LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til København

  Fly til København

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL OG FRA KØBENHAVN: 23 KG BAGAGE PÅ SAS GO, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Om du er på en kort eller lang flyvning, kan vi godt lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis giver vi dig mulighed for at downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til eller fra København direkte på mobilen.

   

  København

  sas.dk kan du nemt finde en afgang til Københavns Lufthavn, der passer dig. Vi har op til 5 daglige afgange Århus–København, op til 9 daglige afgange Aalborg–København og op til 5 daglige afgange Billund–København.

  Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS. Check ind online, vælg dit eget sæde ombord og medbring 23 kg bagage uden beregning på SAS Go. Du kan også frit medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

  Skulle du have brug for at parkere din bil under rejsen, så er det muligt her på sas.dk at bestille parkering i Københavns Lufthavn.

   

  Seværdigheder i København

  Med fly til København kan du opleve rigtig mange spændende seværdigheder. Besøger du København, er Den Lille Havfrue et must, som bare må med på listen over steder, der skal ses. Denne statue blev opført på Langelinie i Københavns Havn tilbage i år 1993 og er i dag Københavns varetegn.

  FLERE END 100 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL OG FRA KØBENHAVN

  Vi flyver til og fra Københavns Lufthavn (CPH) - vores knudepunkt i Danmark. Vi har dagligt flere hundrede flyafgange til og fra København - indenrigs som internationale. Bor du i Jylland, kan du nemt flyve til det store udland fra Billund, Aarhus eller Aalborg ved at flyve via København. Med en flyvetid på ca. 30-50 min. kan du hurtigt være fremme i Københavns Lufthavn, hvad enten du rejser til København for arbejde eller fornøjelse.

  Få praktisk information om København Lufthavn

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL KØBENHAVN 

  Du kan spare både tid og penge ved at flyve til København. Du kan altid rejse billigt til København med os med de billige billetter på sas.dk. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på siden: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til København – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Københavns Lufthavn

  Københavns Lufthavn ligger i Kastrup på Amager ca. 8 km. for Københavns centrum. Lufthavnen er den skandinaviske hovedlufthavn og desuden SAS’ hovedlufthavn. Fra Københavns Lufthavn er der direkte flyruter til ca. 140 destinationer over hele verden, og hvert år passerer over 20 mio. mennesker igennem lufthavnen. Københavns Lufthavn er altså en kæmpemæssig levende organisme, hvor mere end 20.000 ansatte hver dag forsøger at yde den bedst mulige service til lufthavnens mange rejsende.

   

  Kunst og arkitektur i Københavns Lufthavn

  Københavns Lufthavn er en af verdens flotteste lufthavne. Lufthavnen er indrettet med øje for god arkitektur og kvalitet, og lufthavnen er meget meget ren og rolig. I store dele af Københavns Lufthavns transitområde er gulvet belagt med smukke trægulve i stedet for det mere traditionelle valg linoleum. De smukke trægulve giver en eksklusiv følelse og en varm glød til lufthavnens stilrene design i stål og glas. Lufthavnen byder også på små kunstoverraskelser i form af skulpturer og malerier så hold øjnene åbne – der er mere at kigge på, end man skulle tro.

   

  Mad og shopping

  Københavns Lufthavn har et stort og indbydende shoppingområde med mange forskellige slags butikker. Udover de traditionelle tax-free-butikker, der sælger parfume og kosmetik, spiritus, slik og cigaretter, findes der bl.a. skobutikker, tøjbutikker med dansk og udenlandsk mode, legetøjsbutikker og butikker med boligtilbehør. I Københavns Lufthavns shoppingområde kan man let få brugt ventetiden på at købe lækre varer eller blot se sig omkring i de mange spændende butikker. I det store transitområde ligger der desuden også flere spisesteder, hvor man kan få stillet sin sult, inden flyet går i luften.

   

  FLY AARHUS KØBENHAVN

  Har du forretninger eller familie i både øst og vest? Vi gør det nemt og bekvemt for dig at komme fra den ene ende af landet til den anden.

   

  Vi flyver til tiden

  SAS har flere flyafgange om dagen mellem København og Aarhus, og vi ved, at der ofte er nogen, der venter på dig i den anden ende. Derfor gør vi vores yderste for altid at flyve til tiden. SAS er i toppen blandt verdens mest punktlige flyselskaber – vi flyver efter både den store og den lille viser.

