LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til Chicago

  Fly til Chicago

  Flyv direkte til Chicago med SAS

  SAS flyver dig til Chicago dagligt, og flyveturen tager 8-9 timer. Chicago er en af USAs mange berømte byer - blandt andet som hjemby for Barack Obama og Al Capone. Brug eventuelt byen som udgangspunkt for en rundrejse i USA. Det er billigt at leje bil - og så er drenge-drømmen ikke langt væk. Find billige flybilletter til Chicago og USA på sas.dk og din rejse kan begynde!

  Storbystemning i Chicago

  Stemningen i Chicago er unik med dens etniske mangfoldighed. Her er livligt, og der er massevis af ting at se. Oplev atmosfæren i eller på de mange caféer Eller bryd ud af storbyen og tag en tur langs Lake Michigan - en af de berømte "Great Lakes".

  Chicago O'Hare Airport

  Chicagos lufthavn, O'Hare (ORD), er en af verdens travleste lufthavne med mere end to et halvt tusind flyvninger på en gennemsnitsdag. SAS flyver fra Concourse M.

  Shopping i Chicago

  Er du vild med shopping så er byen lige noget for dig. Langs Michigan Avenue finder du "The Magnificent Mile", der er et fantastisk shopping område.

  Sport i Chicago

  I Chicago findes der en masse muligheder for at se sport. Ishockeyholdet Black Hawks, football-holdet Bears, basketball-holdet Bulls og baseball-holdet White Sox kan opleves live - og der venter en fantastisk oplevelse hver gang!

  Chicago rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Chicago, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan få gode råd til fantastiske seværdigheder og tips til shopping i Chicago. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

  Rejsetips om Chicago

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Vill ni se något fantastisk Missa inte att åka upp i Sears Tower i Chicago, som är en av världens högsta byggnader med panoramafönster som får en att häpna där utsikten är fantastisk både över Chicago men även alla statersom man kan se här ifrån. Ett tips Gör en dag tur för att se omgivningarna och en kvällstur för att se alla fantastiska ljus.

  Susanne L.

  I Chicago findes Sears Towers, som er et meget højt og kendt tårn i Chicago.Det koster i entre, at komme op i Sears. Til gengæld ligger der på Michigan Av. det næsten lige så høje Hankock Tower, som til gengæld er gratis at komme op i. Der kan man sætte sig og nyde en middag/frokost i restaurenten, eller en lettere frokost og noget at drikke i cafeen, imens man nyder udsigten.Man tager en elevator op bagest i bygningen.

  Ann M.S.

  Hancock tower i Chicago. Istedet for at betale en formuse for at komme op i observatoriet og kigge ud, gå om på højre side af bygeningen og tag elevatoren op i sky baren og brug pengene på en drink, mens du nyder den flotteste udsigt.

  Mirja B.  Shopping

  Chicago er måske én af de mest oversete destinationer i USA. Vil man have et alternativ til shopping i New York er Chicago fremragende. Byen byder på shoppinggaden The Magnificent Mile, hvor ethvert tøjmærke med respekt for sig selv er repræsenteret. Derudover kan man få en flybillet direkte med SAS og et hotelværelse til billige penge - det giver penge på kontoen f.eks. til et par nye Nike-sko og det kan der blive god brug for når fødderne har båret dig op og ned ad et milelangt strøg.

  Lisbet P.  Andet

  Husk godt fodtøj!

  Katrine B. J.

  lufthavn

  Chicago O'Hare Airport (ORD) er en af USAs mest travle lufthavne med forbindelser til hele USA, Europa og resten af verden. Over 70 mio. mennesker rejser hvert år til eller fra Chicago O’Hare lufthavn, der ligger ca. 32 km. nordvest for Chicago. Chicago O’Hare består af fire terminaler med alle moderne faciliteter. Hver terminal har et udvalg af restauranter, barer, kiosker og tax-free butikker. Det er også muligt at finde banker/hæveautomater, vekslekontorer i de forskellige terminaler og et posthus i terminal 2. Chicago O’Hare tilbyder ydermere lounges til forretningsrejsende i hver terminal.

  Transportmuligheder til og fra Chicago O’Hare lufthavn

  Chicago O’Hare lufthavn har gode transportforbindelser med tog, taxa, shuttle og bus til Chicagos centrum. Lokaltoget Chicago Transit Authority's Blue Line (CTA) går døgnet rundt mellem Chicago O'Hare lufthavn og Chicagos centrum. Toget afgår med 8 minutters mellemrum i hverdage mellem 05:00 og 20:00, og hvert 10. minut fra 05:00 til 23:00 i weekenden. CTA stationen ligger på stueetagen i parkeringshuset og kan nås via gangtunneler fra terminal 1, 2 og 3.

  Service for forretningsrejsende i Chicagos O’Hare lufthavn

  I Chicago O’Hare lufthavn har hvert flyselskab sine egne lounges. SAS råder over business lounges United’s Red Carpet Club Lounge og Concourse C i terminal 5 og 1. Chicago O’Hare huser desuden to Business Centre for forretningsrejsende – Laptop Lane og Hilton Business Center, der begge indeholder alle faciliteter nødvendige for forretningsmøder eller kontoropgaver.

  Internet

  Laptop Lane tilbyder plug-ins for bærbare computere og har en T1-linje for højhastighedsinternet.

  Fax og kopiering

  Både Hilton Business Center og Laptop Lane tilbyder fax-, print- og kopieringsfaciliteter. Som forretningsrejsende kan du desuden få hjælp med pakning og shipping af gods.

  Post

  Der ligger et amerikansk postkontor på øverste etage af Terminal 2. Postkontoret er åbent fra 7:00 -19:00, mandag til fredag.

  transport  Der er flere forskellige måder at komme til og fra O'Hare International Airport. Lokaliseret kun 27 km nordvest for downtown Chicago, er O'Hare International Airport tilgængelig via lokale transitlinier, regionale tog og busser, downtown- og forstads-busservices og motorveje. De fleste afgangsstationer for de forskellige transport- muligheder er placeret ved hovedindgangen til hver enkelt terminal.

   

  Busservice

  Airport Express tilbyder daglig, dør-til-dør service til/fra O'Hare Airport og det meste af byen og forstaderne. Servicen er tilgængelig fra 06:00 til 23:30, med afgang ca. hver 5. minut udenfor terminalerne. Prisen for en tur til byen ligger på ca. $25. Lift-udstyrede vogne er tilgængelige, hvis der er brug for det. Det anbefales at give besked herom på forhånd.

  Taxa

  Taxaer er tilgængelig efter først-til-mølle princippet fra nederste etage på alle terminaler. Det er ikke muligt at aftale en pris, da de alle kører på taxameter. Forvent en pris på ca. $35 til $40 for en tur til downtown Chicago.

  turistinformation

  Chicago

  Chicago ligger i det nordlige USA langs Lake Michigan. Byen er USAs tredjestørste by kun overgået af New York og Los Angeles. Byen har en etnisk mangfoldighed, som resulterer i mange variationer inden for kunst og kultur.

  Shopping i Chicago

  Er du en glad shopper, skal du tage til "The Magnificent Mile". Det er en del af byen langs Michigan Avenue, som er et paradis for alle shoppingelskere. Mange mener, at udvalget er lige så godt som i New York.

  Seværdigheder

  I Chicago finder du også Willis Tower (tidligere kendt som Sears Tower), som er en af verdens højeste bygninger. Med 110 etager rejser det sig 443 meter over jorden. Heroppe er der en fantastisk udsigt, som du bør tage dig tid til at besøge.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik