LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Stockholm

  Fly til Stockholm

  Inkluderet i din flybillet til Stockholm: Sædevalg, kaffe og te samt dagens avis i vores App

  Der er kun en sviptur med fly til Stockholm fra København – helt præcis 1 time og 10 minutter. Men selv om rejsen er kort, skal du have det godt, når du flyver med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og giver dig mulighed for at downloade dagens avis i vores app inden afgang. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stockholm. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stockholm direkte på mobilen. 

  Flyv til Stockholm med SAS

  Stockholm er en metropol med alt, hvad dertil hører. Navnlig om sommeren er Stockholm et populært turistmål. Vil du rejse med fly til Stockholm, kan du være i lufthavnen Arlanda (ARN) på ca. en time, når du flyver fra København, hvor vi i øvrigt har op til 16 daglige afgange.

  Nyhed! Ny direkte rute fra Aarhus til Stockholm! Book her på sas.dk allerede i dag, og flyv til Stockholm på ca. 1 time og 30 min.  

   

  Stockholm er smuk

  Stockholm har det hele - om sommeren er det varmt og grønt, og vinteren byder ofte på sne. De mange grønne områder og kanaler er indbydende. Den bedste måde at se byen på er helt klart at tage en sightseeing med båd i den svenske Skærgård.

   

  Shopping i Stockholm

  Hvis du vil shoppe, anbefaler vi, at du besøger alle varehusene og modebutikkerne i centrum eller spadsere til Söder, hvor mange af byens unge designere og modeskabere holder til. Book dit fly til Stockholm i god tid.

   

  København-Stockholm

  SAS har op til 16 daglige afgange København–Stockholm. Vi lander i den store lufthavn, Arlanda (ARN), hvorfra du kan tage f.eks. Arlanda Express eller Flygbussarna ind til Stockholm centrum.

   

  Gondoler i Stockholm?

  Man skal nok lede længe efter en gondol, men både er der masser af! Den svenske hovedstad er omgivet af det klareste vand fra Mäleren og Saltsjön, hvilket gør en tur rundt i kanalerne til en uforglemmelig oplevelse. Miniferie eller en weekendtur i Sverige?

   

  Seværdigheder

  Her er alt fra travle gader med souvenirbutikker til elegante slotte, kirker og museer. Grønne Lund, National museet, Skansen og Vasamuseet skal også ses. Find dine billige flybilletter på sas.dk

   

  EuroBonus

  Er du medlem af EuroBonus, kan du optjene bonuspoint, når du rejser med fly til Stockholm.

  KØBENHAVN–STOCKHOLM

  Den svenske hovedstad Stockholm er helt klart et besøg værd. Byen er en smuk grøn by med masser af seværdigheder og kultur. Stockholm er cirka en times flyvetur fra København og derfor oplagt som mål for en mini-ferie eller forlænget weekend.

  Den charmerende gamle by

  Gamla Stan er Stockholms middelalderlandsby beliggende på øen mellem Norrmalm og Södermalm. Den gamle bydel er fyldt med snoede gader, små hyggelige caféer og trendy designbutikker. Gamla Stan emmer af atmosfære og på trods af de mange moderne designbutikker og caféer, kan man stadig mærke middelalderatmosfæren i området. Gamla Stan fungerer som en tidslomme i den ellers superdynamiske metropol, Stockholm.

   

  Trendy Stockholm

  Rejs København Stockholm med SAS - og oplev de hyggelige cafeerStockholm er en af de førende byer, når det kommer til trendy skandinavisk livsstil. Det gamle arbejderkvarter Södermalm og området SoFo (South of Folkungagatan) er blevet byfornyet og fremstår i dag som nogle af de mest dynamiske og happening områder i Stockholm. Her bor almindelige mennesker side om side med unge kunstnere og byens hotteste trendsættere, og området er spækket med vintagebutikker, gallerier og små, skæve caféer. Køb billet til Stockholm i dag og oplev den smukke og trendy svenske hovedstad!

   

  København Stockholm med SAS

  SAS har op til 16 daglige afgange fra København til hovedlufthavnen Arlanda, så du kan altid finde et tidspunkt, der passer dig. Drag også fordel af SAS EuroBonus og optjen point på ruten København–Stockholm. SAS gør det også let at checke ind – check ind online hjemmefra eller over mobilen, så slipper du for køen i lufthavnen. Der er også mulighed for at benytte de smarte self service automater i Københavns Lufthavn – du checker selv ind og udskriver selv bagagemærker. Efter cirka en times flyvetur, lander du i Arlanda lufthavn, der har gode transportmuligheder ind til Stockholm centrum – tag for eksempel toget Arlanda Express, så er du i Stockholm centrum på 20 min.

  turistinfromation

  Hovedstaden i Sverige kaldes ofte "Nordens Venedig". Den er bygget på 14 øer omgivet af det klare vand i Mäleren og Saltsjön.

