søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Los Angeles

Fly til Los Angeles

SAS åbner en helårsrute til Los Angeles fra København. Det sker i januar 2020. Indtil nu har vi fløjet ruten fra/via Stockholm til Los Angeles, men vælger at flytte ruten fra den svenske hovedstad til den danske i det nye år. 

Altid inkluderet i din flybillet til Los Angeles

Det tager ca. 11 timer og 25 minutter at flyve fra Stockholm til USA's næststørste by Los Angeles (LA) beliggende i den sydlige del af solrige Californien. Vi byder på mad og drikke ombord, og giver dig adgang til vores underholdningssystem via din egen skærm. Her finder du masser af film, serier og musik.

 

Der indgår en lang række ting i din flybillet, når du flyver til USA med os:

  • 1 x 23 kg bagage på SAS Go
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Check-in online
  • Børnerabat op til 90%
  • Mad og drikke ombord

 

Flyv til Los Angeles med SAS hver dag hele året

Flyv SAS til Los Angeles hver dag året rundt fra København eller Billund med 1–2 mellemlandinger. Vores mange daglige flyvninger gør det nemt for dig at finde en afgang, der passer ind i dine planer. I vores lavpriskalender får du nemt et overblik over priser og afgange.

Find din rejse nu

Find billige flybilletter til Los Angeles

Når du er fleksibel eller bestiller dine billetter i god tid, har du de bedste forudsætninger for at finde de billigste flybilletter i vores lavpriskalender. Når du falder over et godt tilbud kan du i øvrigt roligt slå til. Vi har 24 timers fuld fortrydelsesret, så hvis datoen alligevel ikke passer, kan du afbestille og finde en afgang, der passer bedre.

Se vores lavpriskalender

Kom godt afsted med EuroBonus 

Som medlem af EuroBonus kan du starte din rejse med at slappe af i vores lounge i lufthavnen. Her finder du både aviser samt mad og drikke, så du har god mulighed for at lade op og nyde din tur allerede før du boarder.

Derudover har du som EuroBonus-medlem mulighed for at optjene point, blandt andet når du køber flybilletter, som du kan bruge på at betale for nye flybilletter, billeje og meget andet.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus

Los Angeles Lufthavn 

Los Angeles Lufthavn er en af de travleste lufthavne i verden, og du kan godt forvente at skulle bruge ekstra tid på at finde rundt i den store lufthavn. Hvert år passerer over 70 000 000 passagerer lufthavnen. Du finder alt hvad du skal bruge af spisesteder og butikker i lufthavnen, så selv hvis du er i god tid, kommer du ikke til at kede dig. 
 

Transport til og fra Los Angeles Lufthavn

Los Angeles Lufthavn ligger relativt langt fra centrum af byen. Heldigvis er der gode transportmuligheder mellem byen og lufthavnen. Uanset hvor i byen, din slutdestination er, kan du finde en bus, der stopper der. Bussystemet kan godt være lidt svært at finde rundt i, så spørg dig frem, hvis du er i tvivl. Hvis du hellere vil køre med metro, kan du tage en gratis shuttle fra lufthavnen, som kører dig til metrostationen. Endelig kan du naturligvis også tage en taxa fra lufthavnen til byen. Det er dyrere end offentlig transport, men stadig billigere end i mange europæiske storbyer. 
 

Biludlejning i Los Angeles Lufthavn

Der er selvfølgelig også mulighed for at leje en bil i Los Angeles Lufthavn. Biludlejningsfirmaerne ligger ikke i selve lufthavnen, men du kan blive hentet af en shuttle, der kører dig hen til det sted, du kan hente din bil.

Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil på forhånd, så den er klar, når du kommer. Så er du sikker på, at du har en bil til rådighed, uanset hvilket tidspunkt på døgnet, du lander.

Find din udlejningsbil

Kontakt:

Los Angeles International Airport

1 World Way

Los Angeles

CA 90045

Tlf.: +1 (855) 463-5252

Hjemmeside 
 

Transport i Los Angeles

Det offentlige transportsystem i Los Angeles fungerer rigtig godt. De seks metrolinjer tager dig vidt omkring i byen og omegnen af Los Angeles, godt suppleret af de mange buslinjer. Det er desuden relativt billigt at køre i metro og bus i Los Angeles, og der findes både dagsbilletter og ugebilletter, hvilket kan være den billigste løsning, hvis du påtænker at bruge den offentlige transport meget. Derudover gives der rabat til studerende, ældre, børn og handikappede.

Mere om offentlig transport i Los Angeles
 
 

Los Angeles – drømmenes by

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er blandt de ting, de fleste besøger, når de rejser til Los Angeles. Los Angeles har en spansk/mexicansk fortid, og begyndelsen på byen kan dateres tilbage til 1781, hvor landsbyen “El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles del Río de Porciúncula” blev grundlagt.

Los Angeles er blandt andet kendt for sin massive indflydelse på musik- og filmindustrien, hvor kælenavnet ”Drømmenes by” henviser til de mange håbefulde musikere, skuespillere og skuespillerinder, der drømmer om at få deres store gennembrud i Hollywood.

En by på størrelse med Los Angeles er naturligvis ikke kun glimmer og glamour, og der er mange interessante bydele at besøge, ud over de mest kendte. Derudover findes der også et væld af gode spisesteder og hyggelige caféer, som byder på alt, hvad hjertet begærer.

Bestil din drømmerejse nu

Inspiration til din rejse

Vigtige råd før din USA-rejse

Før din rejse til USA er der nogle ting, du skal tænke på, som f.eks. adressen den første nat, samt at du har brug for en indrejsetilladelse, et såkaldt ESTA.

 

Børnerabat på flybilletter

Vis dine børn verden med vores børnerabat. Børn under 2 år får op til 90% i børnerabat på flybilletter, hvis de sidder på skødet under flyrejsen. Børn mellem 2 og 11 år får op til 25% i rabat. Hvis du ønsker at få et sæde til dit barn på under 2 år, er prisen den samme som for børn mellem 2 og 11 år.

Mere om at rejse med børn

Oplev fordelene med SAS Plus

Flyver du langt, kan det være skønt med lidt ekstra komfort. Vælger du en SAS Plus-billet, får du endnu mere benplads og et bredere sæde. Desuden giver det dig også adgang til Fast Track i København, som er den hurtigste vej gennem sikkerhedskontrollen, samt Lounge-adgang i København og Stockholm, hvor der er hurtig internetopkobling, mad og drikkevarer. Ombord på flyet får du serveret mad og drikke, du har gratis sædevalg, Fast Track, SAS Lounge (København) og meget mere.

Mere om SAS Plus

Fakta Los Angeles

Valuta: Amerikanske dollars

Tidsforskel: -9

Sprog: Engelsk  

 

Den amerikanske ambassade: 

Dag Hammarskjölds Allé 24 

2100 København Ø

Tlf.: +45 33 41 71 00

Hjemmeside

Det danske konsulat i Los Angeles: 

5849 Uplander Way 

Culver City, CA 90230

Tlf.: +1 (310) 645-0540

 


Øvrigt

Fly til USA
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer