Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Split

Fly til Split

Flyv til Split! Book her på sas.dk.

Altid inkluderet i din flybillet til Split på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

Ombord på et af vores direkte fly tager det kun ca. 2 timer at flyve til Split fra København. Vi serverer kaffe og te ombord, og dagens avis kan du downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Split. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

• 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (på SAS Go)
• Sædevalg 22 timer før afgang
• Online check-in
• Kaffe og te
• Op til 90% børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Split direkte på mobilen.

Fly til Split

Split ligger i området Dalmatien i Kroatien, og byen blev oprindeligt bygget rundt om den romerske kejser Diocletians palads. Diocletian lod paladset opføre i starten af det 4. århundrede, så det stod klart til hans tilbagetrækning i år 305. Splits bymidte, der huser de velbevarede rester af Diocletians palads, blev i 1979 optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og Split er i dag et populært turistmål – kendt både for dens kulturarv og skønne beliggenhed og klima. Køb din flybillet til Split nemt og bekvemt her på siden og glæd dig til at opleve den smukke kroatiske kystby.

 

Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og varer ombord til online shopping.

Optjen point på din tur til Split – tilmeld dig EuroBonus gratis

 

 

Flere ugentlige afgange til Split

Vi flyver til lufthavnen ”Split Airport” (SPU) direkte fra København og Aarhus (fra 24/6 2018).

Billige flybilletter til Split – book i god tid og spar penge

Du kan sagtens rejse billigt til den skønne havneby Split, som er Kroatiens næststørste by. Ved at bestille dine billetter i god tid, så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

 

Transport til byen

Der er en række muligheder i lufthavnen i forhold til transport. Her er der en del biludlejningsfirmaer, der er i den store aula. Ellers kan du vælge taxa, offentlig bus eller Croatia Airlines lufthavnsbussen. Taxaer tager omkring 30 minutter fra lufthavnen og må ikke koste mere end 300kN pr. tur. Offentlig bus nr. 37 stopper lige foran lufthavnen i tyve minutters intervaller på hverdage og tredive minutters mellemrum i weekenden, billetter koster 16kN pr. vej, kryds gaden og vent på at bussen stopper der. Croatia Airlines busser kører efter ankomsttider af flyvninger. Bussen stopper ved den gamle bydel, og koster 30kN.

 

Flyv til Split med SAS

Oplev den smukke og historiske by Split med SAS. Vi tilbyder en nem og komfortabel rejse til Split med 1 ugentlig afgang om lørdagen i sommerperioden, og du får del i SAS’ særlige fordele, der gør din rejse lettere. SAS er Skandinaviens største flyselskab, og det forpligter – derfor er vi i SAS stolte at være blandt verdens mest punktlige flyselskaber. Men punktlighed er bare én af grundene til at vælge SAS – vælger du SAS som din rejsepartner, kan du selv printe dit boardingkort og dermed slippe for at stå i kø i lufthavnen, du kan selv vælge sæde i flyet – naturligvis kvit og frit, og 1 stk. bagage op til 23 kg. er inkluderet i prisen. Tilmeld dig EuroBonus for at optjene point, hver gang du flyver med SAS, og brug dine point til bonusrejser, opgradere din billet eller shop i vores webshop. Bestil din flybillet til Split her på siden ved hjælp af få klik og få del i alle SAS’ fordele.

Billige flybilletter til Split

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Kroatien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer