Fly til Shanghai

Listen over ting at foretage sig i Shanghai er næsten uendelig, fra moderne kunstgallerier og finurlige museer, fadøl og lokale dumplings til en sejltur ned ad floden eller udsigten over byen fra en skyskraber.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Shanghai i Kina fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Bangkok og Tokyo i Asien.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Canada (Toronto).

Fordele ved din flyvning til Shanghai

Book din ferie til Shanghai i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter fra SAS. Få et overblik over alle vores destinationer og priser i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så book det nu – du kan altid ændre planer senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Shanghai sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Shanghai.

Fly til Shanghai, og glæd dig til en ferie i storbyen

Som Kinas største by og et af verdens vigtigste finanscentrummer er det ingen overraskelse, at der er utroligt meget at se og lave i Shanghai. Gør dig klar til at udforske det bedste ved Shanghai, hvor du finder en promenade ved vandet med kolonibygninger, futuristiske skyskrabere og traditionelle haver.

Når du ikke beundrer de perfekte blomsterarrangementer i Yu Gardens eller stiger til svimlende højder i TV-tårnet Oriental Pearl, tilbringer du nok en aften på promenaden The Bund eller shopper på Nanjing Road. Andre seværdige attraktioner omfatter Jin Mao Tower, Shanghai Museum og Jade Buddha-templet.

Fly til <em>Shanghai</em>

Flyv med SAS til Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Shanghai Pudong

I Shanghai får du alt, du forventer fra en storby – og mere til. Byen forandrer sig konstant, så du keder dig aldrig, heller ikke selvom du har været her før. Tempoet er højt, og der er uendeligt mange ting at se og gøre. Skøn mad i alle prisklasser, adskillige skyskrabere, fantastiske shoppingcentre og charmerende kvarterer. Du fortryder ikke, at dit næste eventyr går til Shanghai.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Shanghai

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Shanghai.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.