Fly til Los Angeles

Strålende lys, berømte ansigter og vildtvoksende forstæder udgør den glamourøse by Los Angeles, og turen til Californien er ikke komplet uden at du har krydset byen af på din ønskeliste. Glæd dig til at være tæt på de rige og berømte, nyd strandvilla-livsstilen, og fordyb dig selv i en verden af TV og film.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Los Angeles i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Los Angeles

Book din rejse til Los Angeles hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Besøg vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Los Angeles sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Los Angeles.

Fly til Los Angeles, og glæd dig til en tur til Californien

“City of Angels” tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og har altid været et eftertragtet feriemål takket være de fantastiske strande, Hollywood glamour og et meget omtalt natteliv. Los Angeles, hjemsted for temaparker, spektakulære museer, kulturelle bygninger samt adskillige ikoniske vartegn, er en ønskeliste af oplevelser.

Hvis du ikke lige observerer himlen på Griffith Observatory eller vandrer til Hollywood-skiltet, så er det nok, fordi du går en tur ned af Hollywood Walk of Fame eller hænger ud på stranden i Santa Monica.

Listen over ting at lave i Los Angeles er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Los Angeles</em>

Flyv med SAS til Los Angeles internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Los Angeles internationale lufthavn

Los Angeles, den andenstørste by i USA, er en metropol proppet med aktiviteter. Tæt på stranden finder du skønne steder i Santa Monica og Venice. Vi anbefaler, at du lejer en bil for at få det meste ud af din tur til Los Angeles.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Los Angeles

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Los Angeles.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.