Fly til Shanghai

We are travelers.

SAS flyver til Shanghai i Kina fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Shanghai – book nu

Book din ferie til Shanghai i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter fra SAS. Få et overblik over alle vores destinationer og priser i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så book det nu – du kan altid ændre planer senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Shanghai sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Shanghai.

fly til Shanghai, og glæd dig til en ferie i storbyen

Som Kinas største by og et af verdens vigtigste finanscentrummer er det ingen overraskelse, at der er utroligt meget at se og lave i Shanghai. Gør dig klar til at udforske det bedste ved Shanghai, hvor du finder en promenade ved vandet med kolonibygninger, futuristiske skyskrabere og traditionelle haver.

Når du ikke beundrer de perfekte blomsterarrangementer i Yu Gardens eller stiger til svimlende højder i TV-tårnet Oriental Pearl, tilbringer du nok en aften på promenaden The Bund eller shopper på Nanjing Road. Andre seværdige attraktioner omfatter Jin Mao Tower, Shanghai Museum og Jade Buddha-templet.

Shanghai

Listen over ting at foretage sig i Shanghai er næsten uendelig, fra moderne kunstgallerier og finurlige museer, fadøl og lokale dumplings til en sejltur ned ad floden eller udsigten over byen fra en skyskraber.

Flyv med SAS til Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Shanghai Pudong

I Shanghai får du alt, du forventer fra en storby – og mere til. Byen forandrer sig konstant, så du keder dig aldrig, heller ikke selvom du har været her før. Tempoet er højt, og der er uendeligt mange ting at se og gøre. Skøn mad i alle prisklasser, adskillige skyskrabere, fantastiske shoppingcentre og charmerende kvarterer. Du fortryder ikke, at dit næste eventyr går til Shanghai.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Shanghai

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Shanghai.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud