Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Venedig

Fly til Venedig

ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL VENEDIG

Det tager kun 2 timer at flyve fra København til det romantiske Venedig, og selvom det ikke er længe, gør vi alt for, at du skal have det rart, mens du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du kan nyde dagens avis, som du frit kan tage med fra gaten. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Venedig. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

• 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i vores app
• Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Venedig direkte på mobilen.BILLIGE FLYBILLETTER TIL VENEDIG – BOOK I GOD TID 

Du kan sagtens rejse billigt til den romantiske italienske storby med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

 

BLIV MEDLEM AF EUROBONUS

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Venedig – tilmeld dig EuroBonus gratisOP TIL 4 FLYAFGANGE OM UGEN TIL VENEDIG LUFTHAVNEN

Vi flyver til Venedig Lufthavn flere gange om ugen, så du kan altid finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. Klar til romantik og slentre turer langs kanaler? Vælg mellem op til 4 ugentlige afgange til Venedig Lufthavn (VCE), som ligger ca. 10 kilometer fra bycentrum. Du kommer nemt kommer ind til kanalbyen med bus, taxi eller båd. For det kan naturligvis godt lade sig gøre at sejle dertil.

 transport

Som de fleste italienske lufthavne, er denne også opkaldt efter en helt fra historien: Opdagelsesrejsende Marco Polo, der levede i Venedig fra 1254 til 1324. Afstanden fra lufthavnen til Venedig afhænger af dit transportmiddel: Ad vej: 12 kilometer, via vandet: 10 kilometer.

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen, men FlyBus kører til togstationen Venezia-Mestre fra terminalen. Der er også en busforbindelse med stationen Venezia-Santa Lucia.

 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 12 kilometer uden for Venedig langs SS14 til Trieste. Lufthavnen er klart angivet på vejskilte. Fra Tangenziale (ringvej) Venezia-Mestre kører du helt til SS14. Efter nogle hundrede meter er der en venstre frakørsel til lufthavnen.

Foran Ankomsthallen holder der busser fra to selskaber ACTV (tlf.: +39(0)41 2722111) og ATVO (tlf.: +39(0)421 383672), der begge bringer dig til centrum af Venedig. Desuden er der regelmæssige busser til togstationerne Mestre, Padova og badebyerne ved Venedig.

Naturligvis er der muligheder for at tage til Venedig gennem vandet, for eksempel med Alilaguna (tlf.: +39(0)4 1541 5180) eller ATVO (tlf.: +39(0)4 1541 6555). For begge vandbusselskaber er der billetter til salg i ankomsthallen.

 

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen (tlf.: +39(0)41 5952080). Private vandtaxaer (tlf.: +39(0)4 1541 5084).

Billige flybilletter til Venedig

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer