LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til Washington

  Fly til Washington

  Fly fra København til Washington

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Washington: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Velkommen om bord på vores fly til den amerikanske hovedstad. Din rejsetid er ca. 9 timer. Vi flyver vi dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Washington D.C.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Washington direkte på mobilen.

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København!

   

  Fly til Washington

  USAs hovedstad kaldes i daglig tale Washington DC (District of Columbia) - ofte for at undgå forveksling i forhold til staten Washington, der ligger på den amerikanske vestkyst. (Vil man rejse med fly til Washington State, skal man rejse til Seattle).

  At gå rundt i Washington DC, navnlig i området omkring The Washington Monument, er som at gå rundt i en filmkulisse. Og det er da også en enestående oplevelse at se de berømte monumenter in real life. Derudover kan Washington DC byde på en række af verdens allerbedste museer, hvoraf en stor del har gratis adgang.

  Selvom Washington DC i sig selv har meget at byde på, vælger mange USAs hovedstad som et glimrende udgangspunkt for en rundrejse i Nordamerika.

  Fly København-Washington

  SAS har 5 ugentlige direkte fly-afgange København-Washington med ankomst i Washington Dulles Airport. Turen tager ca. 8 timer. Du kan også vælge at flyve via New York og flyve videre til Washington Dulles (IAD).

  Det Hvide Hus

  Snyd ikke dig selv for et besøg i Det Hvide Hus, hvor der er mange spændende ture, man kan tage. En rundtur i selve bygningen eller måske en tur i den flotte have?

  Lincoln Memorial

  Mindestatuen over Abraham Lincoln er bestemt et besøg værd. En marmortrappe fører én op til den næsten 6 meter høje statue af den berømte præsident. Den berømte tale Gettysburg Address indgraveret på væggen.

  Capitol Hill

  Byens mange monumenter er umulige at komme udenom. Capitol Hill er et must. Tag metroen til Capitol South - vær i god tid for køen bliver hurtigt lang!

  Washington Monument

  USAs første præsident George Washingtons monument stod færdigt i 1885 - byggeriet havde stået på i intervaller siden 1848. Monumentet måler næsten 170 meter, og man kan komme helt op i toppen ad en trappe eller med elevator.

  Leder du efter billige flybilletter til Washington fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Daglige flyafgange fra København til Washington

  Vi flyver fra København til Reagan International eller Dulles International Airport i Washington (WAS) de fleste af ugens dage. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Washington.

  Vælg mellem op til 2 daglige afgange til Washington. Fra Washington Dulles lufthavnen er der 42 km til centrum af Washington D.C. Transportmulighederne – bl.a. med bus – er mange, ligesom du naturligvis kan springe i en taxi ind til centrum.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Washington.

  turistinformation

  USAs hovedstad, Washington DC, kaldes også "marmorbyen". Den møder sine gæster med brede gader og marmorbelagte monumenter. DC står for "District of Columbia". Byen ligger på USAs østkyst og skal ikke forveksles med staten Washington, der ligger i det nordvestlige Amerika.

  Washington er mere end bare flotte monumenter, Det Hvide Hus og nogle af verdens flotte museer. Det er også en livlig studenterby med et rigt udvalg af kulturelle tilbud, der er med til at gøre Washington til et af de mest interessante rejsemål i Nordamerika.

   

  Seværdigheder i Washington

  • Capitol – Kongresbygningen, som blev opført i 1793, er den mest berømte bygning i Washington
  • Det Hvide Hus – præsidentens residens er også verdenskendt. I dele af bygningen kan du få en guidet tur, men det mest omtalte rum, Det ovale kontor, er lukket for turister
  • Washington Monument – et 166 meter højt monument, som er verdens højeste murkonstruktion stod færdig i 1884. Her kan man tage elevatoren til toppen og nyde udsigten ud over byen
  • Lincoln Memorial – et slags tempel med en 5,7 meter høj statue af Abraham Lincoln, USAs 16. præsident
  • Vietnam Veterans Memorial – en mur af poleret granit med navne på kvinder og mænd, der blev dræbt eller forsvandt under Vietnamkrigen. Listen er på hele 58.191 personer.

