Flyvninger til Tokyo

We are travelers.

SAS flyver til Tokyo i Japan fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tokyo – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er det yderst sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle de destinationer vi flyver til, og rejseomkostningerne til hvert sted. Som kunde hos SAS får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tokyo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tokyo.

Stig ombord på et fly til Tokyo, og nyd en storbyferie

Tokyo blander problemfrit det gamle med det nye. Hjemsted for historiske templer og neonfarvede skyskrabere, overdådige helligdomme, tårnhøje porte og kejserpaladser samt uendeligt mange museer. Tokyo har noget for enhver.

Hvis du ikke lige er på vej op til observationsetagen på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower, så er det nok fordi du besøger Meji Jingu templet eller Kejserpaladset på en guidet tur med en lokal historiker.

Listen over ting at lave i Tokyo er lang, glæd dig til et uforglemmeligt eventyr i Japans livlige hovedstad.

Tokyo

Tokyo sover aldrig, uanset om du ønsker at forsvinde ned af de livlige gader i downtown Tokyo, finde din indre “zen” i en af byens mange parker og grønne oaser eller spise sushi og drikke sake sent om aftenen.

SAS flyver til Haneda internationale lufthavn med en daglig direkte rute fra København. Fra Haneda tilbyder vi forbindelse til 30 destinationer i Japan med vores Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA).

Haneda internationale lufthavn

Det er nemt at komme til centrum af Tokyo fra Haneda internationale lufthavn – kun 30 minutter med tog.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Tokyo

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tokyo.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud