Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Barcelona

Fly til Barcelona

Flyv til Barcelona døgnet rundt med SAS. Book ekstra billige billetter via vores lavpriskalender. Du får yderligere fordele og rabatter med EuroBonus, op til 90% børnerabat og meget mere på vores mange flyafgange. 

FLYAFGANGE DØGNET RUNDT TIL EL PRAT-LUFTHAVNEN (BCN) I BARCELONA

Find flyafgange til Barcelona døgnet rundt på sas.dk. Vi flyver til den spanske storby direkte fra København.  

Du kan flyve til Barcelona fra København på lige knap 3 timer. Du kan også booke billetten fra andre lufthavne i Danmark, og flyve til Barcelona med et kort stop i København. 

Vi flyver til El Prat i Barcelona, som er den lufthavn, der ligger tættest på byen – 13 km. fra centrum.  

Find din afgang

 

EUROBONUS GIVER DIG EKSTRA FORDELE OG RABATTER

EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer-program. Det er gratis at blive medlem, og du optjener point med det samme på dine flyrejser. 

Du optjener faktisk også point på mere end dine flyrejser. Du får også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

Dine point kan du indløse til eksempelvis nye flyrejser, opgraderinger af billetter og gavekort. Du kan indløse dem hos SAS og vores mange partnere. Det gør din rejse endnu mere enkel og komfortabel. 

Se alle fordelende ved Eurobonus
EKSTRA BILLIGE FLYBILLETTER TIL BARCELONA – BOOK I GOD TID

Vi har gjort det nemt at finde billige flybilletter til den catalanske hovedstad. Du får et simpelt og nemt overblik over alle flybilletter i vores lavpriskalender. Her kan du se den billigste pris pr. dag og måned. 

Du har altid 24-timers fortrydelsesret, når du bestiller flybilletter hos SAS. Det betyder, at du kan slå til med det samme, du finder den gode pris. 

Find dine billige flybilletter

 

DIREKTE KØBENHAVN-BARCELONA PÅ KNAP 3 TIMER

Det er hurtigt og nemt at flyve direkte fra København til Barcelona. Det tager knap 3 timer, hvor du kan nyde gratis kaffe og te samt læse dagens avis. 

Den korte tid i luften betyder, at du hurtigt kan komme til Barcelona og nyde eksempelvis en forlænget weekend. Vi har mange daglige ruter direkte til Barcelona, og du kan selv vælge, om du vil flyve fra København morgen, middag, eftermiddag eller aften.

Find din direkte afgang

ONLINE CHECK-IN M.M. ER INKLUDERET I DIN FLYBILLET

Vi vil gerne have, at du har det godt, når du flyver med os. Derfor har vi inkluderet flere fordele i din flybillet, så du kan nyde turen og slappe helt af på din ferie. Du får:

 

• Online check-in

• 23 kg bagage (på SAS Go)

• Gratis kaffe og te

• Dagens avis i vores app

• Op til 90% børnerabat

Find afgange og pris i vores app samt her på sas.dk.

Rejser du kun med håndbagage – vælg SAS Go Light 

 

OP TIL 90% BØRNERABAT

Du kan roligt tage børnene med på ferien til Barcelona. Vi sørger for, at I får en god flyrejse, samtidig med at vi har flere store børnerabatter. 

Børn under to år (0-23 måneder) får op til 90% rabat på flybilletten, når de rejser på en forældres skød. Rejser de på eget sæde, er rabatten på 25%. 

Børn under 12 år har deres eget sæde ombord, og de får en rabat på op til 25%. 

Skal du have børnene med – klik her

SAS GO LIGHT, SAS GO OG SAS PLUS GØR DIN REJSE ENDNU ENKELERE

Når du flyver med SAS, kan du gøre det på flere måder. Vi har nemlig forskellige flybilletter, så du kan rejse på præcis den måde, der passer bedst til dig og dine behov. 

Billettyperne har en masse af det samme inkluderet, men de adskiller sig på forskellige områder. 

 

• SAS Go Light – når du kun har håndbagage med

• SAS Go – mulighed for at ændre billet samt 1 stk. bagage á 23 kg.

• SAS Plus – 2 stk. bagage á 23 kg. samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

Se alle fordelene ved billettyperne

 

BARCELONA-EL PRAT-LUFTHAVN (BCN) 

Lufthavnen i Barcelona ligger ca. 13 km. sydvest for storbyens midte. Aeropuerto de Barcelona-El Prat er den mest travle lufthavn i Barcelona med mere end 30 mio. rejsende hvert år. 

