Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Madeira

fly til Madeira

Flyv til Madeira hver lørdag i perioden fra 28 oktober – 28 april. Vi flyver fra forskellige byer i Danmark med en kort transfer i Stockholm. Book dine billige flybilletter tidligt og spar mange penge, Du får også børnerabatter på op til 90% og meget mere, når du flyver med SAS. 

 

FLY TIL MADEIRA I PERIODEN 28 OKTOBER – 28 APRIL

Flyv til Madeira med SAS i perioden fra 28 oktober – 28 april. Du kan flyve fra København og flere andre danske byer – der vil være en hurtig transfer i Stockholm. Det er nemt at finde en afgang, der passer ind i din kalender.

Vi flyver til og fra Christiano Ronaldo Madeira Internationale Lufthavn (Madeira Lufthavn). Lufthavnen ligger 13km. nordøst for hovedbyen, Funchal. Det er nemt at komme til og fra lufthavnen og rundt på øen med bil og offentlig transport.

Find din afgang

BILLIGE FLYBILLETTER TIL MADEIRA – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

Det er nemt at finde billige flybilletter til den portugisiske ferieø. Vores lavpriskalender giver dig et nemt og hurtigt overblik over alle flybilletterne til Madeira. Her kan du se den billigste pris pr. dag og måned. 

Når du køber dine billige flybilletter hos SAS, har du altid 24-timers fortrydelsesret. Så kan du slå til med det samme, du finder en god pris – og høre vennen, kæresten eller konen bagefter. 

Find dine billige flybilletter

 

FÅ EKSTRA FORDELE OG RABATTER MED EUROBONUS

EuroBonus åbner op for en verden af muligheder. Nordens største loyalitets- og frequent flyer-program, giver dig en mere komfortabel og enkel rejse. Det er gratis at blive medlem, og du får ekstra fordele og tilbud, der giver dig mere for hver flyrejse, du foretager. 

Vi sørger for, at du kommer flyvende fra start, allerede før du sætter dig i flyet. Du optjener point på hotelophold, leje af biler, shopping og meget andet, som du kan indløse hos SAS og vores mange partnere. 

Få alle dine gratis fordele med Eurobonus i dagFLY TIL MADEIRA FRA KØBENHAVN OG AARHUS – VIA STOCKHOLM

Vi har en flyafgang hver lørdag fra 28 oktober – 28 april. Det gør det nemt at komme til det portugisiske ferieparadis, og du får gratis kaffe og te under flyveturen, samtidig med at du også kan læse dagens avis.

Når du flyver fra Danmark, er det med en hurtig transfer i Stockholm, inden turen går mod Madeira. Det tager ingen tid, og så er du klar til en spændende og anderledes ferie på Madeira og de omkringliggende øer. 

Find din afgang

OP TIL 90% BØRNERABAT

Med SAS kan du få gode rabatter på flybilletterne til børn til og med 11 år – helt op til 90%. 

Spædbørn i alderen 0-23 måneder kan få op til 90% rabat på deres billet. Barnet får ikke sit eget sæde, og skal derfor dele sæde med dig. 

Børn mellem 2-11 år (endnu ikke fyldt 12 år) skal rejse med en anden person, der er mindst 16 år gammel. Børn mellem 2-11 år får 25% i rabat på deres flybillet. 

Mere om rejser med børn og børnerabatter

SLAP AF I VORES SAS LOUNGE FØR AFGANG

I vores lounges har du fri adgang til te, kaffe, vin, øl og en lækker buffet. Der er også rig mulighed for en powernap eller arbejde i rolige omgivelser, hvis du har brug for dette. 

Med en SAS Plus-billet i hånden kan du slappe af i vores lounges på turen. Forskellige EuroBonus og Star Alliance medlemmer har også adgang til loungen. Du kan selvfølgelig altid opgradere din nuværende billet, så du også kan nyde de lækre lounges. 

Altid adgang med disse flybilletter og Eurobonus-kort


CRISTIANO RONALDO MADEIRA INTERNATIONALE LUFTHAVN (FNC) – MADEIRA LUFTHAVN

Alle vores afgange til og fra Madeira går via Christiano Ronaldo Madeira Internationale Lufthavn. Lufthavnen hed tidligere Madeira Lufthavn – navnet blev ændret 29 marts 2017. Den kaldes også for Funchal Lufthavn af de lokale. Det er nemt at komme rundt på Madeira med både bil og offentlig transport.

Lufthavnen har bare en terminal, og den ligger under jorden. Her er der rig mulighed for at shoppe samt få noget at spise og drikke. Der er også et lækkert shoppeområde, der åbnede i 2016. Her finder du bl.a. Duty-Free-butikker, hvor du kan handle toldfrit. Lufthavnen har gratis og ubegrænset WiFi, du kan logge dig på, uanset hvor i lufthavnen du befinder dig. 

Landingsbanen hører til de mere specielle. Den er nemlig omgivet af klipper og Atlanterhavet. Den er løbende blevet forlænget, og måler i dag 2 781 meter. 

TRANSPORT TIL OG FRA CRISTIANO RONALDO MADEIRA INTERNATIONALE LUFTHAVN 

Det er nemt at komme til og fra lufthavnen med offentlig transport og bil. Taxaerne holder i stueetagen ved ankomstområdet. Det er altid en god ide at bede om en pris, inden du sætter dig ind.

Bussen (Aerobus), der afgår fra ankomstområdet, kører til bl.a. Formosa Beach, og den stopper også ved mange af øens hoteller. Fra stranden kan du tage en ny bus til Funchal – sammenlagt vil turen til hovedbyen tage lidt over 1 time. 

Der er også mange andre busafgange til og fra lufthavnen hver eneste dag – på nær 25 december. Med dem kan du komme rundt over det meste af øen, men nogle områder kræver muligvis ét eller flere skift. 

 

BILUDLEJNING I CRISTIANO RONALDO MADEIRA INTERNATIONALE LUFTHAVN

Det kan være en rigtig god ide med en lånebil, når du er på ferie. Den giver dig nemlig mulighed for at få det maksimale ud af dit besøg på den smukke ø. Så kan du nemt udforske de små, hyggelige byer og de mange andre interessante områder.

Det er nemt at hente og aflevere din lånebil. Det hele foregår nemlig direkte i lufthavnen, så sparer du tid og besvær ved at vente i kø på busser og meget andet. Find ledige biler til dit behov på vores hjemmesiden. Du samler faktisk også EuroBonus-points, når du lejer biler gennem os – til rigtig gode priser. 

 

Kontakt 

Cristiano Ronaldo Madeira International Airport 

9100-105 Santa Cruz, 

Madeira, Portugal

Telefon: +351 291 520 700

Hjemmeside: https://www.aeroportomadeira.pt/en/fnc/home


ALTID INKLUDERET – FRIT SÆDEVALG, ONLINE CHECK-IN OG MEGET MERE

Vi har inkluderet en masse ekstra ting i din flybillet – helt uden ekstra omkostninger for dig. Vi vil nemlig gerne have, at du har det ekstra godt, når du flyver med os. Så kan du slappe helt af og nyde ferien, allerede før du lander. Du får nemlig: 

 

• Frit sædevalg

• Online check-in

• 23kg. bagage (på en SAS Go og SAS Plus-billet)

• Gratis kaffe og te

• Dagens avis i vores app

• Op til 90% børnerabat

Du kan finde afgange og pris i vores app og her på sas.dk.


TRANSPORT PÅ MADEIRA

Når du besøger Madeira, kommer du nemmest omkring med busser – hvis du ikke har en bil. De er økonomiske, pålidelige og de fleste af dem er ret nye. Du skal dog være opmærksom på, at der kun er én afgang om dagen på nogle af ruterne, og der er også forskellige busselskaber på øen. Hovedbyen, Funchal, har et omfattende netværk af offentlig transport. 

Horários do Funchal har lavet en god rejseplanlægger (der minder om Rejseplanen) samt et kort med de vigtigste destinatoner og ruter. Det gør det nemt at få et godt overblik over busserne på hele øen. Der er mange forskellige typer billetter, så vær sikker på, at du får den rigtige. De lokale og folkene i billetkontorerne er dog meget hjælpsomme. Hvis du gerne vil besøge de andre øer i øgruppen, kan du enten tage færgen eller (et mindre) fly.

Du kan selvfølgelig også udforske den smukke ø på cykel. Du kan tage den med dig på (nogle af) busserne, men der er et maksimum på to cykler. 

Sådan kommer du rundt på Madeira

 

FAKTABOKS: MADEIRA 

Valuta: Euro

Tidsforskel: +1

Telefonkode: +351

Sprog: Portugisisk 

 

Den Portugisiske Ambassade: Toldbodgade 31, 1253 København K, Danmark

Det Danske Konsulat: Rua do Paiol 4, 9000-642 Funchal, Madeira, Portugal

Billiga flybilletter til Madeira

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

 

Flere SAS-destinationer