søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Boston i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (ChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Boston – book nu

Book din ferie til Boston hos SAS i god tid, og så er der større chance for at du får fat i en billig flybillet. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder kan bruge vores 24-timers fortrydelsesret, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.   

  • cl--plane-right Lufthavn: Boston Logan internationale lufthavn (BOS)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Boston med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til USA. 

fly til Boston, og se frem til en amerikansk byferie 

Boston, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er den ældste by i USA, og spillede en central rolle i den amerikanske borgerkrig. Hjemsted for uendeligt mange historiske steder og klenodier, et livligt område ved vandet og et af de bedste colleges i landet. Boston har masser at tilbyde dets besøgende.

Hvis du ikke lige følger Freedom Trail og gør stop ved et lokalt museum eller shopper på Faneuil Hall-markedsplads, så er det sandsynligvis, fordi du slapper af i de grønne haver ved Boston Common eller besøger Museum of Fine Art for at se de ægyptiske skatte. 

Listen over ting at lave i Boston er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Boston
  • Naturen i Boston
  • Flyv til Boston med SAS
  • Boston-skyline

Altid inkluderet på din rejse til Boston

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Boston.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så kan du opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding og gratis WiFi (hvis tilgængeligt). 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter købt med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Boston

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Boston