Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Stockholm

Fly til Stockholm

INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL STOCKHOLM

Der er kun en sviptur med fly til Stockholm fra København – helt præcis 1 time og 10 minutter. Men selv om rejsen er kort, skal du have det godt, når du flyver med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og giver dig mulighed for at downloade dagens avis i vores app inden afgang. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stockholm. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 1 x à 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stockholm direkte på mobilen. 
 

HELT OP TIL 16 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL ARLANDA LUFTHAVN

Du kan komme med fly til Stockholm, præcis når det passer dig. Vi flyver til lufthavnen Arlanda i Stockholm både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Stockholm-planer. Vælg mellem op til hele 16 daglige afgange til Arlanda der er Sveriges største lufthavn.

 

 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL STOCKHOLM – BOOK I GOD TID 

Du kan sagtens rejse billigt til den svenske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.
 

København–Stockholm

SAS har op til 16 daglige afgange København–Stockholm. Vi lander i den store lufthavn, Arlanda, hvorfra du kan tage f.eks. Arlanda Express eller Flygbussarna ind til Stockholm centrum.
 

Aarhus–Stockholm

Flyv direkte Aarhus–Stockholm med SAS fra 9/4 2018. Vi flyver hver dag med undtagelse af lørdag.
 

GODE TILBUD OG RABATTER 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. fri WiFi ombord på dit fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, shopping og dagligvarer.

Optjen point på din tur til Stockholm – tilmeld dig EuroBonus gratis

Transport i Stockholm

Stockholm er byen for fodgængere, så glem ikke at tage komfortable sko med, hvis du ønsker at udforske byen til fods. En anden god måde at komme rundt i byen på er med metroen også kaldt "Tunnelbana". Er du i Stockholm over weekenden, kan du købe en weekendbillet, der giver dig fri transport hele weekenden.

Stockholm har et omfattende net af bybusser, som er i brug hver dag fra 5 om morgenen indtil midnat. På de fleste busstoppesteder, er der et kort over byen og alle busruterne. Billetter købes i bussen. Den mest fantastiske måde at komme rundt Stockholm er med båd. Det er et nemt, tidsbesparende og fantastisk transportmiddel. På turistkontorer, kan du få oplysninger om køreplaner og ruter.

Køb et ”Stockholm Card” når du ankommer til byen. Kortet giver dig gratis adgang til en række museer, fri transport i metroen samt på mange sightseeing både.

Det er ikke altid let at få fat i en taxa fra et gadehjørne i Stockholm. Oftest er det nemmere at få dit hotel, en restaurant eller en café til at ringe efter en. Men husk at taxaer er dyre.
Lufthavn

Stockholm Arlanda Airport ligger 42 km fra centrum, og selv om 42 km kan lyde af meget, er det lynhurtigt at komme ind til Centralstationen i Stockholm herfra.

Hemmeligheden hedder svensk effektivitet og Arlanda Express – togforbindelsen, der bringer dig til centrum af Stockholm på kun 20 minutter, og som afgår ca. 4 gange i timen.


Tid til overs i lufthavnen

Stockholm Lufthavn er en moderne lufthavn med alle bekvemmeligheder. Du finder et stort udvalg af caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Apoteker, banker, hoteller og konferencecentre findes i den del af Arlanda Lufthavn, som kaldes SkyCity. SkyCity finder du mellem terminal 4 og 5.

 

Sådan finder du rundt i terminalerne

Stockholm Lufthavn har 4 terminaler, som ligger i forlængelse af hinanden. Det tager ca. 5 minutter at komme fra den ene terminal til den næste.

Terminal 2: Gate 61-73 (internationale flyvninger)
Terminal 3: Gate 51-59 (indenrigsfly)
Terminal 4: Gate 30-44 (indenrigsfly)
Terminal 5 : Gate 1-10, 11-24 samt F26-F69 (internationale flyvninger)


Lufthavnsbusser

I Stockholm Arlanda Airport kan du rejse gratis med lufthavnsbusser, som kører inde i lufthavnsområdet. De kører til hoteller i lufthavnen, biludlejning eller til lufthavnens parkeringsområder, der ligger lidt væk fra terminalerne. Du kan også tage lufthavnsbusser til byen, de afgår hvert kvarter, og rejsen tager ca. 40 minutter. 

 

Transport 

Arlanda Express – den hurtige vej til centrum

At rejse med tog er oftest den hurtigste og mest behagelige måde, at komme til og fra Stockholm Arlanda Airport. Arlanda Express er hurtigtoget, der går non-stop mellem Stockholm og lufthavnen, og turen tager kun 20 minutter. I lufthavnen kan du købe billetter til højhastighedstoget ved informationsskranker eller fra billetautomaterne, som er placeret ved siden af de rulletrapper og elevatorer, der fører ned til stationen. 

 

Flygbussarna

Tag med Flygbussarna fra Arlanda til centrum. Turen tager ca. 45 min. Husk at du desuden optjener EuroBonus-point, når du køber billetten på nettet eller i Flygbussarnas app.
 

Taxa

Taxaer kan findes uden for alle terminaler i Stockholm Arlanda Airport. De fleste taxaselskaber tilbyder en fast pris - hvis du vil vide, hvad turen kommer til at koste, så spørg om prisen på forhånd.

Billige flybilletter til Stockholm

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

Fly til Sverige
RejseforsikringFlere SAS-destinationer