søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Stockholm

Fly til Stockholm

Inkluderet i din flybillet til Stockholm

Der er kun en sviptur med fly til Stockholm fra København – helt præcis 1 time og 10 minutter. Men selv om rejsen er kort, skal du have det godt, når du flyver med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og giver dig mulighed for at downloade dagens avis i vores app inden afgang. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stockholm. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stockholm direkte på mobilen. 
 

flyafgange til Arlanda lufthavn

Du kan komme med fly til Stockholm, præcis når det passer dig. Vi flyver til lufthavnen Arlanda i Stockholm både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Stockholm-planer. Vælg mellem op til hele 16 daglige afgange til Arlanda der er Sveriges største lufthavn.

Billige flybilletter til Stockholm – book i god tid

Du kan sagtens rejse billigt til den svenske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.
 

København–Stockholm

SAS har op til 16 daglige afgange København–Stockholm. Vi lander i den store lufthavn, Arlanda, hvorfra du kan tage f.eks. Arlanda Express eller Flygbussarna ind til Stockholm centrum.
 

Aarhus–Stockholm

Flyv direkte Aarhus–Stockholm med SAS. Vi flyver hver dag med undtagelse af lørdag.
 

Gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. fri WiFi ombord på dit fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, shopping og dagligvarer.

Optjen point på din tur til Stockholm – tilmeld dig EuroBonus gratis

Inspiration til din rejse

Transport i Stockholm

Stockholm er byen for fodgængere, så glem ikke at tage komfortable sko med, hvis du ønsker at udforske byen til fods. En anden god måde at komme rundt i byen på er med metroen også kaldt "Tunnelbana". Er du i Stockholm over weekenden, kan du købe en weekendbillet, der giver dig fri transport hele weekenden.

Lufthavn

Stockholm Arlanda Airport ligger 42 km fra centrum, og selv om 42 km kan lyde af meget, er det lynhurtigt at komme ind til Centralstationen i Stockholm herfra.

Hemmeligheden hedder svensk effektivitet og Arlanda Express – togforbindelsen, der bringer dig til centrum af Stockholm på kun 20 minutter, og som afgår ca. 4 gange i timen.

Øvrigt

Fly til Sverige
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer