søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Chicago

Fly til Chicago

Direkte fly til Chicago hver dag

Flyv direkte til Chicago fra København eller flyv til Chicago fra Aalborg, Aarhus eller Billund med en mellemlanding hver dag hele året. Når du flyver direkte tager turen 9 timer. I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over, hvornår vi har ledige afgange. Chicago har noget at byde på året rundt. Så tag et kig og find de billetter, der passer dig bedst.

Book din rejse til Chicago nu 
 

Bliv medlem af EuroBonus og optjen point

SAS EuroBonus er en unik klub af rejsende, der giver dig mulighed for at opdage endnu mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du køber alt fra dagligvarer til flybilletter – point, du eksempelvis kan bruge til at købe nye flybilletter. På den måde kan du spare op til din drømmerejse med SAS EuroBonus.

Blev medlem af EuroBonus

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender

I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over vores billigste flybilletter og vores ledige afgange. Fordi vi har 24 timers fortrydelsesret, kan du rolig booke billetter, når du finder et godt tilbud. Hvis tidspunktet ikke passer med dine medrejsende alligevel, finder I bare nogle nye billetter.

Find din afgang i vores lavpriskalender

Rejs komfortabelt på SAS Plus

Hos SAS vægter vi din komfort, når du rejser, højt. Vi ved, at din rejse starter længe før, du når dit slutdestination. Derfor har vi inkluderet en række fordele i din billet, når du flyver på SAS Plus. På den måde kan du slappe af og nyde turen fra start.

Fordelene på SAS Plus tæller blandt andet:

  • 2 x  23 kg indchecket bagage
  • 1 x 8 kg håndbagage
  • Mad og drikke ombord
  • Fast Track (København og Chicago)
  • SAS Lounge

Læs mere om fordelene ved at flyve SAS Plus

Få op til 90% i børnerabat på flybilletter

Hos SAS er vi glade for at byde alle passagerer velkommen, og ønsker du at give din rejseglæde videre til dine børn, bakker vi op om det. Derfor kan du få op til 90% i rabat på flybilletter til børn under 2 år, når de sidder på skødet af en voksen, og op til 25% i rabat på flybilletter til børn mellem 2 og 11 år. Hvis du ønsker at dit barn, der er under 2 år, har sit eget sæde, er prisen den samme som for børn mellem 2 og 11 år.

Mere information om at rejse med børn

Inspiration til din rejse

Chicago Lufthavn – Chicago O’Hare International Airport

Chicago Lufthavn ligger nordøst for Chicago og var i 2014 den travleste lufthavn i verden. Lufthavnen har vundet den fornemme titel “Bedst Lufthavn i Nordamerika” hele ti gange. Der er således her tale om en lufthavn, der både er stor og god.

 

Kontakt:
Chicago O’Hare International Airport
10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA
Tlf.: +1 800-832-6352
Hjemmeside 
 

Transport til og fra lufthavnen

Når du skal til og fra Chicago Lufthavn, har du adskillige valgmuligheder. Du kan både tage forskellige busser, tog og taxa. CTA Blue Line er den billigste måde at rejse mellem byen og lufthavnen. Togene kører 24 timer i døgnet med flere afgange under myldretiden end ellers. Du finder CTA i den nederste etage i terminal 2.

Metra tilbyder togforbindelser til hele Chicagoområdet. Du kan komme til togstationen med en shuttlebus, som kører fra lufthavnen hvert 5-7 minut. Hvis du ikke skal til byen, findes der desuden mange forskellige busser, der kører til forskellige destinationer i regionen.

Er du mere mageligt anlagt og ønsker at tage en taxa fra lufthavnen, er der gode muligheder for det. Der holder taxaer ude foran hver terminal, så det er nemt at få fat i en taxa, når du har hentet din bagage. Taxaerne i Chicago kører efter taxameter, som både måler tid og distance.
 

Biludlejning i Chicago O’Hare Airport

Du finder et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i Chicago Lufthavn. Hvert firma har deres egen gratis shuttlebus, der kører fra alle terminalerne og til deres kontor 24 timer i døgnet. Vi anbefaler, at du lejer en bil på forhånd, når du skal rejse. Sådan får du den bedste pris, ligesom din udlejningsbil er klar til brug, når du lander.

Book en udlejningsbil her

Transport i Chicago

Chicago er den tredjestørste by i USA, og du finder her et velfungerende og omfattende system af offentligt transport, der både dækker bus og tog.

The Chicago Transit Authority (CTA) er den næststørste operatør af offentlig transport i USA og står for både busser og tog i Chicago-området. Billetter til bus og tog kan købes på togstationer og enkelte andre steder i byen i Ventra-maskinerne, eller direkte i busserne.

Hvis du skal være i byen i flere dage og påtænker at bruge offentlig transport en del, kan du med fordel købe flerdagsbilletter. Vær desuden opmærksom på, om du kan få ekstra rabat på dine billetter. Der gives eksempelvis studierabat, børnerabat og seniorrabat.

Find mere information om transport i Chicago

Chicago – the windy city

Chicago er byen bag opfindelser som lynlåsen, spraymaling og støvsugeren, det er den tredjestørste by i USA, og den byder på mange interessante oplevelser.

Selvom Chicago er en storby med flere millioner indbyggere, der blandt andet er kendt for sine skyskrabere, er det også en by, som er kendt for at have en lokal stemning, hvilket de mange forskellige bydele sørger for. Her har de lokale mulighed for at engagere sig i diverse aktiviteter, hvilket bidrager til den særlige lokale atmosfære.

Musik og Chicago går hånd i hånd. Særligt blues forbindes ofte med Chicago, der byder på en imponerende mængde bluesklubber, hvor du kan finde livemusik alle ugens dage. Desuden finder du også et bredt udvalg af jazzklubber i den vindblæste by.

Book en tur til Chicago nu

Fakta om Chicago

Valuta: Amerikanske dollars

Tidsforskel: -7

Sprog: Engelsk  

 

Det danske konsulat: 875 N. Michigan Avenue, Suite 3950, Chicago, IL 60611, USA 

Tlf.: +1 (312) 787-8780

 

Den amerikanske ambassade: Dag Hammarskjölds Allé 24, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: +45 33 41 71 00
 

Øvrigt

Fly til USA
RejseforsikringFlere SAS-destinationer