   

  Seværdigheder i Stockholm

  Turistinformation og seværdigheder i Stockholm Gamla Stan har en speciel atmosfære - fra travle gader med souvenir butikker, boghandlere og antikvitetsforretninger til elegante slotte, kirker og museer. Mange middelalderkældre er nu restauranter og cafeer, og smalle gader minder om en forgangen tid.

  Kongeslottet har nogle områder, som er åbne for offentligheden, således at du kan gå gennem storslåede sale med overdådig indretning.

  Djurgården er en naturpark på en ø midt i Stockholm. Dette er en populær rekreationspark, hvor du bl.a. finder Grønne Lund, der er Sveriges ældste forlystelsespark. Kulturtilbudet er også stort. Nationalmuseet, Skansen og Vasamuseet er et besøg værd. Besøger du Stockholm ved juletid, er operaens forestilling Nøddeknækkeren et stort hit.

   

  Shopping

  City er blevet Stokholms hjerte og kommercielle centrum. Det er knudepunktet for offentlig transport, og her ligger de store banker, de bedste indkøbscentre og varehuse, eksklusive butikker og gå-i-byen-stederne. Hvis du vil shoppe, kan du besøge alle varehusene og modebutikkerne i centrum eller spadsere til Söder, hvor mange af byens unge designere og modeskabere holder til.

   

  Transport

  Taxi – Ca. 30 minutter til centrum

  Tog – Arlanda Express går ind til centrum mindst 4 gange i timen. Rejsetiden er ca. 20 minutter

  Bus – Afgang til centrum hvert 10. minut. Optjen EuroBonus-point, når du kører med Flygbussarna.

  transport

  Stockholms Arlanda Airport ligger ca. 40 km nord for Stockholm. Der er mange transportalternativer til og fra Arlanda lufthavn: højhastighedstog, langdistancetog, lokale tog, lokale busser samt andre busser og rutebiler, der tager dig til og fra destinationer uden for Stockholm. Her kan du finde info om de mest benyttede fra Stockholm Arlanda Airport.

  Kort over Stockholm Arlanda

  Klik for større billede

  Tog

  At rejse med tog er oftest den hurtigste og mest behagelige måde, at komme til og fra Stockholm Arlanda Airport. Arlanda Express er hurtigtoget, der går non-stop mellem Stockholm og lufthavnen, og turen tager kun 20 minutter. I lufthavnen kan du købe billetter til højhastighedstoget ved informationsskranker eller fra billetautomaterne, som er placeret ved siden af de rulletrapper og elevatorer, der fører ned til stationen. En enkeltbillet koster ca. 200 svenske kroner

   

  Lufthavnsbusser

  I Stockholm Arlanda Airport kan du rejse gratis med lufthavnsbusser, som kører inde i lufthavnsområdet. De kører til hoteller i lufthavnen, biludlejning eller til lufthavnens parkeringsområder, der ligger lidt væk fra terminalerne. Du kan også tage lufthavnsbusser til byen, de afgår hvert kvarter, og rejsen tager ca. 40 minutter, og koster ca. 95 svenske kroner.

   

  Taxa

  Taxaer kan findes uden for alle terminaler i Stockholm Arlanda Airport. De fleste taxaselskaber tilbyder en fast pris - hvis du vil vide, hvad turen kommer til at koste, så spørg om prisen på forhånd.

   

  Transport i Stockholm

  Stockholm er byen for fodgængere, så glem ikke at tage komfortable sko med, hvis du ønsker at udforske byen til fods. En anden god måde at komme rundt i byen på er med metroen også kaldt "Tunnelbana". Er du i Stockholm over weekenden, kan du købe en weekendbillet, der giver dig fri transport hele weekenden.

  Stockholm har et omfattende net af bybusser, som er i brug hver dag fra 5 om morgenen indtil midnat. På de fleste busstoppesteder, er der et kort over byen og alle busruterne. Billetter købes i bussen. Den mest fantastiske måde at komme rundt Stockholm er med båd. Det er et nemt, tidsbesparende og fantastisk transportmiddel. På turistkontorer, kan du få oplysninger om køreplaner og ruter.

