søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Stockholm i Sverige eller fra/via Oslo eller København (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Stockholm – book nu

Reservér i god tid hos SAS, og du vil få endnu billigere flyvninger. Få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookede billetter. Bare book lige så snart, du får øje på et godt tilbud, og beslut dig senere, om du vil rejse. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Stockholm Arlanda lufthavn (ARN)
  • cl--credit Valuta: Svenske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Svensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Stockholm med dine børn. Hos SAS finder du børneflybilletter med op til 90% rabat for at gøre det mere overkommeligt at rejse din familie.  

fly til Stockholm, og glæd dig til en charmerende tur til skærgården  

Stockholm er en by, der breder sig over 14 øer og er en del af et omfattende øhav i Østersøen. Denne imponerende by er farverig og kendt for sine ikoniske kødboller, kongelige palads og den nordiske gamle by. 

Når du ikke tjekker byens maritime historie ud på Vasa-museet, er du sikkert i gang med at nye de lange sommerdage i Djurgården, et spektakulært grønt område i midten af byen. 

Listen over ting at lave i Stockholm er lang, og der er noget for enhver.   

Udsigt over Stockholm i Sverige
  • Besøg Stockholms øhav
  • Weekend i Stockholm
  • Besøg dem gamle by i Stockholm

Altid inkluderet på din rejse til Stockholm

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse med vores SAS kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stockholm. Ekstra fordele er afhængigt af flyveruten og rejseklassen

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Vores populære loyalitetsprogram EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus vil du optjene point, hver gang du flyver med SAS eller vores partnere i Star Alliance. Dine point kan senere bruges til at betale for en ny rejse, opgradere, leje en bil og meget mere. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Stockholm

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Stockholm