søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Shanghai i Kina fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Shanghai – book nu

Book din ferie til Shanghai i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter fra SAS. Få et overblik over alle vores destinationer og priser i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så book det nu – du kan altid ændre planer senere.  

 • cl--plane-right Lufthavn: Shanghai Pudong og Shanghai Hongqiao (SHA)
 • cl--credit Valuta: Kinesiske yuan
 • cl--clock Tidszone: CST: UTC +8
 • cl--globe Officielt sprog: Mandarin kinesisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Shanghai sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Shanghai.  

fly til Shanghai, og glæd dig til en ferie i storbyen 

Som Kinas største by og et af verdens vigtigste finanscentrummer er det ingen overraskelse, at der er utroligt meget at se og lave i Shanghai. Gør dig klar til at udforske det bedste ved Shanghai, hvor du finder en promenade ved vandet med kolonibygninger, futuristiske skyskrabere og traditionelle haver.

Når du ikke beundrer de perfekte blomsterarrangementer i Yu Gardens eller stiger til svimlende højder i TV-tårnet Oriental Pearl, tilbringer du nok en aften på promenaden The Bund eller shopper på Nanjing Road. Andre seværdige attraktioner omfatter Jin Mao Tower, Shanghai Museum og Jade Buddha-templet.

Flyv med SAS til Shanghai
 • Udforsk Shanghai
 • Weekend i Shanghai
 • Flyv til Shanghai
 • Hvorfor Shanghai?
 • Flyv med SAS til Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao lufthavn (SHA)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Shanghai

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Shanghai. 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden for mindre. Medlemmer af Skandinaviens mest populære loyalitetsprogram optjener point, når de flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer 

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Shanghai

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Shanghai