  Køb et ”Stockholm Card” når du ankommer til byen. Kortet giver dig gratis adgang til en række museer, fri transport i metroen samt på mange sightseeing både.

  Det er ikke altid let at få fat i en taxa fra et gadehjørne i Stockholm. Oftest er det nemmere at få dit hotel, en restaurant eller en café til at ringe efter en. Men husk at taxaer er dyre, og en kort tur i centrum hurtigt koster 200 svenske kroner.

  Helt op til 16 daglige flyafgange til Arlanda Lufthavn

  Du kan komme med fly til Stockholm, præcis når det passer dig. Vi flyver til lufthavnen Arlanda (ARN) i Stockholm både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Stockholm-planer. Vælg mellem op til hele 16 daglige afgange til Arlanda (ARN) der er Sveriges største lufthavn.

  Få praktiske informationer om Arlanda

  Sådan kommer du nemt fra Arlanda Lufthavn til Stockholm

   

  Billige flybilletter til Stockholm – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til den svenske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. fri WiFi ombord på dit fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, shopping og dagligvarer. Optjen point på din tur til Stockholm – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  lufthavn

  Stockholm Arlanda Airport ligger 42 km fra centrum, og selv om 42 km kan lyde af meget, er det lynhurtigt at komme ind til Centralstationen i Stockholm herfra.

  Hemmeligheden hedder svensk effektivitet og Arlanda Express – togforbindelsen, der bringer dig til centrum af Stockholm på kun 20 minutter, og som afgår ca. 4 gange i timen.

  Kort over Stockholm Arlanda

  Arlanda Express – den hurtige vej til centrum

  Hvert kvarter fra tidlig morgen til omkring midnat kører togforbindelsen Arlanda Express i ekspresfart til Stockholm. Om natten afgår der flybusser til centrum, og hvis du vælger en taxa, er prisen overkommelig. Regn med ca.400-500 svenske kroner.

   

  Flygbussarna

  Tag med Flygbussarna fra Arlanda til centrum. Turen tager ca. 45 min. og koster ca. 99 svenske kroner. Husk at du desuden optjener EuroBonus-point, når du køber billetten på nettet eller i Flygbussarnas app.

   

  Tid til overs i lufthavnen

  Stockholm Lufthavn er en moderne lufthavn med alle bekvemmeligheder. Du finder et stort udvalg af caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Apoteker, banker, hoteller og konferencecentre findes i den del af Arlanda Lufthavn, som kaldes SkyCity. SkyCity finder du mellem terminal 4 og 5.

   

  Sådan finder du rundt i terminalerne

  Stockholm Lufthavn har 4 terminaler, som ligger i forlængelse af hinanden. Det tager ca. 5 minutter at komme fra den ene terminal til den næste.

  Terminal 2: Gate 61-73 (internationale flyvninger)
  Terminal 3: Gate 51-59 (indenrigsfly)
  Terminal 4: Gate 30-44 (indenrigsfly)
  Terminal 5 : Gate 1-10, 11-24 samt F26-F69 (internationale flyvninger)

  Rejsetips om Stockholm indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Når man er i Stockholm som er europas smukkeste hovedstad, bør man tage ud til Skansen og opleve det gamle Sverige. Her er huse samlet ind fra det 16. århundrede og atmosfæren er helt fantastisk. Der er også en minizoo med nordiske dyr. Der er masser af fotomuligheder, hvis det er din interesse ligesom de ansatte fortæller om datidens hverdag. Utroligt facinerende.

  Rikke C.

  En overset, men meget spændende seværdighed, er Millesgården. Der kan man sagtens bruge en halv dag. Den ligger på Lidingø.

  Christian O.

  Når man er turist i Stockholm, så kan det klart anbefales at købe et Stockholm a´ la carte-kort. Hermed er togkørsel, bus og sporvognkørsel gratis. Desuden bådfart og indgang til mange seværdigheder. På 1 uge sparede vi omkring 5000 kr for en familie på 5. Stockholm a´ la cartekort kan bestilles bl.a. via hoteller.

  Bente B.

  Stockholm er bare et super by. Nordens Venedig. For et par uger siden var vi på en sejltur med en af de gamle færger til øen Waxholm. Det kan anbefales.

  Ole P.



  Kultur og museer

  Stockholm er en fantastisk dejlig by at besøge, Vasa museet som et must- og en sejltur i skærgården er bare fantastisk.

  Johanne N.

