Fly til Boston

We are travelers.

SAS flyver til Boston i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Boston – book nu

Book din ferie til Boston hos SAS i god tid, og så er der større chance for at du får fat i en billig flybillet. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder kan bruge vores 24-timers fortrydelsesret, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Boston med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til USA.

fly til Boston, og se frem til en amerikansk byferie

Boston, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er den ældste by i USA, og spillede en central rolle i den amerikanske borgerkrig. Hjemsted for uendeligt mange historiske steder og klenodier, et livligt område ved vandet og et af de bedste colleges i landet. Boston har masser at tilbyde dets besøgende.

Hvis du ikke lige følger Freedom Trail og gør stop ved et lokalt museum eller shopper på Faneuil Hall-markedsplads, så er det sandsynligvis, fordi du slapper af i de grønne haver ved Boston Common eller besøger Museum of Fine Art for at se de ægyptiske skatte.

Listen over ting at lave i Boston er lang, og der er noget for enhver.

Boston

Boston kan prale af at have en meget afslappet stemning, og er måske en af de fedeste byer i USA. Antallet af fornøjelige aktiviteter og attraktioner er uendeligt, uanset om du kommer for at spise gourmetmad eller nyde søde overraskelser i en af byens isbarer, fordybe dig i kulturelle udstillinger eller se et baseballspil i Fenway Park.

Flyv med SAS til Boston internationale lufthavn, og du lander veludhvilet i Amerika.

Boston Logan internationale lufthavn

Boston er en enestående amerikansk by. Byen med den rige historie, unikke arkitektur, forskelligartede kvarterer og smukke grønne områder er i sandhed et besøg værd. Nyd en byferie med familie eller venner. Boston er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Boston

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Boston.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så kan du opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding og gratis WiFi (hvis tilgængeligt).

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud