Her må du medbringe en håndbagage på maks 8 kg. og 55 x 40 x 23 cm i størrelsen. Desuden må en lille personlig genstand såsom en lille håndtaske eller computertaske også medtages på dit fly til Oslo.
 

Tilbud og fordele med EuroBonus

EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver. Nordens største loyalitets- og frequent flyer program gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel – helt gratis. Du får flere fordele, jo mere du flyver. Faktisk får du ikke kun point, når du flyver. Du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb.

Indløs dine point til nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. Du kan også bruge dem på spændende tilbud fra vores partnere.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

Leder du efter billige fly til Oslo fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly til Oslo. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning på fly til Oslo. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.
 

København – Oslo

Oslo er en hyggelig perle, der er særdeles velegnet til miniferie eller en weekendtur. SAS flyver fra København til Oslo op til 9 gange dagligt. Flyvetiden er 1 time og 10 minutter, og du lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. 

På sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.
 

Direkte fly til Oslo fra Aalborg og Aarhus

Hos SAS kan du flyve direkte fra Aalborg til Oslo – book billetter her på sas.dk allerede i dag. Vi flyver til Oslo tirsdag–fredag og søndag, og turen tager ca. en time.

Ønsker du at flyve direkte fra Aarhus til Oslo, kan du også det – vi flyver 2 gange om dagen på hverdage og én gang om søndagen.
 

Med fly til Oslo ... og så videre

Du kan også vælge at rejse fra Oslo og videre rundt i Norge. Landets store afstande gør, at man har været nødt til at opbygge en velstruktureret indenrigsflytrafik. Prøv f.eks. at flyve til det nordlige Norge og få en naturoplevelse af de helt store. Longyearbyen på Svalbard er en helt enestående oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Du kan flyve direkte fra Oslo til Svalbard på kun tre timer.
 

Op til 13 daglige flyafgange fra København til Oslo

Vi flyver fra København til Oslo Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Oslo. Vælg mellem op til hele 13 daglige afgange til Norges største lufthavn, Gardermoen Lufthavn i Oslo. Herfra er der knap 50 km til centrum af byen. Med Express-tog fra Oslo Lufthavn tager turen kun ca. 20 min. Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Oslo i afsnittet ”Transport”.  

Inspiration til din rejse

Opgrader din flybillet til Oslo

Hvis du flyver med SAS Plus, vil du automatisk have adgang til at besøge SAS Lounge uden ekstra beregning. I loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre. I Oslo finder du loungen i transithallen på 3. sal – loungen har åbent fra tidlig morgen (mellem kl. 6.00–8.00) til sen aften, afhængig af hvilken dag du rejser.
 

Lufthavn

Flyv direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen med SAS

SAS flyver dig let og bekvemt direkte fra København til Oslos lufthavn Gardermoen. Flyveturen tager ca. 1 time og 10 minutter, og den korte flyvetid gør Oslo perfekt til et weekendophold, når du har lyst til et afbræk i hverdagen.

Når du flyver inden for Skandinavien med SAS, kan du vælge at rejse på enten SAS Go eller SAS Plus. På SAS Go får du alle vores grundlæggende fordele: medbring 1 stk bagage på op til 23 kg, vælg selv sæde i flyet ved check-in 22 timer inden afrejse, og optjen EuroBonus-point. Sandwiches, snacks og drikkevarer kan du købe ombord. På SAS Plus byder vi på snacks og drikkevarer.
 

Butikker i Oslo Lufthavn

Har du tid til overs i Oslo Gardermoen lufthavn, kan du blandt andet bruge tiden på at shoppe. Gardermoen lufthavn byder på et fint udvalg af bl.a. modetøj til både mænd og kvinder – du kan f.eks. finde tøj fra kendte mærker som Gant, Sand, Mulberry, Day Birger Mikkelsen, Guess og Moods of Norway. Du kan også finde et udvalg af smykker, sko, tasker/kufferter og solbriller fra blandt andet Mulberry og Samsonite. Butikkernes vareudvalg varierer fra sæson til sæson, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til både Oslo og København.

Er du mere interesseret i elektronik og de nyeste gadgets så kig forbi en af de velassorterede elektronikbutikker, der fører det nyeste inden for mobiler, tablets, foto, video etc. Du finder også parfumerier, boghandlere, gavebutikker og kiosker i Gardermoen lufthavn, så hvis du har lyst til at shoppe, er det bare med at kigge sig omkring.
 

