Fly til Chicago

Chicago er en amerikansk by, der ikke skuffer. Der foregår noget for alle, uanset om du er madelsker på jagt efter Chicago-pizza i byen, en kulturnørd ivrig efter at afkrydse nogle velansete kunstgallerier på din ønskeliste eller naturentusiast fast besluttet på at udforske Lake Michigan og byens omgivende dyreliv.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Chicago i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Boston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Chicago

Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, er der en god chance for, at du får billigere billetpriser. SAS’ kunder får også 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, du kan booke med det samme, og senere beslutte dig om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Chicago med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Chicago.

Fly til Chicago – den “Windy City”

Den “Windy City” Chicago, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, ligger ved bredden af Lake Michigan, og er verdenskendt for dristig arkitektur, imponerende skyskrabere og uendeligt mange museer.

Hvis du ikke lige udforsker Millennium Park eller Navy Pier til fods, så er det nok, fordi du er på vej op i den superhøje skyskraber Willis Tower eller Skydeck Chicago. Gå ind på Art Institute of Chicago, Field Museum og Alder Planetarium, hvis det er kunst og kultur du er interesseret i.

Fly til <em>Chicago</em>

Flyv med SAS til O’Hare internationale lufthavn, og du lander udhvilet i Chicago, klar til at nyde din ferie.

O’Hare internationale lufthavn

Chicago leverer alt, det du forventer af en stor by, museer i verdensklasse, de bedste shoppingmuligheder og lækker mad til alle. Tag en tur på floden, og oplev byen fra vandsiden. En ren fornøjelse.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Chicago

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en mindeværdig og afslappet rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chicago.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.