søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  Se alle resultater
  • Der er ikke mere indhold at vise
 • loader Der er ikke mere indhold at vise
 • No search results found.

TUR RETUR FRA
Tokyo

Fly til Tokyo

Billige flybilletter til Tokyo

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Daglige flyafgange fra København til Tokyo

Vil du med os til Japans folkerige hovedstad? Velkommen om bord. Vi flyver dig direkte fra København til Tokyo Narita Internation Airport dagligt, så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Tokyo.

Inkluderet i din flybillet til Tokyo

Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

 • 1 x 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
 • Online check-in
 • Sædevalg i forbindelse med check-in
 • Kaffe, te, og dagens avis
 • Optil 90 % børnerabat
 • 24 timers fortrydelsesret

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Tokyo direkte på mobilen.


Rabat og fordele med EuroBonus

Det er gratis at blive medlem af EuroBonus – nordens største loyalitets- og frequent flyer-program. Som medlem af EuroBonus optjener du point på både dine flyrejser, hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

Du kan bruge dine optjente point hos SAS og vores mange samarbejdspartnere. Her kan du indløse dem til nye flyrejser, hotelophold, opgraderinger af billet, gavekort og mange andre ting. 

EuroBonus gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel.

Få flere fordele, jo mere du flyver

Leder du efter billige flybilletter til Tokyo fra København?

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Tokyo her!

Transport

Tog

For at komme til Narita Lufthavn med tog, tag da JR- eller Keisei- linien. Terminalerne i lufthavnen har hver sin station, så tjek på forhånd, hvilken terminal dit selskab bruger.


Bus og taxa

Busser og taxaer fra lufthavnen til diverse destinationer, kører fra ankomsthallen på første etage. Passagerer der planlægger at tage bussen, skal købe deres billet ved billetkontoret, før de fortsætter ud til busstoppet.

Flyv til Tokyo med SAS

Med SAS rejser du direkte København–Tokyo. Ombord har du din egen skærm til underholdning, film og spil. Check ind online og vælg dit sæde ombord - det koster ikke ekstra. Vi forsøger så vidt muligt at placere børnefamilier samlet i flyet, ligesom småbørnsfamilier får lov at gå ombord først og finde sig tilrette i ro og mag.

Du lander i lufthavnen Narita, hvor der er gode transportmuligheder direkte til centrum, som ligger ca. 60 km væk. Hop på toget i lufthavnen - det er klart det billigste og mest bekvemme. Den offentlige transport i Tokyo er billig, hurtig og effektiv. Og glem alt om beskidte sæder og togvogne fyldt med skrald - det oplever man ikke!

Øvrigt

Fly til Japan
RejseforsikringFlere SAS-destinationer