LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Oslo

  Fly til Oslo

  Din rejse med fly til den norske hovedstad tager kun lidt over en time. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns Lufthavn til Oslo. På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk. bagage)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i app'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90% børnerabat
  • Online check-in

   

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Oslo direkte på mobilen.

   

  FÅ YDERLIGERE TILBUD OG FORDELE MED EUROBONUS

  EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver. Nordens største loyalitets- og frequent flyer program gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel – helt gratis.

  Du får flere fordele, jo mere du flyver. Faktisk får du ikke kun point, når du flyver. Du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

  Indløs dine point til nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. Du kan også bruge dem på spændende tilbud fra vores partnere. 

  Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

     LEDER DU EFTER BILLIGE FLYBILLETTER TIL OSLO FRA KØBENHAVN?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Vores stewardesse Jeanette elsker Oslo – få hendes insider-tips til skiløb og skøn mad her

   

  København–Oslo

  Oslo er en hyggelig perle, der er særdeles velegnet til miniferie eller en weekendtur. SAS flyver København–Oslo op til 9 gange dagligt. Flyvetiden er 1 time og 10 minutter, og du lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS: Check ind online og vælg dit eget sæde ombord og medbring 23 kg bagage. Du kan også frit medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

  På sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.


  Med fly til Oslo ... og så videre

  Du kan også vælge at rejse fra Oslo og videre rundt i Norge. Landets store afstande gør, at man har været nødt til at opbygge en velstruktureret indenrigsflytrafik. Prøv f.eks. at flyve til det nordlige Norge og få en naturoplevelse af de helt store. Longyearbyen på Svalbard er en helt enestående oplevelse.

   

  Vigelandsparken

  Vigelandsparken er en af de helt store seværdigheder i Oslo. Mere en 200 skulpturer udformet af kunstneren Gustav Vigeland pryder denne helt specielle park.

   

  Oslo er smuk - hele året

  Oslo er en by med mange facetter. Forår og sommer er grønne årstider, og vinteren er ofte hvid. Ikke langt fra byen venter strålende naturoplevelser i skoven og på fjeldet. I byen er der også et rigt kulturliv og mange spændende ting at opleve. Oslo seværdigheder

  Oslo kan byde på en række meget interessante museer. Maleren Edvard Munchs museum, Ibsen-museet, og ikke mindst Kon-Tiki-museet, der huser Thor Heyerdahls berømte flåde og den ligeså berømte sivbåd Ra II, er et besøg værd.

   

  Vil du rejse til Norge?


  SAS flyver til en lang række destinationer i Norge. Udover Oslo er de mest popuære ferie-rejsemål BergenStavanger og Kristiansand, men de senere år er også Svalbard blevet et mere populært turistmål - navnlig pga. det enestående dyreliv og den flotte natur.

  Udover at du kan rejse København/Aalborg–Oslo, kan du selvfølgelig også rejse til en lang række destinationer i hele verden med SAS og Star Alliance.

  OP TIL 13 DAGLIGE FLYAFGANGE FRA KØBENHAVN TIL OSLO

  Vi flyver fra København til Oslo Lufthavn (OSL) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Oslo. Vælg mellem op til hele 13 daglige afgange til Norges største lufthavn, Gardermoen Lufthavn i Oslo. Herfra er der knap 50 km til centrum af byen. Med Express-tog fra Oslo Lufthavn tager turen kun ca. 20 min. Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Oslo

   

  OPGRADER DIN FLYBILLET OG NYD VENTETIDEN I LOUNGEN!

  Hvis du flyver SAS Plus, vil du automatisk have adgang til at besøge vores Lounge uden ekstra beregning. I loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre. I Oslo finder du loungen i transithallen på 3. sal – loungen har åbent fra tidlig morgen (mellem kl. 6:00-8:00) til sen aften, afhængig af hvilken dag du rejser. Læs mere om vores Lounges her.  lufthavn


  Flyv direkte til Oslo lufthavn Gardermoen med SAS

  SAS flyver dig let og bekvemt direkte fra København til Oslos lufthavn Gardermoen. Flyveturen tager ca. 1 time og 10 minutter, og den korte flyvetid gør Oslo perfekt til et weekendophold, når du har lyst til et afbræk i hverdagen.

  Når du flyver inden for Skandinavien med SAS, kan du vælge at rejse på enten SAS Go eller SAS Plus. På SAS Go får du alle vores grundlæggende fordele: medbring ét stk bagage på op til 23 kg., vælg selv sæde i flyet ved check-in, og optjen EuroBonus-point. Sandwiches, snacks og drikkevarer kan du købe ombord. På SAS Plus byder vi på snacks og drikkevarer.

   

  Butikker i Oslo lufthavn

  Har du tid til overs i Oslo Gardermoen lufthavn, kan du blandt andet bruge tiden på at shoppe. Gardermoen lufthavn byder på et fint udvalg af bl.a. modetøj til både mænd og kvinder – du kan f.eks. finde tøj fra kendte mærker som Gant, Sand, Mulberry, Day Birger Mikkelsen, Guess og Moods of Norway. Du kan også finde et udvalg af smykker, sko, tasker/kufferter og solbriller fra blandt andet Mulberry og Samsonite. Butikkernes vareudvalg varierer fra sæson til sæson, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til både Oslo og København.

  Er du mere interesseret i elektronik og de nyeste gadgets så kig forbi en af de velassorterede elektronikbutikker, der fører det nyeste inden for mobiler, tablets, foto, video etc. Du finder også parfumerier, boghandlere, gavebutikker og kiosker i Gardermoen lufthavn, så hvis du har lyst til at shoppe, er det bare med at kigge sig omkring.

   

  Restauranter og services i Gardermoen

  Du kan også bruge din ekstra tid i Gardermoen på at stille sulten i en af lufthavnens restauranter eller snuppe en kaffe på en café.

  Skal du veksle penge, kan du gøre det i DNB-banken, og er mobilen ved at løbe tør for strøm, kan du oplade den trådløst med Powerkiss. Hele Gardermoen lufthavn byder på gratis Wi-Fi, så du kan arbejde på din laptop eller surfe på din smartphone, mens du venter. Har du ikke smartphone, eller har du ikke laptop’en med, kan du benytte en af de 14 internetstationer, der findes i ankomst- og afgangshallen.
  Direkte København–Oslo med SAS

  Oslo er en hyggelig nordisk storby med både storbyliv og landsbyagtig charme. Med SAS kan du flyve direkte København-Oslo på ca. 1 time og 10 minutter. Den korte rejsetid gør Oslo til et oplagt mål for en weekendtur eller miniferie. Klik ind på sas.dk i dag og bestil din flybillet til Oslo, så kan du snart opleve den hyggelige norske hovedstad.

   

  Oplev Oslo, Norges smukke hovedstad

  Oslos beliggenhed mellem Oslofjorden og Oslomarkas grønne skove, og kombinationen af byliv og de smukke naturområder, gør Oslo til et unikt rejsemål. Oslos unikke beliggenhed gør det muligt at vandre i skoven, svømme i fjorden og nyde en koncert på én og samme dag! Oslo byder på masser af museer, caféer og shoppingmuligheder samt spændende naturaktiviteter – afhængig af årstiden. Om sommeren kan man bade i fjorden, og om vinteren bliver fjeldene ved Oslo forvandlet til et skiparadis. På SAS.dk kan du året rundt finde flybilletter fra København til Oslo.

   

  København–Oslo, hurtigt og nemt med SAS

  SAS flyver dig hurtigt og nemt fra København til Oslo. Med mange daglige afgange bliver det let at rejse på et tidspunkt, der passer dig. SAS lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. I København kan du checke ind hjemmefra – online eller via mobilen, eller du kan bruge self service automaterne i Københavns lufthavn, og derved springe køen over. Ved indcheckning kan du selv beslutte hvor i flyet, du vil sidde. For rejsende med børn er der særlige børnerabatordninger, og det er også muligt at indtjene EuroBonus-point på turen København–Oslo.


  transport

  Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Du kan vælge mellem bus, tog eller taxa.  BUS

  Airport Express Coach (SAS Flybussen), som kører mellem lufthavnen og Oslo centrum, kører hvert 20. minut i tidsrummet mellem kl. 5.00 om morgenen til midnat. Turen tager ca. 40 minutter, og koster ca. 140,00 NOK for en enkeltbillet. Der findes også lokale buslinier fra Oslo Lufthavn til centrum, som afgår hvert 15. minut og koster ca. 30 NOK.


  TOG

  Du kan også tage Airport Express Train, Flytoget, fra Oslo lufthavn direkte til det centrale Oslo. Toget kører hvert 10 minut og turen til Oslo Hovedbanegård, Oslo S, tager kun 20 minutter. Billetter til toget kan købes i automater eller billetkontorer på stationerne, og koster ca. 170 NOK.

  Der går også almindelige lokal tog fra Oslo lufthavn. Turen tager ca. 35 minutter, og koster ca. 102 NOK. Toget kører hvert ca. hvert 30 min. Billetter kan købes som e-tickets eller på toget mod et gebyr.


  TAXA

  Når du står i ankomsthallen i Oslo lufthavn, kan du kontakte informationen, som kan ringe efter en taxa og give dig information om priserne.

   


  TRANSPORT I OSLO

  Udbuddet af offentlig transport i Oslo består af bus, metro, tog og sporvogne.

  Et stort antal busser servicerer hele Oslo og omegn. Oslo Bus Terminal er stedet, der forbinder de fleste ruter, og stoppet ligger 5 min. gang fra Oslo Hovedbanegård, Oslo S, hvor du kan skifte til tog.

  Toget har 8 linjer, som alle stopper på Hovedbanegården, Oslo S. Se oversigt over toge i Oslo. Ved Oslo S, kan du også skifte til metroen, eller Oslo T-bane som det kaldes. Stationen hedder Jernbanetorget, og er også knudepunktet for alle metrolinjer, som kører dagligt mellem ca. kl. 6 om morgenen til midnat. Billetter kan købes på stationerne.

  I Oslo er det også muligt at tage sporvognen, kendt som Trikken. Trikkens 6 linjer dækker store dele af Oslo centrum, med 99 stoppesteder, hvoraf fire af linjerne stopper på Jernbanetorget st. Toget kører fra tidlig morgen til sen aften, med et interval på 10-20 min.

  Billiga flybilletter til Oslo

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

  Øvrigt

  Norge
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik