Fly til Canada

Flyv med SAS til Toronto, en af Canadas mest populære byer. Toronto er en pulserende, kosmopolitisk by og sine besøgende masser af historiske bygninger, betagende landskaber og fantastiske shoppingmuligheder. I sommermånederne tilbyder Toronto mange kulturelle ting som festivaler og udstillinger!

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Canada fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Toronto.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Canada – Udforsk Canadas natur

Ud over alle Canadas moderne byer er landet fyldt med uspoleret vildmark. Derfor skal du huske at udforske Rocky Mountains, slentre gennem Vancouver Islands kystnære regnskove eller padle gennem søerne i Ontario. Faktisk har Canada flere søer end resten af verden tilsammen.

Bilferier er en god måde at udforske Canada på. En af de mest naturskønne ruter er fra Vancouver til Alaska gennem British Columbia og Yukon-territoriet, hvor du kan forvente at se koboltblå bjergsøer. En mere usædvanlig bilferie til Okanagan Valley vil tage dig til Osoyoos-ørkenen, hvor du kan se klapperslanger og smage fine vine.

Canada – verdens næststørste land

Canada er verdens næststørste land efter Rusland og strækker sig over 10 provinser, tre territorier og seks tidszoner! Vi anbefaler, at du lejer en bil, hvis du planlægger en biltur og fokuserer på en eller to provinser, hvis du kun er i landet i kort tid. Canada har også den længste kystlinje i verden samt den længste internationale grænse.

Selv om sommeren er Canada et af de koldere lande. Temperaturen varierer meget fra sted til sted, så det er vigtigt at medbringe flere lag tøj. Den bedste årstid for dig at besøge Canada afhænger af den type ferie, du er på udkig efter. Hvis du er friluftstypen, bliver Canada din drømmedestination uanset årstiden.

Canada er også et monarki, og da det er medlem af British Commonwealth, er Queen Elizabeth II af Storbritannien også Dronning af Canada. Canada har to officielle sprog, og selv om det meste af befolkningen taler engelsk som deres modersmål, bruger hele 20 % fransk som deres modersmål.

Fly til <em>Canada</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Canada sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.