Fly til Washington

We are travelers.

SAS flyver til Washington D.C i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og San Francisco) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Washington – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Du kan få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde det.

Rabatbilletter for børn

Oplev Washington med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Washington.

fly til Washington, og glæd dig til en tur til hovedstaden

Washington D.C tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og er kendt verden over for dens neoklassiske bygninger, mindesmærker og imponerende museer.

Hvis du ikke lige besøger det legendariske hjem for Senatet i USA eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og ved Washington Monument, så er det nok, fordi du går en tur ned ad Washington Mall for at besøge Smithsonian og Det Hvide Hus.

Listen over ting at lave i Washington er lang, og der er noget for enhver.

Washington

Washington D.C er ikke bare en hovedstad, den er også en kendt kulinarisk hovedstad for gastronomiske lækkerier og nogle af de bedste restauranter i USA. Udover maden, så er denne by proppet med monumenter og mindesmærker, spændende kvarterer og storslået arkitektur. Du vil ikke blive skuffet, uanset om det er første eller tiende gang, du besøger hovedstaden.

Flyv med SAS til Dulles internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Dulles internationale lufthavn

Der er rigtig meget at se og gøre i Washington DC. Du vil opleve Washington i et smukt lyserødt skær, hvis du besøger byen om foråret, når kirsebærtræerne blomstrer. Men Washington er en fantastisk by hele året på grund af de mange butikker og restauranter, der serverer lækker mad. Washington DC er et besøg værd for alle rejsende.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Washington

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Washington.

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan uden videre opgradere din billet til den næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding og gratis WiFi (hvis tilgængeligt).

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud