søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til København i Danmark eller fra/via Oslo eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til København – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde en rejse til lavere priser. Få et komplet overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Så tøv ikke, hvis du finder et uimodståeligt tilbud. Book det nu, planlæg senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: København Kastrup lufthavn (CPH)
  • cl--credit Valuta: Danske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev København med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til København. 

fly til København, og se frem til en ferie fuld af kultur

København er den perfekte destination til en storbyferie, og byen tiltrækker millioner af besøgende hvert år, som alle vil opleve kulturen, traditionerne og maden. Her finder du farverige huse ved vandet, en historisk bymidte og de charmerende omgivelser ved Amalienborg. 

Når du ikke sejler ned af kanalen i en traditionel båd, besøger du måske Tivoli, ser på byens slotte eller udforsker byen til fods på de brostensbelagte gader. 

Listen over ting at lave i København er lang, og der er noget for enhver. 

Nyhavn i København
  • Weekend i København
  • Cykeltur i København
  • Udsigt over København

Altid inkluderet på din rejse til København

Hos SAS bestræber vi os på at tilbyde vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse fordele, når du flyver med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til København. 

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse og få adgang til Fast TrackSAS Lounges, gratis WiFi, (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus ligger mere af verden for dine fødder. Som medlem optjener du point, når du flyver med SAS og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i København

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om København