Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Estland

Fly til Estland

Estland

Estland er ikke den gængse destination for turister i Europa, og det gør landet til et anderledes og afslappet rejsemål. Estland har en spændende historie og en skøn natur, som det venlige folk gerne viser frem. Sagnet fortæller, at Dannebrog dalede ned, netop i Tallinn i Estland. Det giver en ekstra dimension for netop danske turister.

 

At rejse i Estland

At rejse i Estland er historisk interessant set med danske øjne. Her findes stadig mange levn fra den tidligere danske tilstedeværelse, blandt andet på øen Saaremaa og i hovedstaden Tallinn.

 

Estlands natur

Med sin gode, lange kystlinje og de mange floder og åer byder Estland på masser af muligheder for vandsport. Både sejlads, kano- og kajakroning. Europas største meteorkrater finder du i Estland på øen Saameraa. Et fascinerende eksempel på universets stærke kræfter.

I Estland findes bestande af fugle og dyr, som sjældent ses i andre dele af Europa. Her er et varieret landskab med marker og store skove.