Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Zürich

Fly til Zürich

København–Zürich – direkte fly med SAS

Flyv direkte til Zürich med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

Zürich ligger i naturskønne omgivelser ved Zürichsøen og besøges hvert år af 8 millioner turister. Byen er den største by i Schweiz og et vigtigt knudepunkt for luftfarten. Men byen er ikke bare en transitby, man besøger, mens man venter på sit næste fly. Byens indbyggere hører til blandt de mest tilfredse i verden, og byen scorer tårnhøjt på livskvalitetsundersøgelser.

 

I hjertet af Schweiz

Zürich er en by med mange facetter. Og ikke kun de hvide vintre trækker turister til. Foråret og sommeren er grønne, og ikke langt fra byen venter strålende naturoplevelser i skoven og i bjergene.

 

Zürich er et besøg værd – hele året

I byen er der også et rigt kulturliv og mange spændende ting at opleve. Og Zürich kan også bruges som udgangspunkt for vandreferie, cykelferie eller skiferie i Schweiz eller Frankrig. Læs også om Genève.

 

Seværdigheder

Zürich kan byde på en række meget interessante museer og flotte bygninger, f.eks. Grossmünster-kirken, der er næsten 1000 år gammel. Byen har desuden et rigt kulturliv med gode teatre og spændende museer. Bestil dine billige flybilletter til Zürich på sas.dk.turistinformation

Zürich ligger i hjertet af Europa ved foden af de Schweiziske alper.

 

Seværdigheder Zürich

Den smukke gamle by med trange gader, idylliske pladser, broer og kirker er byens centrum. Gaderne er brolagte, og her finder du de fleste attraktioner i Zürich. Zürich har den største samling museer og udstillinger i Schweiz.

 

Shopping og byliv

Byen har shoppingmuligheder for alle budgetter. Bahnhofstrasse er en kendt handelsgade, og et besøg på et loppemarked kan friste enhver. Få yderligere information til spændende shopping i bl.a. Wien eller Paris. Du kommer ikke til at kede dig i Zürich. Nattelivet byder på barer og klubber med noget for enhver smag.

transport

Tog

Der er en togstation under Terminal B hvor lokal, regional og intercitytog stopper. Der er direkte forbindelse til Winterthur, Bern, Basel og Luzerne. Fra hovedbanegården i Zürich er der forbindelse videre ud til mange andre destinationer i Schweiz.

 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 12 kilometer nord for byen, og er let tilgængelig fra Zürich, Bern og Basel via A20. Ved afkørslen bliver der tydeligt skiltet. Busstationen ligger bag parkeringsområderne 2 og 3, hvor mange lokale og regionale buslinier afgår fra. Der er også forbindelser der stopper ved S-Bahn (Balsberg, S-Bahn 7 og Glattbrug S-Bahn 5). Om natten er der en expressbus til flere udvalgte destinationer i Schweiz.

 

Taxa

Taxaerne holder udenfor ankomsthallen (tlf: +41(0)848 850 852). En tur til centrum tager ca. et kvarter og koster omkring CHF 50.

Billige flybilletter til Zurich

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

 

Øvrigt

Fly til Schweiz
RejseforsikringFlere SAS-destinationer