Fly til Stockholm

Sveriges hovedstad Stockholm er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Gør dig parat til at prøvesmage det lokale køkken, slentre nedad hyggelige brostensgader og tage billeder af Gamla Stan (den gamle by).

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Stockholm i Sverige eller fra/via Oslo eller København.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Stockholm

Book i god tid hos SAS, og du vil få endnu billigere flyvninger. Få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookede billetter. Bare book lige så snart, du får øje på et godt tilbud, og beslut dig senere, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Stockholm med dine børn. Hos SAS finder du børneflybilletter med op til 90% rabat for at gøre det mere overkommeligt at rejse din familie.

Fly til Stockholm, og glæd dig til en charmerende tur til skærgården

Stockholm er en by, der breder sig over 14 øer og er en del af et omfattende øhav i Østersøen. Denne imponerende by er farverig og kendt for sine ikoniske kødboller, kongelige palads og den nordiske gamle by.

Når du ikke tjekker byens maritime historie ud på Vasa-museet, er du sikkert i gang med at nye de lange sommerdage i Djurgården, et spektakulært grønt område i midten af byen.

Listen over ting at lave i Stockholm er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Stockholm</em>

Flyv med SAS til lufthavnen Stockholm Arlanda, og du vil være parat og ivrig efter at opleve Stockholm veludhvilet og afslappet.

Stockholm Arlanda

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Stockholm

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse med vores SAS kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stockholm. Ekstra fordele er afhængigt af flyveruten og rejseklassen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.