LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til Boston

  Fly til Boston


  Altid inkluderet i din flybillet til USA: 1 stk. bagage á 23 kg, valg af sæde 22 timer før afgang og meget mere …


  Flyv til Boston, en af USA's ældste byer og kendt som en af USA's mest respekterede universitetsbyer samt for sine sports- og kulturarrangementer. At flyve til Boston tager 8 timer og 30 minutter. Uanset om du er ombord på en kort- eller langdistanceflyvning ønsker vi, at du får en så bekvem flyrejse som muligt. Vi byder på mad og drikkevarer ombord, og vi giver dig den bedst mulige service. Der er adgang til et stort udbud af underholdning i form af video-on-demand og musik, så din rejse bliver ekstra behagelig.

  Vi tænker på det meste før, under og efter flyrejsen. En lang række ting indgår i din flybillet, når du flyver til USA med os:


  Find din flyrejse til Boston og se priserne direkte i booking-dialogen her på siden, eller download vores App. På den måde kan du altid finde din næste rejse til Boston direkte på mobilen!


  København–Boston, 7 dage om ugen

  SAS har 7 afgange pr. uge til Boston Logan International Airport som ligger ca. 6 km øst for centrum. Fra lufthavnen kan du køre gratis med MBTA Silver Line SL1 til South Station på 20-30 min. Herfra er der gode forbindelser med både bus, tog og undergrundsbane.


  Billige fly til Boston

  Der er altid masser af billige flybilletter til Boston til salg på sas.dk! Husk, at vi tilbyder 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du kan føle dig fri til at booke direkte, hvis du finder et godt tilbud her på sas.dk – senere kan du få styr på, om dagen, afgangstidspunktet og prisen passer din familie eller dine venner.


  Få gavn af belønninger og fordele

  Tilmeld dig EuroBonus, vores gratis bonusprogram, hvor du optjener point, hver gang du flyver med os. Faktisk kan du også optjene point på alt, du køber i dagligdagen med et SAS EuroBonus-kreditkort. Du får desuden en række fordele som f.eks. eksklusive tilbud til medlemmer via e-mail og mobile tjenester med praktisk flyinformation.

  Du kan også optjene point, når du foretager reservationer af hotelværelser og udlejningsbil hos vores partnere over hele verden. Brug dine point for at få rabat på alt fra fly og hotel til køb ombord eller i vores online-shop.

  Optjen point før din flyrejse til Boston – tilmeld dig EuroBonus gratis.


  Op til 90% børnerabat

  Flyv med SAS til Boston – med os får du altid rabat på dine børns flybilletter. Har du børn under to år, får de op til 90% rabat, og børn mellem 2 og 11 år får op til 25% rabat på flybilletten. Er dit barn under 2 år, kan du desuden altid gratis medtage en klapvogn eller barnevogn som indchecket bagage.


  Vigtige råd før din USA-rejse

  Ved rejse til USA er der en række ting, du skal tænke på, som f.eks. adressen den første nat, samt at du har brug for en indrejsetilladelse, dvs. et såkaldt ESTA.


  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik