søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tokyo i Japan fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (ShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tokyo – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er det yderst sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle de destinationer vi flyver til, og rejseomkostningerne til hvert sted. Som kunde hos SAS får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Haneda internationale lufthavn (HND)
  • cl--credit Valuta: Japanske yen
  • cl--clock Tidszone: JST: UTC+9
  • cl--globe Officielt sprog: Japansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Tokyo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tokyo. 

Stig ombord på et fly til Tokyo, og nyd en storbyferie 

Tokyo blander problemfrit det gamle med det nye. Hjemsted for historiske templer og neonfarvede skyskrabere, overdådige helligdomme, tårnhøje porte og kejserpaladser samt uendeligt mange museer. Tokyo har noget for enhver. 

Hvis du ikke lige er på vej op til observationsetagen på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower, så er det nok fordi du besøger Meji Jingu templet eller Kejserpaladset på en guidet tur med en lokal historiker. 

Listen over ting at lave i Tokyo er lang, glæd dig til et uforglemmeligt eventyr i Japans livlige hovedstad.

Flyv til Tokyo med SAS
  • Tokyo skyline
  • Tokyo natur
  • Udforsk Tokyo

Altid inkluderet på din rejse til Tokyo

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tokyo. 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden lige ved hånden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Indkvartering og transport i Tokyo

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Tokyo bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Tokyo