søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Boston

Fly til Boston

Direkte fly til Boston

Flyv SAS direkte til Boston fra København på 8 timer og 25 minutter. Vi har flere ugentlige direkte afgange fra København, samt flere daglige afgange med mellemlandinger fra både København og Billund. I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over vores afgange og priser.

Vi tænker på det meste før, under og efter flyrejsen. En lang række ting indgår i din flybillet, når du flyver til USA med os:


Bestil dine flybilletter til Boston nu

Oplev fordelene med SAS Plus

Gør din rejse ekstra behagelig fra start med SAS Plus, hvor du blandt andet får et bredere sæde med nakke -og fodstøtte, der kan justeres, samt mere benplads. Desuden kan du medbringe to stykker ind-checket bagage på op til 23 kg hver, ligesom du får ekstra god mad og drikke under flyvningen. Er du medlem af SAS EuroBonus får du desuden flere point med SAS Plus end med SAS Go.

Læs mere om fordelene ved SAS Plus 
 

Rejs mere med EuroBonus

Med EuroBonus optjener du point hver gang du flyver SAS, og jo mere du flyver, des flere fordele får du. De point, du optjener, kan du blandt andet bruge på nye flybilletter eller hotelophold, men du kan også bruge dem på at opgradere dine SAS Plus-billetter til SAS Business, så du kan flyve endnu mere komfortabelt.

Læs mere, og bliv medlem af SAS EuroBonus

Inspiration til din rejse

Børnerabat på flybilletter

Flyv SAS, og vis dine børn verden. Vi tilbyder fordelagtige priser på flybilletter til børn. Børn under 2 år får op til 90 % i børnerabat, hvis de sidder på skødet af en voksen, mens børn mellem 2 år og 11 år får op til 25 % i rabat. Hvis du gerne vil have et sæde til et barn, der er yngre end 2 år, er prisen den samme som for de ældre børn.

Læs mere om at rejse med børn

Billige flybilletter til Boston

Find billige flybilletter til fantastiske Boston i vores lavpriskalender, og oplev Massachusetts hovedstad. Når du kigger på billetter og falder over et godt tilbud, kan du roligt slå til. Vi har nemlig 24 timers fortrydelsesret. Hvis datoen alligevel ikke passer ind i dine planer, kan du derfor nemt ændre billetterne igen.

Find din afgang i vores lavpriskalender

Flyv til USA med SAS

 

Komforten er i top på SAS Go

SAS Go

23 kg bagage på SAS Go
Håndbagage på SAS Go Light

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

Ekstra komfortable sæder på SAS Plus

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Bredere sæder og mere benplads

Fri WiFi

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

SAS Business - som et hotel i skyerne

SAS Business

2 x 32 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Business flat-bed-sæde

Fri WiFi

Treretters menu

EuroBonus-point

Boston lufthavn – Boston Logan International Airport 

Boston Logan International Airport åbnede i 1923, og har således fungeret som lufthavn i omtrent 100 år. Lufthavnen servicerer hvert år mere end 30 000 000 passagerer. I lufthavnen finder du mange gode spisesteder og shoppingmuligheder. Lufthavnen ligger desuden tæt på byen, og transport til og fra lufthavnen er således en hurtig affære. 

 

Kontakt:

Postadresse: 

Massachusetts Port Authority

One Harborside Drive, Suite 200S

East Boston, MA 02128

Tlf.: +1 800 23 56426

Hjemmeside  
 

Transport til og fra lufthavnen i Boston

Der er mange forskellige transportmuligheder til og fra lufthavnen i Boston. Der er både metro, offentlige busser, private busser, forskellige shuttlemuligheder, vandbusser og taxaer i lufthavnen. Hvilken transportmulighed, der er bedst for dig at vælge, afhænger af din slutdestination.

Mere om transport til og fra lufthavnen her

Biludlejning i Boston lufthavn

Der er også mulighed for at leje en bil i lufthavnen og selv køre ind til byen. I Boston lufthavn finder du alle de store biludlejningsselskaber. De er alle samlet i et biludlejningscenter, som du kan tage en bus til fra lufthavnen. Bussen finder du ude foran terminalen. Vi anbefaler, at du booker din udlejningsbil inden du rejser. Så får du den bedste pris, og bilen er klar, når du ankommer.

Book din udlejningsbil i Boston her

Transport i Boston

Den offentlige transport i Boston by og omegn er veludviklet og effektiv. Busser, tog, metro og vandbusser er drevet af Massachusetts Bay Transportation Authority, forkortet MBTA, og den offentlige transport i byen omtales ofte af lokale som ”the T”. Det fintmaskede net, der dækker byen, sørger for, at du kan komme til alle destinationer med offentlig transport.

Der findes flere forskellige måde at købe billetter på til Bostons offentlige transport. Du kan betale kontant, via en app, med et CharlieCard, som er et rejsekort, du kan indsætte penge på. Prisen på din tur afhænger af, hvor langt du skal, samt hvilket transportmiddel, du kører med.

Mere om priser og billettyper

Bliv betaget af Boston

Boston blev grundlagt i 1630 og er dermed én af USA’s ældste byer. Boston byder derfor på gammel, smuk arkitektur og historiske seværdigheder en masse. Følg ”the Freedom Trail” – en rute som du kan gå i dit eget tempo, mens du ser de vigtigste historiske seværdigheder i byen.

Selvom Boston er en relativt stor by med mere end 650 000 indbyggere, er den ikke travl på samme måde som andre storbyer. Stemningen er mere søvnig – nærmest som en stor landsby. Derfor er Boston også en by, man bør give sig selv god tid til at opleve. Gå en tur i en park, drik en kop kaffe på en hyggelig café, tag en pause på en bænk og lad alle indtrykkene og byens liv synke ind.

Bestil din getaway til vidunderlige Boston nu

Fakta om Boston 

Valuta: US dollars

Tidsforskel: -6 timer

Sprog: Engelsk

 

Den amerikanske ambassade i København: 

Dag Hammarskjölds Allé 24

2100 København Ø

Tlf.: +45 33 41 71 00

 

Det danske konsulat i Massachusetts: 

Royal Danish Consulate 

c/o Spy Pond Partners

1165 D Massachusetts Ave., Suite 101

Arlington, MA  02476

Tlf.: +1 (617) 542-1415

Hjemmeside

 

Øvrigt

Fly til USA
RejseforsikringFlere SAS-destinationer