Fly til Washington

Washington D.C er ikke bare en hovedstad, den er også en kendt kulinarisk hovedstad for gastronomiske lækkerier og nogle af de bedste restauranter i USA. Udover maden, så er denne by proppet med monumenter og mindesmærker, spændende kvarterer og storslået arkitektur. Du vil ikke blive skuffet, uanset om det er første eller tiende gang, du besøger hovedstaden.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Washington D.C i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og San Francisco.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Washington

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Du kan få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde det.

Rabatbilletter for børn

Oplev Washington med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Washington.

Fly til Washington, og glæd dig til en tur til hovedstaden

Washington D.C tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og er kendt verden over for dens neoklassiske bygninger, mindesmærker og imponerende museer.

Hvis du ikke lige besøger det legendariske hjem for Senatet i USA eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og ved Washington Monument, så er det nok, fordi du går en tur ned ad Washington Mall for at besøge Smithsonian og Det Hvide Hus.

Listen over ting at lave i Washington er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Washington</em>

Flyv med SAS til Dulles internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Dulles internationale lufthavn

Der er rigtig meget at se og gøre i Washington DC. Du vil opleve Washington i et smukt lyserødt skær, hvis du besøger byen om foråret, når kirsebærtræerne blomstrer. Men Washington er en fantastisk by hele året på grund af de mange butikker og restauranter, der serverer lækker mad. Washington DC er et besøg værd for alle rejsende.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Washington

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Washington.

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan uden videre opgradere din billet til den næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast Track, SAS Lounges og prioriteret boarding.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.