Fly til Tokyo

Tokyo sover aldrig, uanset om du ønsker at forsvinde ned af de livlige gader i downtown Tokyo, finde din indre “zen” i en af byens mange parker og grønne oaser eller spise sushi og drikke sake sent om aftenen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tokyo i Japan fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Bangkok og Shanghai i Asien.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Canada (Toronto).

Fordele ved din flyvning til Tokyo

Book din ferie hos SAS i god tid, så er det yderst sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle de destinationer vi flyver til, og rejseomkostningerne til hvert sted. Som kunde hos SAS får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tokyo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tokyo.

Fly til Tokyo, og nyd en storbyferie

Tokyo blander problemfrit det gamle med det nye. Hjemsted for historiske templer og neonfarvede skyskrabere, overdådige helligdomme, tårnhøje porte og kejserpaladser samt uendeligt mange museer. Tokyo har noget for enhver.

Hvis du ikke lige er på vej op til observationsetagen på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower, så er det nok fordi du besøger Meji Jingu templet eller Kejserpaladset på en guidet tur med en lokal historiker.

Listen over ting at lave i Tokyo er lang, glæd dig til et uforglemmeligt eventyr i Japans livlige hovedstad.

Fly til <em>Tokyo</em>

SAS flyver til Haneda internationale lufthavn med en daglig direkte rute fra København. Fra Haneda tilbyder vi forbindelse til 30 destinationer i Japan med vores Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA).

Haneda internationale lufthavn

Det er nemt at komme til centrum af Tokyo fra Haneda internationale lufthavn – kun 30 minutter med tog.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Tokyo

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tokyo.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.