Fly til Toronto

Toronto er en by med en lang række aktiviteter, der passer til en mange forskellige interesser. Lige fra de multikulturelle samfund, som omfatter restauranter, der serverer mad fra hele verden, til de konkurrenceprægede universiteter, der imødekommer studerende med alle mulige interesser. Byen, der ofte er kendt som New York North, tilbyder den ideelle blanding af forretning, kultur og underholdning.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Toronto i Canada fra/via København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Toronto

Book din ferie til Toronto hos SAS i god tid, og så er der større chance for at få fat i en billig flybillet. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder kan bruge vores 24-timers fortrydelsesret, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Toronto med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Toronto.

Fly til Toronto og nyd den multikulturelle canadiske metropol

Besøg Toronto og se byens ikoniske horisont langs vandet, travle gader og skyhøje bygninger domineret af det 553 meter høje CN Tower. Toronto ligger i Ontario lige nord for grænsen til USA og er kendt for sin havn ved Lake Ontario, en af Nordamerikas store søer.

Toronto er et multikulturelt center, hvor næsten halvdelen af befolkningen identificerer sig som asiatisk, men er også hjemsted for en stor caribisk og afrikansk-canadisk befolkning. Hvis du leder efter en pulserende by, der har adgang til alt, bør Toronto være dit første valg.

Listen over ting at lave i Toronto er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Toronto</em>

Flyv med SAS til Toronto Pearson internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at udforske byen.

Besøg Toronto Pearson internationale lufthavns website.

Toronto er en af Canadas mest populære byer. Toronto er en pulserende, kosmopolitisk by og sine besøgende masser af historiske bygninger, betagende landskaber og fantastiske shoppingmuligheder.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Toronto

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Toronto.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste SAS-rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til SAS Lounges, Fast Track, prioriteret boarding samt måltider og snacks på din rejse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.