Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Napoli

Fly til Napoli

Rejs til Napoli fra København

Du kan flyve til Napoli fra København med SAS.

 

Byen

Napoli er Italiens tredje største by og ligger placeret i Syditalien. Med sin rige historie har byen masser af traditionelle seværdigheder at byde på. Her kan du opleve alt lige fra slotte, kirker, museer og monumenter. Kan du lide mode, så er Napoli også det helt rigtige sted at svinge kreditkortet.

 

Seværdigheder - et lille udpluk

Vulkanen Vesuv - lige uden for Napoli ligger Vesuv, der med sine 1281 meter gør den til Italiens næststørste vulkan. Vulkanen er den eneste aktive på det europæiske fastland. Udsigten fra toppen af vulkanen over bugten er intet mindre end betagende! I dag kan man komme ned i Vulkanens krater på en guidet tur.

Spaccanapoli - den gamle by, der i sig selv er en charmerende oplevelse med dens smalle gader, det myldrende folkeliv, små specialbutikker, gademarkeder og alverdens værksteder.

Napoli Sotteranea - 40 meter nede ligger denne underjordiske by, hvis lange og mørke gange gennem historien har huset alt lige fra smuglere til flygtninge og affald! Under 2. verdenskrig blev disse rum og gange blandt andet benyttet som beskyttelse. Du kan idag opleve en guidet tur og høre om, hvordan grækerne grundlagde Napoli samt hvordan romerne efterfølgende overtog.

Piazza del Municipio - Napolis største plads og en af de største i Europa. Pladsen domineres af det imponerende Castel Nuovo, middelalderslottet med høje mure og både små og store tårne, som blev opført tilbage i midten af det 15. århundrede. Hvad enten det er sommer eller vinter, så er pladsen altid fuld af liv. Om sommeren kan du blandt andet nyde en udendørs musical eller teaterforestilling ud mod pladsen. I vinterhalvåret, hvis det er koldt nok, laves pladsen om til en udendørs skøjtebane. Pladsen omgives ligeledes af adskillige restauranter og caféer.

Palazzo Reale - kongeslottet, der er flere århundreder gammelt og ligger i hjertet af Napoli. Du kan komme ind og se slottet fra torsdag til tirsdag, hvor der også er fri entré.Masser af fordele

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning på SAS Go. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Billige flybilletter til Napoli

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.