Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Salzburg

Fly til Salzburg

Flyv til Salzburg med SAS

Salzburg er Østrigs vestlige adgang til alperne, der hvert år tiltrækker mange besøgende fra nord, syd, øst og vest. Når den hvide sne falder og ligger sig som et lunt tæppe hen over byen, vil du opleve både et syn og en stemning, som er helt fantastisk - ja nærmest helt eventyragtigt!

 

Oplev Salzburg til sommer

Vi udvider nu denne populære skirute mellem København og Salzburg, og åbner en ny sommerrute. I højsommeren vil der være afgang onsdag og lørdag. Første afgang er den 27. juni 2015.Masser af fordele

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke er medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Billige flybilletter til Salzburg

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.