søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Los Angeles i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoMiamiNew YorkSan Francisco , Washington D.C) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Los Angeles – book nu

Book din rejse til Los Angeles hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Besøg vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så book straks, planlæg senere. 

 • cl--plane-right Lufthavn: Los Angeles internationale lufthavn (LAX)
 • cl--credit Valuta: US-dollar
 • cl--clock Tidszone: PST: UTC-8/PDT: UTC-7
 • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Los Angeles sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Los Angeles.  

fly til Los Angeles, og glæd dig til en tur til Californien

“City of Angels” tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og har altid været et eftertragtet feriemål takket være de fantastiske strande, Hollywood glamour og et meget omtalt natteliv. Los Angeles, hjemsted for temaparker, spektakulære museer, kulturelle bygninger samt adskillige ikoniske vartegn, er en ønskeliste af oplevelser.

Hvis du ikke lige observerer himlen på Griffith Observatory eller vandrer til Hollywood-skiltet, så er det nok, fordi du går en tur ned af Hollywood Walk of Fame eller hænger ud på stranden i Santa Monica.  

Listen over ting at lave i Los Angeles er lang, og der er noget for enhver.

Santa Monica, Los Angeles
 • Flyv til Los Angeles med SAS
 • Flyvninger til LA
 • Strand i Los Angeles
 • Hvorfor Los Angeles?
 • Flyv SAS til Los Angeles internationale lufthavn (LAX)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Los Angeles

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Los Angeles. 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Los Angeles

Mangler du den sidste planlægning? Hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Los Angeles