Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Krakow

Fly til Krakow

Billige flybilletter til Krakow! Book i dag på sas.dk

SAS flyver til Krakow 3 gange om ugen, og vi tilbyder direkte fly fra København.

 

BESØG KRAKOW – EUROPAS SMUKKE MIDDELALDERBY

Krakow ligger i det sydlige Polen og er en yderst velbevaret og smuk by, der absolut er et besøg værd. I Krakow kan du bl.a. besøge det jødiske kvarter, hvor filmen Schindlers Liste blev optaget.

 

ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL KRAKOW: 24 TIMERS FORTRYDELSESRET, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

Din flyrejse fra København til Krakow tager kun 1,5 time, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App.

Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Krakow. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

• 23 kg bagage
• 24 timers fortrydelsesret
• Sædevalg er med i prisen
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i app'en
• Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Krakow direkte på mobilen.HELT OP TIL 3 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL KRAKOW LUFTHAVN

Vi flyver til lufthavnen ”Krakow-Balice Johannes Paul II International Airport”(KRK) både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine rejsesplaner. Vælg mellem op til hele 3 ugentlige afgange til Krakows lufthavn (KRK), hvorfra der kun er ca. 11 km indtil Krakows bymidte.

 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL KRAKOW

Du kan sagtens rejse billigt til Krakow, der ligger i den sydlige del af Polen, med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter her på siden! Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Krakow her.

 

FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF EUROBONUS

Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Krakow – tilmeld dig EuroBonus gratis

Billige flybilletter til Krakow

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.