søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Oslo i Norge eller fra/via København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Oslo – book nu

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se alle de destinationer vi flyver til – se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere. 

 • cl--plane-right Lufthavn: Oslo Gardermoen lufthavn (OSL)
 • cl--credit Valuta: Norske kroner
 • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
 • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Oslo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Oslo.

fly til Oslo og nyd en ferie i Norges hovedstad

Oslo er en af Norges mest besøgte byer, og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Denne hovedstad er omgivet af bjerge og hav og huser de bedste restauranter, designerbutikker samt en række kulturhuse og museer. 

Når du ikke fordyber dig i landets historie på vikingeskibsmuseet eller kongepaladset, beundrer du sikkert skulpturer i Frogner-parken eller besøger Akershus-fæstningen. 

Listen over ting at foretage sig i Oslo er lang, og der findes noget for enhver.

Weekend i Oslo
 • Oslo operahus
 • Oslo skyline
 • Byweekend i Oslo
 • Hvorfor Oslo?
 • Flyv med SAS til Oslo Gardermoen lufthavn (OSL)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Oslo

Vi bestræber os på at sikre, at vores kunder har en afslappet rejse, når de tager på ferie. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Oslo. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gør det muligt for dig at udforske mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Oslo

Mangler du at planlægge det sidste? Book en udlejningsbil og dit hotel hos vores partnere, og du er parat til at nyde ferien i Oslo. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Oslo