søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Chicago i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Chicago – book nu

Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, er der en god chance for, at du får billigere billetpriser. SAS’ kunder får også 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, du kan booke med det samme, og senere beslutte dig om du vil rejse.    

  • cl--plane-right Lufthavn: O’Hare internationale lufthavn (ORD)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: CST: UTC-6/CDT: UTC-5
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Chicago med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Chicago. 

fly til Chicago, og besøg “Windy City”  

Den “Windy City” Chicago, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, ligger ved bredden af Lake Michigan, og er verdenskendt for dristig arkitektur, imponerende skyskrabere og uendeligt mange museer. 

Hvis du ikke lige udforsker Millennium Park eller Navy Pier til fods, så er det nok, fordi du er på vej op i den superhøje skyskraber Willis Tower eller Skydeck Chicago. Gå ind på Art Institute of Chicago, Field Museum og Alder Planetarium, hvis det er kunst og kultur du er interesseret i.   

Udforsk Chicago
  • Hvorfor Chicago?
  • Flyv SAS til O’Hare internationale lufthavn (ORD)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Chicago

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en mindeværdig og afslappet rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chicago.

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien, og det giver dig mere af verden. Medlemmer optjener point, når de flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Chicago

Foretag de sidst bookinger her hos SAS. Vi giver dig adgang til nogle af de bedste hoteller i Chicago. Bare foretag dine reservationer her hos SAS. 

Du kan også booke en lejebil hjemmefra. Hav bilen klar, når du ankommer i Chicago, book den nu.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Chicago