LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til Shanghai

  Fly til Shanghai

  Flyv til Shanghai! Book her på sas.dk.

  Altid inkluderet i din flybillet til Shanghai: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til Shanghai med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Shanghai direkte på mobilen.

   

  Flyv til Shanghai med SAS

  Shanghai er med sin befolkning på over 18 mio. mennesker en af Kinas mest befolkede byer, og byens historie går langt tilbage. I 1920erne og 1930erne var Shanghai den største og mest fremgangsrige by i Østen, og byen fik navne som ”Kinas Paris” og ”Orientens dronning”. I nogle år har Shanghai måske stået lidt i skyggen af Kinas hovedstad Beijing, men i dag er Shanghai igen en pulserende metropolis, der tiltrækker mange turister fra hele verden. Oplev selv den spændende storby – bestil direkte fly til Shanghai i dag!


  Øst møder Vest

  Shanghai har som nævnt blandt andet fået tilnavnet ”Kinas Paris” og især i Luwan- og Xuhui-distriktet, Shanghais tidligere franske område, kommer navnet til sin fulde ret. Området er en skønsom blanding af europæisk og kinesisk arkitektur og kultur og et spændende sted at udforske.


  Det nye Shanghai

  Floden Huangpu deler Shanghai i to – på den ene side den ældre bykerne og på den anden byens nye forretningscenter Pudong. For bare 15-20 år siden var Pudong et landområde lige udenfor storbyen Shanghai, men i dag er Pudong fyldt med skyskrabere, og området er i rivende udvikling. Besøg for eksempel Oriental Pearl TV Tower, det 468 meter høje tårn, der er blevet et symbol på det nye Shanghai og nyd udsigten over byen.


  Bestil fly til Shanghai i dag

  Flyv nemt og bekvemt med SAS direkte til Shanghai og få del i SAS’ mange fordele. Vi har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, men til gengæld tilbyder vi forskellige fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan f.eks. checke ind online hjemmefra og printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen, og du kan frit medbringe 23 kg bagage. Vi flyver non-stop til Shanghai fem gange om ugen, så det er let at finde et tidspunkt, der passer dig. Vi flyver naturligvis fortsat til Shanghai via Beijing, så det er muligt at finde afgange fra København til Shanghai hver dag. Søg efter afgange til Shanghai i lavpriskalenderen øverst på siden og find dit fly i dag.

  transport

  Bus

  Fra busstation er der fem linier der kører mod diverse destinationer i Shanghai. Linie 1 går til Hong Qiao lufthavn (30-40 minutes) og linie 2 går til Shanghai Exhibition Center. De andre tre buslinier kører til Zunyi Road, Dongjiagwan Road og Shanghai South togstation. Desuden er der busservice til Okura Garden Hotel (tel: +86(0)21 6834 6612) i Shanghai centrum.

   

  Tog

  Et lynhurtigt magnettog varetager forbindelsen mellem lufthavnen og Longyang metrostation, hvor du kan skifte til metrolinie 2 - turen tager kun 8 minutter. Der også en metroforbindelse mellem lufthavnen og Hong Qiao lufthavn.

   

  Taxa

  Taxaerne holder parkeret foran lufthavnens ankomsthal, men vær sikker på at placere dig i den rigtige kø. Køerne er opdelt efter hvor lang en tur du skal ud på (Shanghai er på 25-40 minutter) – insister på, at chaufføren bruger sit taxameter.

   

  Bil

  Lufthavnen ligger i Pudong New District, 30 kilometer fra Shanghai centrum og 40 kilometer fra Hong Qiao lufthavn. Du kan komme til lufthavnen ved at følge Yingbin Road fra den ydre ringvej eller Far East Road fra den indre ringvej. Afkørslen er tydeligt markeret.

  Direkte fly til Shanghai året rundt

  Vi flyver direkte fra København til Shanghais lufthavn Pudong (PVG) med en flyvetid på ca. 11,5 time. Vil man rejse på en af de dage, hvor vi ikke flyver direkte, så kan du mellemlande i Beijing, og flyve videre til Shanghai fra Beijing. Du skal ikke tænke på din bagage, når du mellemlander. Vi sørger nemlig for, at den bliver fragtet med videre til Shanghai.

  Op til 90% børnerabat!

  Når du flyver med os til Shanghai, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen, og du kan gratis medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabat på dit barns flybillet.

  Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

  Få gode råd til, hvordan du giver dit barn den bedste flyoplevelse

   

  Mere benplads og bredere sæde til Shanghai? Vælg vores SAS Plus-billet

  Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til Shanghai er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge i både København og Shanghai.

  Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus

  Optjen point på din tur til Shanghai – tilmeld dig EuroBonus gratis

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik