Fly til København

We are travelers.

SAS flyver til København i Danmark eller fra/via Oslo eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til København – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde en rejse til lavere priser. Få et komplet overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Så tøv ikke, hvis du finder et uimodståeligt tilbud. Book det nu, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev København med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til København.

fly til København, og se frem til en ferie fuld af kultur

København er den perfekte destination til en storbyferie, og byen tiltrækker millioner af besøgende hvert år, som alle vil opleve kulturen, traditionerne og maden. Her finder du farverige huse ved vandet, en historisk bymidte og de charmerende omgivelser ved Amalienborg.

Når du ikke sejler ned af kanalen i en traditionel båd, besøger du måske Tivoli, ser på byens slotte eller udforsker byen til fods på de brostensbelagte gader.

Listen over ting at lave i København er lang, og der er noget for enhver.

København

København er perfekt til en unik storbyferie, da hovedstaden ligger ved kysten og emmer af skandinavisk atmosfære. Hvis det skal være cool og skandinavisk, bør du vælge København!

Flyv med SAS til København Kastrup lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

København Kastrup lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til København

Hos SAS bestræber vi os på at tilbyde vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse fordele, når du flyver med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til København.

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, gratis WiFi, (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud