Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Bergen

Fly til Bergen

Altid inkluderet i din flybillet til Bergen

Det tager knap 1½ time at flyve til Bergen fra København, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, alt imens du kan nyde dagens avis, som du kan downloade i SAS-app'en helt op til 22 timer før afgang – uden ekstra betaling, naturligvis. 

Det er ekstra nemt at bestille din rejse hos os. Vi har nemlig inkluderet alt i din flybillet, når du flyver med os til Bergen. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

• 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)
• Sædevalg er med i prisen
• Online check-in
• Kaffe, te og dagens avis i app'en
• Op til 90% børnerabat.

Find din flyafgang og pris med det samme her til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Bergen direkte på mobilen.

Flyv til Bergen med SAS

SAS flyver dig direkte til Bergen op til 6 gange dagligt. Du lander i lufthavnen Flesland som er ca. 20 min. kørsel fra centrum, hvor taxi og bus kan anbefales som transportmiddel. Du kan nemt booke fly til Bergen online og finde en afgang, der passer dig. Så hvis du er til landsbycharme med et tvist af international storby, er Bergen lige dig. Book billetter allerede i dag!

Få gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og shopping. Optjen point på din tur til Bergen – tilmeld dig EuroBonus gratis.Helt op til 14 daglige flyafgange til Bergen

Vi flyver direkte til lufthavnen Flesland i Bergen både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Bergen.
Vælg mellem op til hele 14 daglige afgange til Flesland Lufthavn. Herfra der ca. 20 km til centrum af Bergen. 


Billige flybilletter til Bergen – book i god tid 

Du kan sagtens rejse billigt til Norges næststørste by med os. Ved at være i god tid så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Bergen her.transport

Bergen Lufthavn (Flesland), ligger ca. 20 km syd-vest fra centrum.

Båd

På Flesland-kajen er der hurtigbåde til Austevoll, Sunnhordaland, Oplagret - Haugesund og Stavanger.

 

Bus

Lufthavnsbussen mellem Bergen Flesland Lufthavn og centrum af Bergen tager ca. 30 minutter og afgår hvert kvarter, mellem 06:00 og 21:00 på hverdage. Se mere på http://www.flybussen.no. Lufthavnsbussen kører to forskellige ruter til og fra centrum.

• Fra lufthavnen via Nesttun - kører hver hele og halve time.
• Fra lufthavnen via Oasen/Fyllingsdalen - kører kvart i og kvart over. Om lørdagen går alle busser via Nesttun.

Priser: Voksen NOK 85 og børn NOK 45.

En voksen kan have to børn mellem 0-16 med gratis

 

Bil

Følg 580/E39 mod centrum fra lufthavnen. Turen tager typisk omkring 30 minutter. Kalkuler med ekstra tid i myldretiden.

 

Taxa

Taxa-standen er lige modsat hovedindgangen. Turen til centrum tager ca. 20 – 30 minutter og koster NOK 250 – 300, afhængigt af trafikken. Som kunde kan du selv bestemme, hvilket firma du ønsker at benytte.

Aftalt pris: Norgestaxi Bergen AS har en fast pris på turen mellem centrum og Flesland Lufthavn. Prisen er NOK 295 i dagtimerne, NOK 345 om aftenen og NOK 395 på helligdage. Tilbuddet gælder op til fire personer Tax1’s taxaer har altid to børnesæder i deres biler og starter på NOK 0. Husk at du altid kan vælge en Tax1 taxa, lige meget hvor den er i køen!

Billige flybilletter til Bergen

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

Norge
RejseforsikringFlere SAS-destinationer