Selve lufthavnen består af to terminaler, T1 og T2. Terminal 2 har tre separate bygninger, som hedder T2A, T2B og T2C. 

Det tager kun fem minutter at gå fra den ene bygning til den anden i Terminal 2. Det tager dog noget længere tid, når du skal fra den ene terminal til den anden. Der er nemlig fire km. imellem de to, og du skal derfor med bus. Det kan tage op til 30 minutter at rejse mellem terminalerne.

Der er masser af muligheder for at shoppe i lufthavnen. Der er et hav af butikker, som sælger alt fra tøj til elektronik – der er selvfølgelig også mulighed for at handle Tax-Free. Der er gratis WiFi over hele lufthavnen.

Hvis du er blevet sulten eller tørstig, kan du finde mange caféer, restauranter og barer i lufthavnen.

 

TRANSPORT TIL OG FRA BARCELONA-EL PRAT LUFTHAVN

Det er nemt at komme til og fra lufthavnen, da der er gode forbindelser med offentlig transport ind til byen. Du kan tage både tog, bus og taxa. Der er også mulighed for at leje biler direkte i lufthavnen. 

Metroen er den klart hurtigste måde at komme fra lufthavnen til byen på. L9 Sud-linjen forbinder lufthavnen med byen, og du kan nemt skifte linje, så du kommer frem til dit hotel. 

Toget kører hver halve time mellem 05:43 til 22:16. Turen til og fra lufthavnen tager bare 20 minutter og koster i omegnen af €2.20. 

Taxaerne finder du ved udgangen af terminalerne. Spørg altid chaufføren om en fast pris, inden du tager en taxa. De typiske priser i hverdagen er: €12.90 til Plaza Spain, €15.50 til Plaza Catalonia, €19.00 til the Sacred Family samt €25.50 til Sant Cugat of the Vallés. Få mere information på lufthavnens hjemmeside eller ring +34 932 235 151. 

Bussen afgår hvert 12. minut i hverdagene. Der er mange forskellige busser, som afgår fra lufthavnen. Du finder en god oversigt over busser og afgange på lufthavnens hjemmeside.

 

BILUDLEJNING I BARCELONE-EL PRAT LUFTHAVN

SAS samarbejder med en lang række af de største biludlejningsfirmaer. Det betyder, at du kan booke din bil hjemmefra i ro og mag. På den måde slipper du for irriterende papirarbejde, og den står klar til dig, når du lander. 

En lejebil er en rigtig god ide, hvis du vil udforske området omkring Barcelona, som byder på flere interessante seværdigheder og attraktioner. Det gør det samtidig også nemt at komme rundt i byen. 

Find ledige biler til dit behov her på hjemmesiden. Vi giver dig et nemt overblik på tværs af udlejningsfirmaer, priser og bilmodeller. Så kan du finde den helt rigtige bil til den helt rigtige pris.  

 

Kontakt

Barcelona-El Prat Airport

08820 Prat de Llobregat, Barcelona

Telefon: +34 91 321 10 00

Website: http://www.aena.es/en/barcelona-airport/index.html 

TRANSPORT I BARCELONA

Det er nemt at komme rundt i den spanske storby, da byen har et godt offentlig transportsystem. Du kan komme rundt i byen med bus, metro og tog. 

Medmindre du planlægger at besøge andre af de spændende spanske byer ifm. dit besøg, vil du typisk kun bruge metro og bus. 

Det kan være en stor fordel at investere i en Integrated Transport Ticket, hvis du regner med at bruge både bus og metro. Så bliver rejsen både billigere og nemmere.

 

INTEGRATED TRANSPORTATION-BILLET

Det kan være svært at holde styr på de forskellige billetter, når du rejser med både bus og metro. Det hjælper din Integrated Transportation-billet dig med. 

Med den i hånden kan du nemlig bruge ét kort, når du rejser med forskellige transportmuligheder i Barcelona. Brugen af kortet minder meget om Rejsekortets. 

Der er flere forskellige typer billetter. Prisen afhænger af, hvor mange zoner, du rejser igennem med kortet. 

Læs mere om billetterne her

 

METRO I BARCELONA

Der er flere metrolinjer i Barcelona, så du kan komme rundt til det meste med metroen. Du skal dog være opmærksom på, at metroen kun kører fra 5:00-24:00 søndag til torsdag og 5:00-2:00 om fredagen. Om lørdagen kører metroen hele dagen. 

Du kan få en app til din smartphone, så du kan holde styr på turen, linjerne og meget mere ét sted. 

Billige flybilletter til Barcelona

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

Spanien
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer