søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Washington

Fly til Washington

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Washington

Velkommen om bord på vores fly til den amerikanske hovedstad. Din rejsetid er ca. 9 timer. Vi flyver vi dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Washington D.C.

 Inkluderet i din flybillet: 

• 1 x 23 kg bagage (SAS Go)
• Online check-in
• Sædevalg i forbindelse med check-in
• Mad og drikke ombord
• Op til 90% børnerabat
• 24 timers fortrydelsesret

Fly til Washington

USAs hovedstad kaldes i daglig tale Washington DC (District of Columbia) - ofte for at undgå forveksling i forhold til staten Washington, der ligger på den amerikanske vestkyst. (Vil man rejse med fly til Washington State, skal man rejse til Seattle).

At gå rundt i Washington DC, navnlig i området omkring The Washington Monument, er som at gå rundt i en filmkulisse. Og det er da også en enestående oplevelse at se de berømte monumenter in real life. Derudover kan Washington DC byde på en række af verdens allerbedste museer, hvoraf en stor del har gratis adgang.

Selvom Washington DC i sig selv har meget at byde på, vælger mange USAs hovedstad som et glimrende udgangspunkt for en rundrejse i Nordamerika.

Få gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk information under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Washington – tilmeld dig EuroBonus gratis

Billige flybilletter til Washington fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly København-Washington

SAS har 5 ugentlige direkte fly-afgange København-Washington med ankomst i Washington Dulles Airport. Turen tager ca. 8 timer. Du kan også vælge at flyve via New York og flyve videre til Washington Dulles.

 

Daglige flyafgange fra København til Washington

Vi flyver fra København til Reagan International eller Dulles International Airport i Washington (WAS) de fleste af ugens dage. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Washington.

Vælg mellem op til 2 daglige afgange til Washington. Fra Washington Dulles lufthavnen er der 42 km til centrum af Washington D.C. Transportmulighederne – bl.a. med bus – er mange, ligesom du naturligvis kan springe i en taxi ind til centrum.

transport

Washington Dulles Lufthavn ligger 42 kilometer vest for den amerikanske hovedstad Washington D.C.

Øvrigt

Fly til USA
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer