Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Genève

Fly til Genève

Altid inkluderet i din flybillet til Genève

SAS flyver dagligt til Genève og tilbyder direkte fly fra/via København og fra Stockholm og Oslo. Det tager kun 2 timer at flyve til Genève fra København, men selvom flyveturen er kort, skal du have det rart undervejs. Så læn dig godt tilbage i dit sæde, og nyd dagens avis, som vi giver dig muligheden for at downloade i vores App. Så serverer vi kaffe og te ombord. Det koster naturligvis ikke ekstra.

Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Når du flyver med os til Genève, er alt inkluderet i din flybillet:

•    Et stk bagage á 23 kg inkluderet i flybilletten
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe og te
•    Op til 90 % børnerabat.

Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre , eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Genève direkte på mobilen.


Billige flybilletter til Genève

Book i vores lavpriskalender!
 

Direkte fly fra København til Genève 

Hos SAS flyver vi dig direkte til Genève fra København og fra Billund til Genève med en mellemlanding. Vi har afgange til Genève mange gange om ugen året rundt, og turen tager helt ned til 2 timer. 

Tag et kig i vores lavpriskalender og find den afgang, der passer dig bedst. Vi tilbyder dig fuld fortrydelsesret i 24 timer efter booking, så når du falder over et godt tilbud, kan du roligt slå til og spørge kæresten, vennen eller chefen bagefter. 

Find din billet til Genève

 

Stor børnerabat på flybilletter

Hos SAS byder vi alle vores passagerer velkommen med et smil, og de mindste passagerer er ingen undtagelse. Hvis du rejser med et barn på mindre end 2 år, tilbyder vi op til hele 90% børnerabat på flybilletter, hvis barnet sidder hos dig under flyvningen. Børn mellem 2 og 11 år får op til 25% i rabat, og det samme gør børn under 2 år, hvis de skal have deres eget sæde. 

Mere om at flyve med børn 

Billige flybilletter med SAS Go Light

SAS Go Light er vores billigste rejseklasse, og den er perfekt til dig, der skal på en hurtig getaway og derfor ikke behøver medbringe den helt store kuffert. 

Med SAS Go Light kan du medbringe et stykke håndbagage på op til 8 kg, og du får også alle fordelene ved at rejse med SAS, så som gratis kaffe og te ombord og dagens avis i vores app. 

Læs mere fordelene ved Go Light

 

Optjen point når du rejser med EuroBonus

Når du flyver SAS, har du mulighed for at blive medlem af vores unikke klub for rejsende, der gerne vil opleve mere af verden. Med SAS EuroBonus har du nemlig mulighed for at optjene point, når du køber alt fra dagligvarer til flybilletter. Point, som du kan bruge på flybilletter til nye destinationer, billeje eller hotelophold. 

Læs mere og bliv medlem af SAS EuroBonusMange ugentlige afgange til smukke Schweiz med SAS

Vi tilbyder mange ugentlige afgange fra Danmark til Genève, både direkte og med mellemlandinger. Vores mange afgange gør det nemt for dig at finde et tidspunkt, der passer dig, og i vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over både datoer og priser, så du kan finde de flybilletter, der passer dig bedst.

Find din afgang til Genève

 

Transport i Genève

Genève har et meget veludviklet offentligt transportsystem, hvilket gør det nemt at besøge byen. Den offentlige transport, også kaldet UNIRESO, dækker over busser, tog, sporvogne og taxabåde, så der er rig mulighed for at komme omkring både til lands og til vands. 

Billetsystemet til den offentlige transport i Genève er simpelt. De samme billetter gælder til alle de forskellige typer af offentlige transportmidler, der er i byen. Den mest almindelige billettype gælder i en time. Inden for denne time skal du ikke købe en ny billet, selvom du skifter transportmiddel, da billetten sagtens kan bruges flere gange i det tidsrum, den er gyldig. 

Læs mere om transport i Genève

 

Opdag smukke Genève

Genève er ure, ost og chokolade. Det hverken kan eller skal byen løbe fra. Du kan blandt andet lære håndværket bag schweiziske ure bedre at kende, spise ostefondue, som du aldrig har smagt den før og få udsøgt chokolade til dessert. Men du kan også opleve meget mere i Genève.

Med den fabelagtige beliggenhed ved Genèvesøen, de fantastiske shoppingmuligheder og den historiske og politiske relevans, får du det bedste fra alle verdener, når du rejser til Genève. Med sine knap 200 000 indbyggere er Genève den næststørste by i Schweiz målt på indbyggertal, og den byder på alt det, du normalt finder i en storby. Oveni hatten byder den på smuk natur i form af den store sø og adskillelige pittoreske parker, hvor du kan nyde stilheden midt i storbyen. 

Bestil getaway til Genève

 

Genève Lufthavn

Genève lufthavn ligger på grænsen mellem Schweiz og Frankrig omtrent 4 km uden for centrum af Genève. Lufthavnen blev grundlagt på en mark i 1919, og den blev udbygget betydeligt under 2. verdenskrig. Der passerer mere end 15 000 000 passagerer gennem lufthavnen hvert år. 

 

Kontakt: 

Genève Aéroport

Route de l'Aéroport 21 

CH - 1218 Grand-Saconnex

Schweiz

Hjemmeside: https://www.gva.ch/en/desktopdefault.aspx

Transport til og fra lufthaven

Genève Lufthavn er nem at komme til og fra med offentlig transport eller taxa. Fordi lufthavnen ligger så tæt på byen, kan den endda tilgås på cykel eller til fods. 

Med tog tager turen mellem lufthavnen og centrum af Genève kun 6 minutter, og med bus afhænger transporttiden af, hvilken bus du tager, samt hvornår på døgnet, du tager turen. Der kører otte forskellige buslinjer fra lufthavnen til byen, og i myldretiden kører hver linje hvert 8.-15. minut, mens toget kører hvert 12. minut i myldretiden. Der er naturligvis også mulighed for at tage en taxa. 

Hvis du ønsker at cykle eller gå mellem byen og lufthavnen, er der anlagt gangruter og cykelstier væk fra de trafikerede hovedveje. På lufthavnens hjemmeside kan du finde opgørelser over, hvor lang tid det tager at gå eller cykle mellem lufthaven og forskellige steder i byen. 

Læs mere om transport til og fra Genève Lufthavn

 

Biludlejning i lufthavnen

Der er god mulighed for billeje i Genève Lufthavn, hvor alle de store biludlejningsselskaber holder til. Vær opmærksom på, at du både kan leje biler i den schweiziske og den franske del af lufthavnen, og at du kan blive pålagt at betale et gebyr, hvis du afleverer bilen i en anden afdeling end den, du hentede den i. 

Hvis du vil være sikker på, at din bil er klar, når du kommer, eller hvis du lander uden for almindelig åbningstid, anbefaler vi, at du booker din udlejningsbil allerede inden afrejse. 

Book bil i Genève Lufthavn 

 

Fakta om Genève

Valuta: Schweiziske franc

Tidsforskel: +0

Landekode: +41

Sprog: Tysk, fransk, rætoromansk og italiensk

 

Det danske konsulat: 

Stadelhoferstrasse 40, Postfach 159, CH-8024 Zürich, Schwiez

Tlf.: +41 (0) 76 521 31 92 

 

Den schweiziske ambassade: 

Richelieus Allé 14, 2900 Hellerup

Tlf.: +45 33 14 17 96

Email: cop.vertretung@eda.admin.ch

 

Billige flybilletter til Schweiz

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly Genève
Fordele med EuroBonusFlere SAS-destinationer