Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Warszawa

Fly til Warszawa

Altid inkluderet i din flybillet til Warszawa

Det tager under 1,5 time at flyve til Warszawa fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og giver dig mulighed for at downloade dagens avis i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Warszawa. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

• 1 x à 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
• Online check-in
• Kaffe og te
• Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Warszawa direkte på mobilen.


Helt op til 3 daglige flyafgange til Warszawa Lufthavn

Vi flyver til lufthavnen i Warszawa året rundt, og de fleste af ugens dage vil du kunne finde minimum én flyafgang. Det betyder, at du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Warszawa planer.

Vælg op til 21 ugentlige flyafgange til Warszawa, der er Polens største lufthavn.

Få praktiske informationer om Warszawa Lufthavn, og se, hvordan du nemt kommer fra lufthavnen til centrum.

 

Billige flybilletter til Warszawa – book i god tid 

Du kan sagtens rejse billigt til den polske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser.

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.Bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Warszawa – tilmeld dig EuroBonus gratis

transport

De østeuropæiske lande bliver mere og mere populære destinationer for korte ferier. Polen og især hovedstaden Warszawa er ingen undtagelse.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 10 km sydvest for Warszawa. Fra centrum følger du Zwirki í Wigury, som leder dig direkte til lufthavnen. Der er en bustation mellem terminalen og parkeringszonen, hvor linierne 175 og 188 går til centrum. Køretiden er ca. 30 minutter.

 

Taxa

Taxaerne er parkeret foran ankomsthallen. I hallen bliver du ofte tilbudt transport af uofficielle taxachauffører, som lufthavnen advarer mod at køre med. Der er tre taxaselskaber der tager passagerer til og fra lufthavnen: Merc Taxi (tlf: +48(0)22 677 77 77), MPT Radio Taxi (tlf: +48(0)22 9191) og Sawa Taxi (tlf: +48(0)22 644 44 44).

Billige flybilletter til Warszawa

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Polen
TillægstjenesterFlere SAS-destinationer