Fly til Stockholm

We are travelers.

SAS flyver til Stockholm i Sverige eller fra/via Oslo eller København (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Stockholm – book nu

Reservér i god tid hos SAS, og du vil få endnu billigere flyvninger. Få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookede billetter. Bare book lige så snart, du får øje på et godt tilbud, og beslut dig senere, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Stockholm med dine børn. Hos SAS finder du børneflybilletter med op til 90% rabat for at gøre det mere overkommeligt at rejse din familie.

fly til Stockholm, og glæd dig til en charmerende tur til skærgården

Stockholm er en by, der breder sig over 14 øer og er en del af et omfattende øhav i Østersøen. Denne imponerende by er farverig og kendt for sine ikoniske kødboller, kongelige palads og den nordiske gamle by.

Når du ikke tjekker byens maritime historie ud på Vasa-museet, er du sikkert i gang med at nye de lange sommerdage i Djurgården, et spektakulært grønt område i midten af byen.

Listen over ting at lave i Stockholm er lang, og der er noget for enhver.

Stockholm

Sveriges hovedstad Stockholm er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Gør dig parat til at prøvesmage det lokale køkken, slentre nedad hyggelige brostensgader og tage billeder af Gamla Stan (den gamle by).

Flyv med SAS til lufthavnen Stockholm Arlanda, og du vil være parat og ivrig efter at opleve Stockholm veludhvilet og afslappet.

Stockholm Arlanda

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Stockholm

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse med vores SAS kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stockholm. Ekstra fordele er afhængigt af flyveruten og rejseklassen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud