Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Bruxelles

Fly til Bruxelles

Din flyrejse fra København til Bruxelles tager kun 1,5 time, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App.

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Bruxelles. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

• 1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i app'en
• Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Bruxelles direkte på mobilen.

Helt op til 5 daglige flyafgange til Bruxelles Lufthavn

Vi flyver til lufthavnen ”Brussels International Airport” i Bruxelles både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.
Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Bruxelles Lufthavn, hvorfra der kun er ca. 12 km indtil Bruxelles’ bymidte.

 

Få gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Bruxelles – tilmeld dig EuroBonus gratisBillige flybilletter til Bruxelles

Du kan sagtens rejse billigt til Belgiens og hele Europas hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter på sas.dk. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

 

LUFTHAVN

Det er nemt at komme til centrum fra Bruxelles Lufthavn, for afstanden er kun ca. 12 km. For at komme fra lufthavnen – ”Brussels International Airport” eller bare ”Brussels Airport” – og ind til centrum af Bruxelles kan du tage bus, tog eller taxa. Vil du leje en bil, kan du reservere den hjemmefra, så den står klar, når du træder ud af lufthavnens ankomsthal.


En travl lufthavn

Hvert år ankommer omkring 16 mio. mennesker til Brussels International Airport (BRU), så der kan godt være travlhed i lufthavnen. Mange turister besøger Bruxelles på et kortere eller længere visit, andre arbejder her, og atter andre bruger Bruxelles Lufthavn som afsæt for at rejse videre ud i verden.Hvis du er transferpassager til et land, som ikke er medlem af Schengen, skal du bevæge dig fra Gate A til Gate B i lufthavnen. Hold godt øje med informationsskærmene , og følg skiltningen, som overalt er god. Foruden Brussels International Airport findes endnu en lufthavn i Bruxelles: Bruxelles S. Charleroi Airport (CRL), der dog ligger længere væk fra centrum af Bruxelles.

 

Tag dine toldfrie varer med ombord

Har man lidt ekstra tid i Bruxelles Lufthavn, er tiden ikke svær at slå ihjel. Lufthavnen har alt, hvad man kan forvente af en topmoderne lufthavn. Modebutikkerne lokker med kendte varemærker, og nåede du ikke en kop velbrygget kaffe før afrejsen fra hotellet, finder du naturligvis et udvalg af caféer i lufthavnen.

 

SÅDAN KOMMER DU FRA OG TIL LUFTHAVNEN I BRUXELLES

Med taxa fra Bruxelles Lufthavn

Fordi afstanden til centrum er kort, er den nemmeste og hurtigste måde at komme fra Bruxelles Lufthavn at springe i en taxa. Det koster i omegnen af 30 Euro eller 220 kr. Det er trygt at køre taxa i Bruxelles, og taxakørsel er omfattet af mange restriktioner, bl.a. faste dag- og nattakster.

 

Med bus fra Bruxelles lufthavn

Det er også nemt at komme ind til Bruxelles’ centrum med bus fra lufthavnen. Du tager blot elevatoren ned til busstationen, som befinder sig lige under ankomsthallen. Busselskabet Le Leijn har hurtigbusser til togstationen Brussels North (471) og undergrundsstationen Rooedebeek (659). Der findes også en ekspresbus til Det Europæiske Kvarter, som selskabet STIB står bag.

 

Med tog fra Bruxelles Lufthavn

Tog finder du under lufthavnsterminalen. Der afgår tog imod stationerne Brussels North, Brussels Central og Brussels Midi ca. 4 gange i timen. Samtidig går der tog til andre centrale byer i belgien, bl.a. til Antwerpen.


FLY BRUXELLES–KØBENHAVN

Bestil dit fly på ruten København–Bruxelles her på siden. SAS har flere daglige fly mellem København og Bruxelles, og med en rejsetid på kun ca. 90 minutter fra Københavns Lufthavn er du hurtigt fremme i Europas smukke ”hovedstad”. Er du fleksibel med hensyn til din ud- eller hjemrejse, er der ekstra billige flybilletter at få. Du har 24 timers fortrydelsesret på dine billetter, hvis tidspunktet alligevel ikke passer dig eller din rejsepartner. Så book bare med det samme.

 

Vi flyver til tiden

Bruxelles er et mødested, og en af dine fordele ved at flyve med SAS, er, at vi flyver til tiden. Uanset om du rejser privat eller er på forretningsrejse, er det rart at komme frem til planlagt tid. Hos SAS gør vi vores bedste for at overholde rejsetiderne, og vi er et af verdens mest punktlige flyselskaber.Check ind hjemmefra, og brug din telefon som boardingpass

Du kan spare tid på din rejse København-Bruxelles ved at tjekke ind og vælge sæde hjemmefra. Det gør du nemt via SAS’ app. Med den kan du også booke og betale flybilletter, og du får dit boardingpass direkte på app’en. Samtidig kan du hele tiden følge status på din flyafgang. Download SAS’ app via Google Play og App Store.


transport

Bil

Det er nemt at køre til lufthavnen. På Brussels ring-road følg Brussels Airport skiltningen. Kalkuler med forsinkelse, i løbet af myldretiden.


Bus

Busstationen er placeret på level 0 – en etage under ankomsthallen – og er nem at komme til via rulletrapperne eller elevatoren.

Busselskabet De Lijn opererer med express busservice til togstationen Bruxelle Nord (linie 471), NATO (linie 471) og Bruxelle undergrundsstation Roodebeek (linie 659). Derudover opererer De Lijn også med afgange til Mechelen (linie 681, 682 & 683), Leuven (651 & 652), Vilvoorde (281, 282 & 683), Merchtem (821), Bruxelles Nord station (272), Jette (820), Brussels Expo (820), Haacht (272), Diegem (272 & 282), Roodebeek (359), Groenendaal (830), Kapelle-op-den-Bos (621) etc.

Der køres til Brucargo med linierne 272, 616, 651, 652, 659, 681, 682, 683, 820, 821 og 830.

Alle De Lijn afgange via Brucargo kører fra platform B; de andre De Lijn afgange fra platform A.

Brug af De Lijn indenfor lufthavnens område er gratis for alle.

Tel. +32 70 22 02 00
For yderligere info

 

Tog

Lufthavnens togstation er placeret under terminalen (kælderetage -1). Op til fire tog i timen forbinder lufthavnen til Bruxelle Nord, Bruxelle Centrum og Bruxelle Midi stationerne. Endvidere er der direkte tog til øst-, syd- og vest-Belgien.

• Gent - Wetteren - Aalst - Denderleeuw - Brussel - Brussels Airport
• De Panne - Diksmuide - Lichtervelde - Deinze - Gent - Brussel - Brussels Airport
• Quévy/Quiévrain - Bergen - Braine-le-Comte - Halle - Brussel - Schaarbeek - Brussels Airport

Information om afgangstider på alle tog kan findes på Belgian Railways website. Indtast BRUXELLES NAT AIRPORT som ankomst- eller afgangsstation.

 

Taxa

Taxaer med taxameter er tilgængelige foran ankomsthallen. Prisen for en tur fra lufthavnen til centrum er typisk omkring € 35. Taxaer med licens kan genkendes på deres blå og gule emblem. Rejsende anbefales at undgå taxaer uden licens!

Billige flybilletter til Bruxelles

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Belgien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer