Fly til Los Angeles

We are travelers.

SAS flyver til Los Angeles i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco , Washington D.C) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Los Angeles – book nu

Book din rejse til Los Angeles hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Besøg vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Los Angeles sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Los Angeles.

fly til Los Angeles, og glæd dig til en tur til Californien

“City of Angels” tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og har altid været et eftertragtet feriemål takket være de fantastiske strande, Hollywood glamour og et meget omtalt natteliv. Los Angeles, hjemsted for temaparker, spektakulære museer, kulturelle bygninger samt adskillige ikoniske vartegn, er en ønskeliste af oplevelser.

Hvis du ikke lige observerer himlen på Griffith Observatory eller vandrer til Hollywood-skiltet, så er det nok, fordi du går en tur ned af Hollywood Walk of Fame eller hænger ud på stranden i Santa Monica.

Listen over ting at lave i Los Angeles er lang, og der er noget for enhver.

Los Angeles

Strålende lys, berømte ansigter og vildtvoksende forstæder udgør den glamourøse by Los Angeles, og turen til Californien er ikke komplet uden at du har krydset byen af på din ønskeliste. Glæd dig til at være tæt på de rige og berømte, nyd strandvilla-livsstilen, og fordyb dig selv i en verden af TV og film.

Flyv med SAS til Los Angeles internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Los Angeles internationale lufthavn

Los Angeles, den andenstørste by i USA, er en metropol proppet med aktiviteter. Tæt på stranden finder du skønne steder i Santa Monica og Venice. Vi anbefaler, at du lejer en bil for at få det meste ud af din tur til Los Angeles.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Los Angeles

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Los Angeles.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud