Fly til Boston

Boston kan prale af at have en meget afslappet stemning, og er måske en af de fedeste byer i USA. Antallet af fornøjelige aktiviteter og attraktioner er uendeligt, uanset om du kommer for at spise gourmetmad eller nyde søde overraskelser i en af byens isbarer, fordybe dig i kulturelle udstillinger eller se et baseballspil i Fenway Park.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Boston i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele ved din flyvning til Boston

Book din ferie til Boston hos SAS i god tid, og så er der større chance for at du får fat i en billig flybillet. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder kan bruge vores 24-timers fortrydelsesret, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Boston med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til USA.

Fly til Boston og opdag en af ​​USAs ældste byer

Boston, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er den ældste by i USA, og spillede en central rolle i den amerikanske borgerkrig. Hjemsted for uendeligt mange historiske steder og klenodier, et livligt område ved vandet og et af de bedste colleges i landet. Boston har masser at tilbyde dets besøgende.

Hvis du ikke lige følger Freedom Trail og gør stop ved et lokalt museum eller shopper på Faneuil Hall-markedsplads, så er det sandsynligvis, fordi du slapper af i de grønne haver ved Boston Common eller besøger Museum of Fine Art for at se de ægyptiske skatte.

Listen over ting at lave i Boston er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Boston</em>

Flyv med SAS til Boston internationale lufthavn, og du lander veludhvilet i Amerika.

Boston Logan internationale lufthavn

Boston er en enestående amerikansk by. Byen med den rige historie, unikke arkitektur, forskelligartede kvarterer og smukke grønne områder er i sandhed et besøg værd. Nyd en byferie med familie eller venner. Boston er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Boston

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Boston.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så kan du opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig ekstra fordele såsom adgang til Fast Track, SAS Lounges og prioriteret boarding.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.