Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Prag

Fly til Prag

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Prag

Velkommen ombord på et af vores direkte fly til Prag. Vi ankommer om bare 1 time og 15 minutter. Ja, så hurtigt kan du faktisk være fremme i Tjekkiets historiske hovedstad.

Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 1 x à 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90 % børnerabat
  • Online check-in


Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Prag direkte på mobilen. På SAS Go er 23 kg bagage inkluderet. Har du kun brug for håndbagage, kan du med fordel vælge SAS Go Light.
 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL PRAG FRA KØBENHAVN

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjek vores lavpriskalender
 

OP TIL 6 DAGLIGE FLYAFGANGE FRA KØBENHAVN TIL PRAG

Vi flyver fra København til Prag Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Prag.

Vælg mellem op til hele 6 daglige afgange til Tjekkiets største lufthavn, Václav Havel Airport Prague. Herfra er der 27 km til Prag centrum.

Billige flybilletter til

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Tjekkiet
RejseforsikringFlere SAS-destinationer