søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tokyo

Fly til Tokyo

SAS flyver direkte til Tokyo Narita Internation Airport. Du kan med garanti finde et fly til Tokyo, som passer din ferie- eller forretningsplaner i Tokyo. Hvorfor vente med at booke dit fly til Tokyo, når du har 24-timers fortrydelsesret med SAS? Bestil din billet med det samme, du kan altid fortryde og få hele beløbet tilbage. 

Leder du efter billigt fly til Tokyo? Så kan du med fordel, tjekke vores lavpriskalender, og få de absolut bedste tilbud. 
 

Inkluderet i din flybillet til Tokyo

Hos SAS har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Vi vil sørge for, at du får den bedste rejseoplevelse, og derfor har vi inkluderet en masse i din flybillet.

Oplev Tokyo 

Tokyo har næsten alt for meget at byde på. Der er utroligt mange seværdigheder, områder, restauranter og underholdningssteder, som må opleves. Tokyos højtudviklede infrastruktur i sig selv er en imponerende oplevelse, og ligner ikke noget, du har set før. Japan er kendt for sine utrolig smukke kirsebærtræer, og du vil med garanti se de smukke kirsebærblomster mange steder i Tokyo. 

I Tokyo finder du temaparker, forlystelsessteder og specielle restauranter, som er en helt unik oplevelse i sig selv. Når folket i storbyen går rundt iklædt kostumer, som man kender fra tegnefilm og Manga, er det ikke et usædvanligt syn. 

Tokyo Joypolis, Mystery Circus, Robot Restaurant Cabaret Show og Kawaii Monster Café er blot 3 eksempler på skør og unik japansk popkultur. Få en vild og sjov oplevelse ved at besøge et af mange fantastiske shows. 

Find fly til Tokyo her 

 

Du kan besøge Tokyo Imperial Palace, hvor Japans kejser og familie bor i dag. Du kan derfor ikke besøge paladset indeni, men se det udefra, som er et syn værd at se. 

Ginza er det bedste område for shopping, hvor der er mange modehuse og butikker, restauranter og cafeer. Servicen er helt i top, og du vil derfor føle dig som en berømthed. Shinjuku station er travl og har det hele. Skryskrabere, neonskilte, muligheder for shopping og mad. I Asakusa og Ueno finder du Tokyos ældste tempel, Senso-Ji. 

Gå på historiske ture og kulturarvture, se et fantastisk Geisha show, oplev det historiske og nostalgiske Tokyo i Yanaka. 

Vil du se et autentisk sumobrydningsshow? Besøg Ryogoku Kokugikan Arena og se et vaskeægte sumobrydningsshow. 
 

Din ankomst til Narita Internation Airport

Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen Narita Internation Airport til centrum, som ligger ca. 60 km væk. Du kan tage toget, som er det billigste og mest bekvemme valg. Den offentlige transport i Tokyo er både billig, hurtig og hygiejniske! Du har også mulighed for at tage bus eller taxa til forskellige destinationer. Du skal købe din billet ved billetkontoret, og gå ud til busstoppet fra ankomsthallen på første etage.  

Inspiration til din rejse

Flere SAS-destinationer