  Der er en masse museer i Washington. Mange af dem er gratis at besøge - der i blandt National Zoo, National Air and Space Museum og National Museum of Natural History. I Library of Congress finder du verdens største samling af bøger, kort og dokumenter. Der er også gratis rundvisning på The Washington Post hver mandag – en af USAs mest toneangivende aviser.

  I centrum af byen ligger The Mall – en stor græsplæne omkranset af kendte bygninger, bl.a. Det Hvide Hus. Det er let at orientere sig i byen, måske fordi det ikke er lovligt at bygge noget, der er højere end Washington-monumentet. Derfor har byen ikke en eneste skyskraber.

   

  Byliv

  Bylivet i Washington blomstrer mest i den gamle bydel Georgetown. Hovedgaden M Street er et eldorado til shopping og gourmetoplevelser.

  transport

  Washington Dulles Lufthavn ligger 42 kilometer vest for den amerikanske hovedstad Washington D.C.

  Tog

  Der er ingen togforbindelse mellem centrum og lufthavnen, men Washington Flyer-busserne forbinder lufthavnen med undergrundsbanerne.

  Bus

  Der er adskillige muligheder for at komme med bus til Washington. MetroBussen (tlf: +1(0)202 638-3780) har en servicebus der kører mellem lufthavnen og centrum af byen. Washington Flyer busserne kører til metrostationen West Falls. Desuden, er der taxa mini-busser, som du kan dele med andre passagerer. Disse kører til alle ønskede destinationer i Washington.

  Greyhound forbinder Dulles Lufthavn med adskillige destinationer i Virginia (Warrenton, Culpepper, Charlottesville, Lynchburg, Roanoke, Winchester og Harrisonburg).

  Taxa

  Det er kun taxaer fra Washington Flyer (tlf: +1(0)703 661 6655) der må køre til/fra Dulles Lufthavn. En tur til Washington tager ca. 30 - 60 minutter og koster $50.00 - $60.00. Du kan betale med kreditkort.

  Rejsetips om Washington indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Washington er bare fantastisk i foråret med udsprungne kirsebærtræer, Det hvide Hus og Arlington Kirkkegården!

  Lars E.

   

  Bare det, at gå på The Mall i Washington er i sig selv fantastisk. Start ved Capitol og gå på museerne langs hele ruten og i mindeparkerne for World War 2 og Koreakrigen er så fascinerende og smukt, så det bevæger en. Når man når Lincoln mindesmærket, kan man fortsætte over Mindernes bro til Arlington kirkegården for at se f.eks. familien Kennedys grav og se på de enkle, men alligevel informative gravkors. Måske er man heldig at opleve en begravelse, hvor kisten køres på en hestefortrukken lavet og hvor soldaterne afgiver skud efter højtideligheden. Om sommeren er der et dejligt gårdmiljø i Ronald Reagan Institute, hvor man kan sidde og nyde maden fra flere salgssteder. The Old Postoffice er også et besøg værd. Her kan man spise og måske være heldig, at der er frokostkoncert. En tur op i tårnet er et vigtigt programpunkt. Her har man hele byen liggende for sine fødder.

  Rikke F.

   

  Georg Washingtons hus en lille times kørsel ned af portomac floden.

  Steen T.

   

  Lej en bil og kører til Skyline Drive i Virginia. Fantastisk smukke farve i efterår når træerne skifter!