  Det er et absolut "must", at se Kongelige Majestæts Ordenssale på det Kongelige Slot i Stockholm. Alle de svenske og udenlandske (også danske) ridderordner, medaljer, samt de dertil hørende (og flere hundrede år gamle) ordensdragter, som er en del af den permanentet udstilling, vil blive nedtaget omkring september 2009 - og kommer (nok) først frem igen om 1-2 år!

  Erik D.



  Mad & natteliv

  Stockholm er et ofte overset rejsemål. Byen byder på utallige oplevelser for både øje og gane, historisk, natur og kultur. Mest af alt byder Stockholm på en dejlig afslappet atmosfære, hvor man altid kan finde en restaurent med netop din favorit til rimelige priser. Stockholm skal besøges netop nu, hvor solen varmer og viser Stockholm fra sin absolut bedste side og kursen på den Svenske krone er lav ej at forglemme

  Lars B.

  Café Corniche, Libanesisk restaurant på Norr Mälarstrand 76, tlf. 08-650 66 29 er en både mad og vinmæssig oplevelse i særklasse og absolut et besøg værd... Prøv en af "meze" menuerne på 12, 15 eller 18 retter med libanesisk vin og sæt det meste af din aften at til dette - mums... Jeg tager selv til Stockholm af og til, blot for at besøge denne lille hyggelige restaurant, men husk at bestille bord, der kan nemt være fuldt booked...

  Søren O.

  På Djurgården finder man det hyggeligste café i hele byen. Det heder Rosendahls trädgård og er en skøn have med nybagte gulerodskager og friske sallater med ingredienser fra haven. Helt fantastiskt!

  Johanna M.

  Bo på Radisson på Vasagatan, og nyd den fantastiske fiskerestaurant.

  Odni G.



  Shopping

  Stockholm er en super shoppe destination. Masser af lækre og ekslusive butikker - specielt på Østermalm og i særdeleshed i området omkring Stura Plan. Ikke mindst inde i selve Stura Plan passagen = Stura Galleriet. Birger Jarlsgatan er også en genial shoppe gade. Lige bag ved Slussen, i starten af det område der hedder Sodermalm, findes der også rigtig mange små og trendige butikker - både møbel- og indretnings design samt mere specielle tøj butikker. Lidt som Nørrebro i København, bare mere rent og hyggeligt! Det fine gamle varehus NK er også et besøg værd. Gamla Stan er temmelig turistet men der findes en del små interessante tøj- og kunst butikker/gallarier hvis man gider lede lidt efter dem. Drottninggatan er fuld af butikker men ikke en stor oplevelse. Det er en uinteressant paralel til Strøget i København.

  Michael P.

  Fed by med masser af luksus butikker - til dig med stil!

  Ketty J.

  Hvis du leder efter en godt shoppingsted, så kan Stockholm klart anbefales.

  Sidsel C.



  Rejs med børn

  Steningevik ligger under en halv times kørsel fra Arlanda nord for Stockholm. Her findes et fantastisk hyggeligt hotel / konferencecenter i meget familiært set-up. Det ligger helt ned til vandet, med badebro, udendørs spa og i denne særlige og smukke svenske landlige idyl - bl.a. med en gammel herregård som nærmeste nabo. Hertil kommer lækker sund mad med fokus på gode råvarer - og endda et godt vinkort! Personalet er rigtig gode til at hygge om gæsterne uden at være påtrængende. En super oplevelse og absolut et besøg værd!

  Helle V.

  Stockholm er et fantastisk rejsemål, når du rejser med børn. Caféer og hoteller er forberedte på børnebesøgende, du kører gratis med bus, når du kommer med en klap- eller barnevogn. Der er parker, med legepladser og små "fika" steder, vand og museer.

  Annemarie F.



  Andet

  Steningevik ligger under en halv times kørsel fra Arlanda nord for Stockholm. Her findes et fantastisk hyggeligt hotel / konferencecenter i meget familiært set-up. Det ligger helt ned til vandet, med badebro, udendørs spa og i denne særlige og smukke svenske landlige idyl - bl.a. med en gammel herregård som nærmeste nabo. Hertil kommer lækker sund mad med fokus på gode råvarer - og endda et godt vinkort! Personalet er rigtig gode til at hygge om gæsterne uden at være påtrængende. En super oplevelse og absolut et besøg værd!

  Helle V.

  Stockholm er et fantastisk rejsemål, når du rejser med børn. Caféer og hoteller er forberedte på børnebesøgende, du kører gratis med bus, når du kommer med en klap- eller barnevogn. Der er parker, med legepladser og små "fika" steder, vand og museer.

  Annemarie F.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik