søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Washington D.C i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York og San Francisco) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Washington – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Du kan få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde det. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Dulles internationale lufthavn (IAD)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Washington med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Washington.  

fly til Washington, og glæd dig til en tur til hovedstaden 

Washington D.C tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og er kendt verden over for dens neoklassiske bygninger, mindesmærker og imponerende museer.

Hvis du ikke lige besøger det legendariske hjem for Senatet i USA eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og ved Washington Monument, så er det nok, fordi du går en tur ned ad Washington Mall for at besøge Smithsonian og Det Hvide Hus.  

Listen over ting at lave i Washington er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Washington
  • Hvorfor Washington?
  • Flyv med SAS til Dulles internationale lufthavn (IAD)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Washington

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Washington.

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan uden videre opgradere din billet til den næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding og gratis WiFi (hvis tilgængeligt). 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly.  Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Washington

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Washington