Fly til Thailand

Fra de travle gader i Bangkok til de fredfyldte strande i Phuket tilbyder Thailand et væld af oplevelser, der vil få dig til at vende tilbage for mere. Thailand er også kendt for sin naturlige skønhed, og med Krabis tårnhøje klipper og Koh Samuis smaragdgrønne farvande er landskabet simpelthen betagende. Uanset om du søger afslapning eller eventyr, har Thailand noget for enhver smag.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Thailand fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Bangkok. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo og Shanghai).

Flyv til Thailand – et land med rige kulturelle traditioner

Gamle templer, livlige festivaler og markeder er nogle af de ting, du skal være på udkig efter, når du er i Thailand. Landet er hjemsted for nogle af de smukkeste templer i verden. Besøg det majestætiske Wat Arun i Bangkok eller det hellige bjergtempel i Chiang Mai.

Glem ikke at besøge markederne, hvor du kan købe alt fra eksotiske krydderier til vintageskatte. Uanset om du er der for at få et godt tilbud eller bare nyde atmosfæren, er markederne en fantastisk måde at opdage landet på samt møde lokalbefolkningen.

Et kulinarisk eventyr

Ingen tur til Thailand ville være komplet uden at nyde det berømte thailandske køkken. En rigtig godbid for sanserne med dets fusioner af smag, der vil efterlade dig med lyst til mere. Fra den velsmagende tom yum-suppe til den cremede grønne karry er thailandsk mad et sandt kulinarisk eventyr for alle, uanset om du er vegetar, spiser kød eller elsker fisk og skaldyr.

Fly til <em>Thailand</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Bangkok med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Thailand.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.