søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Shanghai

Fly til Shanghai

Altid inkluderet i din flybillet til Shanghai

Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til Shanghai med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:


Direkte fly til Shanghai hver dag

Hos SAS tilbyder vi direkte fly til Shanghai fra København hver dag året rundt. Når du flyver direkte tager turen omkring 10 timer ud og 11,5 timer hjem. Tag et kig i vores lavpriskalender og find den afgang, der passer bedst ind i din kalender. Husk, at vi har 24 timers fri afbestilling. Hvis du får bestilt en billet, der alligevel ikke passer, kan du derfor frit afbestille den inden for 24 timer.

Find din afgang til Shanghai her

Oplev fordelene ved SAS Plus

Der er mange fordele ved at flyve SAS Plus til Shanghai. Ud over god service og høj komfort er der blandt andet følgende fordele, når du vælger SAS Plus: Bredere sæder med mere benplads, gratis sædevalg ved booking, 8 kg håndbagage, 2 x 23 kg indchecket bagage inkluderet i billettens pris, samt mad og drikke ombord.

Læs mere om SAS Plus

SAS giver dig op til 90% i børnerabat på flybilletter

Giv din udlængsel videre til næste generation ved at vise dine børn verden. Når du flyver SAS med dine børn, får du op til 90% i børnerabat til børn, der er under 2 år på hjemrejsetidspunktet, og op til 25% i rabat på flybilletter til børn mellem 2 og 11 år. Bemærk, at børn under 2 år som udgangspunkt skal sidde på skødet af en voksen. Hvis du gerne vil have et sæde til et barn, der endnu ikke er fyldt 2 år, er prisen den samme som for de større børn.

Mere om at rejse med børn

Oplev mere som medlem af EuroBonus

EuroBonus er vores medlemsprogram, der giver dig mulighed for at optjene point, både når du rejser og når du er derhjemme. Når du har optjent en vis mængde point, kan du bruge dem til at opleve verden ved enten at købe flybilletter, hotelophold eller billeje med dem. Jo mere du rejser, jo flere fordele får du som EuroBonus-medlem.

Bliv medlem af EuroBonus

Find billige flybilletter til Shanghai 

I vores lavpriskalender har vi gjort det nemt for dig at finde de billigste flybilletter til Shanghai. Klik lidt rundt derinde, og find det bedste tilbud. Det er en fordel af være ude i god tid, og at være fleksibel omkring datoerne, da det giver mulighed for at finde det bedste tilbud.

Se vores lavpriskalender

Shanghai Lufthavn – Pudong International Airport 

Shanghai Lufthavn er den næsttravleste lufthavn i Kina. Alene i 2016 passerede mere end 66 000 000 passergerer lufthavnen. Lufthavnen er løbende blevet udbygget, og grundet den store tilstrømning af passagerer er der planer om at udbygge lufthavnen yderligere, så den får en passagerkapacitet på 80 000 000 passagerer årligt. 
 

Kontakt:

S1 Yingbin Expy 

Pudong Xinqu

Shanghai Shi

Kina

Hjemmeside

 

Transport til og fra Shanghai Lufthavn

Transportnettet omkring Shanghai Lufthavn er veludbygget, og valgmulighederne når du skal til og fra lufthavnen er mange. Der er blandt andet metro, lokale og regionale busser og taxaer. Ydermere har du mulighed for at tage med et maglev-tog, som er verdens hurtigste, fra lufthavnen ind til byen. Toget, som er drevet af elektromagnetisme, svæver et par centimeter over skinnerne, og det findes kun tre steder i verden, hvoraf det i Shanghai er det hurtigste.

Biludlejning i Shanghai lufthavn 

Du har naturligvis også mulighed for at tage til og fra lufthavnen i en udlejningsbil. Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil i god tid. På den måde får du den bedste pris, ligesom du også er sikker på, at den er klar, og at biludlejningsselskabet holder åbent, selv hvis du lander uden for almindelig åbningstid. 

Book en udlejningsbil

Transport i Shanghai

Den offentlige transport i Shanghai er velfungerende og fintmasket, og du kan nemt komme omkring til alle destinationer i byen med blandt andet metro og flodbus. Vær opmærksom på, at den offentlige transport godt kan blive mere fyldt, end vi er vant til i Danmark. Se det som en kulturel oplevelse, og tag en af byens billige taxaer, hvis du har brug for lidt mere plads.

Metroen i Shanghai består af 14 linjer, der hurtigt og effektivt kører rundt i hele byen. Billetter kan købes i automaterne og i billetkontorer på metrostationerne, og prisen afhænger af billettype samt af, hvor langt du skal.

Shanghai er delt af Huangpu-floden, og de tre øer Chongming, Changxing og Hengsha, der hører til byen, ligger i Yangtze-floden. Derfor finder du i Shanghai et velfungerende net af flodbusser med hele 19 linjer. Mange fodgængere og cyklister foretrækker den sejlende bus, ikke mindst på grund af den fine udsigt over byen og de billige priser. 
 

Oplev magien i Shanghai

Shanghai byder som den største by i Kina og en af de største byer i verden på et væld af fantastiske oplevelser. Det er en moderne by i et gammelt land, og du får det bedste fra alle verdener, når turen går til Shanghai. Shanghai indeholder den perfekte blanding af gammelt, nyt og futuristisk, og uanset hvad du er til, har Shanghai det.

Gå en tur i en smuk park omgivet af den magisk stilhed, find gemte skatte i byens gamle kvarterer, opdag de talrige gallerier og de hippe caféer og mærk det hektiske og effektive arbejdsliv, der udspiller sig i byens skyskrabere. Gem energi til at gå ud om aftenen og nyd traditionel kinesisk mad og den særlige stemning, der lægger sig over byen, når mørket falder på.

Book en magisk getaway til Shanghai

Fakta om Shanghai

Valuta: Kinesiske Yuan (CNY)

Tidsforskel: +7

Sprog: Mandarin 

 

Den kinesiske ambassade: 

Øregårds Allé 25 

2900 Hellerup

Tlf.: +45 39460889

Hjemmeside 
 

Det danske konsulat i Shanghai: 

Room 3101, Shanghai International Trade Center

2201 Yan'an West Road

200336 Shanghai

Tlf.: +86 21 8025 0600


Øvrigt

Fly til Kina
RejseforsikringFlere SAS-destinationer