Fly til Bangkok

Bangkok er en by fuld af historie og kultur med sine paladser og templer, der giver et glimt af Thailands rige historie. Hvis du elsker mad, så glem ikke, at Bangkok er kendt for sit køkken, der tilbyder alt fra restauranter i verdensklasse til lækker streetfood. Byens natteliv er også berømt over hele verden, og du kan vælge mellem en bred vifte af natklubber og tagterrassebarer med fantastisk udsigt.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Bangkok i Thailand fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Bangkok

Hvis du booker din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et fuldt overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Lad dine børn opleve Bangkok. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage hele familien med på ferie i Bangkok. En by med masser af familievenlige aktiviteter.

Fly til Bangkok, og oplev en by fuld af kontraster

Thailands pulserende hovedstad har alt fra tårnhøje skyskrabere til gamle templer og travle markeder. Bangkok er et sted, hvor gammelt møder nyt, og der er masser af ting at opleve. Besøg det storslåede Grand Palace, se det berømte Wat Arun-tempel eller tag en bådtur på Chao Phraya-floden.

Fly til <em>Bangkok</em>

Flyv med SAS til Bangkok Suvarnabhumi lufthavn, og du lander i Thailand veludhvilet og klar til at udforske byen.

Besøg Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Bangkok

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bangkok.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste SAS-rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til SAS Lounges, Fast Track, prioriteret boarding samt måltider og snacks på din rejse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.