   

  Check ind hjemmefra

  Check ind og vælg sæde hjemmefra, sæt dig til rette med dagens avis i App'en og gratis te eller kaffe, og du er så godt som fremme. Flyveturen varer ca. 45 minutter. Søg i lavpriskalenderen her på sas.dk, og find masser af billige billetter til vores mange fly mellem København og Aarhus.

  Aalborg-København med SAS!

  Rejs med SAS fra Aalborg til København nemt og bekvemt. SAS har mange daglige afgange fra Aalborg, og med en rejsetid på kun 45 minutter, sparer du masser af tid. Benyt dig af SAS-fordele som online check-in hjemmefra og bagagedrop og spar yderligere tid, så du kan bruge tiden i København!

   

  Oplev hovedstaden!

  København er en rigtig storby med masser af kulturoplevelser, natteliv og shoppingmuligheder. Besøg et af Københavns mange museer – Statens Museum for Kunst, Nationalmuseet, Frihedsmuseet, Glyptoteket… Mulighederne er uendelige og der er noget både for de kunstinteresserede og historieinteresserede. De bedste shoppemuligheder findes i de små gader – i Latinerkvarteret og i området omkring Sankt Hans torv på Nørrebro kan man finde et væld af spændende og trendy butikker med design, musik og brugskunst.

   

  Brokvartererne

  København består af indre by og brokvartererne, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, og så naturligvis Christianshavn og Frederiksberg. Det er værd at bruge noget tid på at udforske kvartererne udenfor indre by, da de ofte byder på helt anderledes og spændende oplevelser. Brokvartererne er forskellige – Nørrebro er multietnisk og ungt, Østerbro er pænt og stiligt og Vesterbro er hipt og superdynamisk. Christianshavn er idyllisk med kanaler og caféer og er desuden også hjemsted for fristaden Christiania. Frederiksberg er en by i byen – grøn og luftig med parker og masser af butiksliv. Hvert kvarter er unikt med sine egne butikker, beboere og stemning.

   

  Grønne åndehuller

  Forår og sommer betyder udeliv i København. Københavnerne valfarter til parker og havnebade for at slappe af og nyde det gode vejr i grønne omgivelser. I indre by er Kongens Have, Fælledparken og Østre Anlæg favoritter. Her nyder tusindvis af Københavnere hver sommer sol, is og sommerstemning. Er det badevejr, så tag et smut forbi det populære havnebad på Islands Brygge eller tag toget nordpå til Charlottenlund strandpark.

  turistinformation

  København er Danmarks hovedstad. Den ligger på Sjælland og Amager ved Øresund mellem Sverige og Danmark. København har meget hygge at byde på og er en charmerende by med spændende mennesker og miljøer.

   

  Shopping

  Byen er et shopping-eldorado, og her finder du det meste. Alt fra små boder til store kendte stormagasiner som: Magasin du Nord og Illum. Kendte "danskere" er Royal Copenhagen-porcelæn, Holmegård-krystal og Georg Jensen-sølvtøj.

   

  Mad

  Når du har handlet færdig, kan du tage en tur til havnen. Her finder du en mængde restauranter med spændende menuer, godt øl og selvfølgelig dansk smørebrød.

   

  Seværdigheder

  Tivoli, Strøget og Nyhavn er et must, når du besøger København. Derudover er byens symbol "Den lille havfrue" samt Amalienborg slot, hvor kongefamilien bor også et besøg værd. På Ny Carlsberg Glyptotek findes en flot samling af græsk, egyptisk, etruskisk og romersk kunst. Byen har en bred vifte af kulturtilbud med mange muligheder.

  I København kan du se opsætninger på Det kongelige Teater, opleve en symfonikoncert i Tivoli eller at se de pragtfulde samlinger af kunsthåndværk på Kunstindustrimuseet. Er børnene med, kan I besøge Eksperimentariet i Hellerup et stykke udenfor byen. Her kan man studere alt fra kødædende dinosaurer til den røde planet Mars. I december er julemarkedet i Tivoli et besøg værd med tusinder af lys, som lyser om kap med juletræer og stjerner.

   

  Transport

  Lufthavnsinformation (afstand til centrum er ca. 8 km)

  Taxi – Ca. 10 minutter til centrum

  Bus – Afgang ti centrum ca. hvert 5. minut

  Tog – Afgang til centrum hvert 20. minut

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik