Fly til Chicago

We are travelers.

SAS flyver til Chicago i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Chicago – book nu

Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, er der en god chance for, at du får billigere billetpriser. SAS’ kunder får også 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, du kan booke med det samme, og senere beslutte dig om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Chicago med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Chicago.

fly til Chicago, og besøg “Windy City”

Den “Windy City” Chicago, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, ligger ved bredden af Lake Michigan, og er verdenskendt for dristig arkitektur, imponerende skyskrabere og uendeligt mange museer.

Hvis du ikke lige udforsker Millennium Park eller Navy Pier til fods, så er det nok, fordi du er på vej op i den superhøje skyskraber Willis Tower eller Skydeck Chicago. Gå ind på Art Institute of Chicago, Field Museum og Alder Planetarium, hvis det er kunst og kultur du er interesseret i.

Chicago

Chicago er en amerikansk by, der ikke skuffer. Der foregår noget for alle, uanset om du er madelsker på jagt efter Chicago-pizza i byen, en kulturnørd ivrig efter at afkrydse nogle velansete kunstgallerier på din ønskeliste eller naturentusiast fast besluttet på at udforske Lake Michigan og byens omgivende dyreliv.

Flyv med SAS til O’Hare internationale lufthavn, og du lander udhvilet i Chicago, klar til at nyde din ferie.

O’Hare internationale lufthavn

Chicago leverer alt, det du forventer af en stor by, museer i verdensklasse, de bedste shoppingmuligheder og lækker mad til alle. Tag en tur på floden, og oplev byen fra vandsiden. En ren fornøjelse.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Chicago

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en mindeværdig og afslappet rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chicago.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud