Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Finland

Fly til Finland

Finland

I Finland kan du finde klare søer, frodig natur og lyse sommernætter. Nord for polarcirklen skinner solen døgnet rundt i sommerperioden. Book en flybillet allerede i dag, og besøg de tusinde søers land i det høje nord.

 

Med fly til Finland

Den ægte finske måde at holde ferie på, er i et sommerhus ved søbredden. Her kan du nyde naturen, som du selv ønsker det: fiske, svømme, gå i sauna, plukke bær og svampe, vandre eller tage på en sejltur ude på søen. De 6.500 små vindomsuste øer i Ålands Skærgård udgør et ganske særligt miljø - et helt eldorado for sportsfiskere.

Du kan rejse med fly til Finland med SAS. SAS har 8 flyruter til Finland fra København. Flyv f.eks. direkte til Helsinki med SAS eller vores partnere. Fly-turen tager godt halvanden time.

 

Design fra Finland

Flere finske designere er verdens berømte. Den banebrydende finske designer Alvar Aaltos møbler, laves den dag i dag præcis som i 1930’erne, og Nokia er en af verdens førende mobiltelefonproducenter.

 

Turku

Turku er Finlands femtestørste by. Her er mulighed for blandt andet flotte naturoplevelser og aktiv ferie, såsom vandretur og kanotur.

 

Helsinki

Fra Finlands hovedstad Helsinki (Helsingfors) kan du tage en færge ud til den 250 år gamle fæstningsø Suomenlinna/Sveaborg. På markedspladsen i Helsinki finder du både friske madvarer og finsk håndarbejde fra dukker til pelsværk. Pladsen er altid velbesøgt.

 

Tampere

Tampere (Tammerfors) er kendt for sin flotte arkitektur og de mange kulturelle tilbud, byen har. Om sommeren er der rig mulighed for at dyrke vandsport i havneområdet, og den verdensberømte jazzfestival tiltrækker både publikum og verdensstjerner inden for genren.