Restauranter og services i Oslo Lufthavn

Du kan også bruge din ekstra tid i Gardermoen på at stille sulten i en af lufthavnens restauranter eller snuppe en kaffe på en café.

Skal du veksle penge, kan du gøre det i DNB-banken, og er mobilen ved at løbe tør for strøm, kan du oplade den trådløst med Powerkiss. Hele Gardermoen lufthavn byder på gratis Wi-Fi, så du kan arbejde på din laptop eller surfe på din smartphone, mens du venter. Har du ikke smartphone, eller har du ikke laptop’en med, kan du benytte en af de 14 internetstationer, der findes i ankomst- og afgangshallen.
 

Transport til Oslo

Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.
 

Bus

Airport Express Coach (SAS Flybussen), som kører mellem lufthavnen og Oslo centrum, kører hvert 20. minut i tidsrummet mellem kl. 5.00 om morgenen til midnat. Turen tager ca. 40 minutter. Der findes også lokale buslinjer fra Oslo Lufthavn til centrum, som afgår hvert 15. minut.
 

Tog

Du kan også tage Airport Express Train, Flytoget, fra Oslo lufthavn direkte til det centrale Oslo. Toget kører hvert 10 minut og turen til Oslo Hovedbanegård, Oslo S, tager kun 20 minutter. Billetter til toget kan købes i automater eller billetkontorer på stationerne.

Der går også almindelige lokal tog fra Oslo lufthavn. Turen tager ca. 35 minutter. Toget kører hvert ca. hvert 30 min. Billetter kan købes som e-tickets eller på toget mod et gebyr.
 

Taxa

Når du står i ankomsthallen i Oslo lufthavn, kan du kontakte informationen, som kan ringe efter en taxa og give dig information om priserne.
 

Transport i Oslo

Udbuddet af offentlig transport i Oslo består af bus, metro, tog og sporvogne.

Et stort antal busser servicerer hele Oslo og omegn. Oslo Bus Terminal er stedet, der forbinder de fleste ruter, og stoppet ligger 5 min. gang fra Oslo Hovedbanegård, Oslo S, hvor du kan skifte til tog.

Toget har 8 linjer, som alle stopper på Hovedbanegården, Oslo S. Se oversigt over toge i Oslo. Ved Oslo S, kan du også skifte til metroen, eller Oslo T-bane som det kaldes. Stationen hedder Jernbanetorget, og er også knudepunktet for alle metrolinjer, som kører dagligt mellem ca. kl. 6 om morgenen til midnat. Billetter kan købes på stationerne.

I Oslo er det også muligt at tage sporvognen, kendt som Trikken. Trikkens 6 linjer dækker store dele af Oslo centrum, med 99 stoppesteder, hvoraf fire af linjerne stopper på Jernbanetorget st. Toget kører fra tidlig morgen til sen aften, med et interval på 10-20 min.
 

Værd at se i Oslo

Oslo er den oplagte destination til dig, der elsker alt det storbyer kan tilbyde, men samtidig er vild med naturen. Få et hurtigt overblik over de oplevelser du ikke må gå glip af, når du besøger Oslo.
 

Vigelandsparken i Oslo

Vigelandsparken i Oslo går for at være verdens største skulpturpark, og består af over 200 skulpturer fremstillet af den norske billedhugger Gustav Vigeland. Parken er gratis at besøge og har åbent døgnet rundt. 
 

Operahuset i Oslo

Hvis du vil være vidne til et særdeles flot arkitektonisk arbejde, bør du besøge operahuset i Oslo. Bygningen er imponerende og indeholder ikke mindre end tre sale.

Oslos operahus har en fantastisk beliggenhed lige ud til Oslo fjord. En af de unikke ting ved denne bygning, som du ikke må gå glip af, er en gåtur på taget. Herfra er der en smuk udsigt over fjorden og byen.

Oslos tekniske museum

Rejser du til Oslo med børn, kan det varmt anbefales at besøge Teknisk Museum, der i allerhøjeste grad byder på læring gennem leg. Museet byder på mere end 80 installationer, som det er muligt at prøve selv. Desuden har de 25 temaudstillinger, der spænder vidt og bredt med alt lige fra teknik til medicin.

Er du interesseret i flere gode råd til dit besøg i Oslo, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler.

Øvrigt

Fly til Norge
RejseforsikringFlere SAS-destinationer