  James D.   Kultur og museer

  Man kan klare Washington på en dag. Alle de store kulturelle seværdigheder inkl. Smithsonian ligger omkring Pennsylvania Avenue, hvor man ydermere har Det hvide Hus i den ene ende og Capitol i den anden. Se Uafhængihedserklaringen eller besøg Museet for amerikanske præsidenter eller News Museum på Penn. Ave. Det er en kæmpe oplevelse. Derudover kan man shoppe centralt i Metro mall, hvor subwayen går til og fra, og der er gode og billige spisesteder inkl. en Starbucks i nabolaget. Det hele kan klares i gåafstand, og der er fin skiltning med alle seværdigheder. Jeg tog 200 billeder sidste gang jeg gik ned af Penn. Ave

  Søren P.

   

  Washington Dc er bare det bedste sted at gå på muserum,det er ofte helt gratis og af spændene steder for hele familien kan nævns et meget spændene Air space muserum med alt fra rumkapsler til små fly samt måne steen. Der findes desuden også mange skønne kunst museer ,så der er virkelig noget at se på.

  Britt

   

  Besøg Newseum. i washington DC. Man kan bruge timer til at se. læse, blive klogere og få lyst til at vide mere om alt. En fantastisk museumoplevelse, for alle.

  Paola V.

   

  Washington DC er verdens bedste museumby. Her er der museer til stort set alt: til tekstiler, perler, oldtiden, samtid (contemporary art), til kvinder, ja såmænd et museum om den amerikanske pressehistorie. Den forholdsvis nylig åbnet (sidste år i den sene forår) Newseum kræver ihvartfald flere timer hvis man skal nå at se hvad der bydes på hele 6 sale! For børnefamilier skal man nok budgetter et par dage for at nå Smithsonians mange institutioner der byder på oplevelser efter oplevelser. Toppen for mig er Natural History Museum der har alt mit hjerte begærer, dvs. fossiler, sten, metaller, planter, dyreriget -ja dinosaurer i rigelig mål! Hele universets vidunderlige systemer, planeter, stjerner, solen. Man kan går kilometre, og læser endnu flere kilometer af tekst man kan blive klog på, osgå for de små... Den amerikansk hovedstad har også udendørs museer for de militær interesserede men så skal man være kørende selvom specielle busser henter besøgende fra visse metro stationer. Jeg har besøgt Washington DC årligt siden århundredesskiftet pga. familie forbindels, dog kun en uge ad gangen. Og jeg er knap nået til min første dusin! og der kan være et hundrede jeg endnu ikke har besøgt. Indrømmet, det er ikke så interessant at vide hvor mange der er. Beliggenhed af de vigtigste er lige omkring The Mall som er arealet der strækker fra Capitol (deres Folketing) til Lincoln Memorial. For mig handler det om at går i dybden med det par jeg kan nå i min årig uge in DC. Når den er som regel i den uge hvor kirsebærtræerne er på toppen i den årlig Cherry Blossom Festival, ja så er det næsten synd at være indendørs. Men sådan er Washington DC. I April måned er den simpelthen den smukkeste hovedstad i hele verden. Det spiller ingen rolle om man er indendørs eller udendørs.Det giver så megen glæde bare at gå fra den ene særverdighed til den anden. Den byder den besøgende så meget uden at være så dyrt som New York. Alle museer på nær et par, f.eks. Newseum som koster 18 dollars per person, har GRATIS ADGANG. Nyd Washington DC, især nu hvor manden i Det Hvide Hus er en sortmand med integritet og vision og hedder Barack Hussein Obama. Amerika er et bedre sted i dag end nogensinde, og Washington DC er sit udstillingsvindue. NB: Man tager en bus til nærmest metrostation, Rossly. Metrosystemet som er meget overskuelig, er også billigt i forhold til New Yorks subway eller London's tube: 3.50 dollars i gennemsnittet og man sparer mere med døgn- og andre slags turistisk ebilleter.

  Filomenita M.

  Rejs med børn

  Washington: Når du skal rejse langt og ikke ønsker at have et barn på skødet i 8 timer, så tag autostolen med. Barnet sidder sikkert og godt, kender stolen i forvejen, og I kan tilmed bruge stolen, når I kommer frem til en lejebil !

  Klaus M.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik